Mihai
262 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.225.162
.
.
,,Să începem cu situația cu bugetul SUA. Primul lucru pe care oamenii trebuie să-l înțeleagă este că sistemul actual din SUA este stricat și nu poate fi reparat, ci doar înlocuit. Guvernul SUA are, potrivit St. Louis Fed și alții, aproximativ 250 de trilioane de dolari în datorii și datorii nefinanțate. Adică 735.000 de dolari pentru fiecare bărbat, femeie și copil din țară. Înseamnă că dacă toată lumea și-ar cheltui întregul venit fără să mănânce, să plătească chirie etc., pentru a plăti datoria, ar dura 23 de ani.
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/Consumer-Spending-Gap-091523.jpg
Graficul de mai jos ilustrează modul în care americanii trăiesc în datorii, adică în afara contactului cu realitatea fizică din 2006. Următorul grafic arată că doar 22% din activitatea economică din SUA se bazează pe realitatea fizică. Restul sunt YouTuberi, „consilieri financiari”, avocați etc. Propria mea experiență este o metaforă cea prin care vor trece americanii și alți oameni occidentali pe măsură ce are loc falimentul dictaturii corporative. La Forbes, am primit un salariu mare și trebuia să produc doar 18 povestiri pe an. Combinația dintre salarii mari și cota scăzută de muncă a distrus sufletul și, prin urmare, am fost un hedonist decadent. Anul trecut, ca liber profesionist, am scris peste 100 de articole și am publicat patru cărți și m-am simțit grozav, având suficient timp pentru joacă. Aceasta este ceea ce este pe cale să treacă întregul Occident când heroina pe bani fiat este întreruptă. În cazul în care nu credeți că va fi întreruptă, uitați-vă la ceea ce se întâmplă cu fântâna fiat-ului Consiliului Rezervei Federale. Aceștia sunt nevoiți să concedieze sute de angajați din cauza pierderilor fără precedent. Asta înseamnă că tot teatrul politic kabuki din Washington DC se va încheia în curând. Un alt lucru de remarcat este că sistemul fiat a extras bani de la americanul mediu din 1971, când dolarul american a fost scos de pe standardul aur. În acele zile, înainte ca KM să preia sindicatul lucrătorilor auto, montatorul de mașini obișnuit câștiga destui bani pentru a deține o casă și o mașină, plus întreținerea unei familii.
Acum, un venit mediu, care câștigă 71.214 USD pe an, nu își poate permite locuința cu preț mediu în 99% din cele 575 de județe examinate. https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/Breakdown-of-US-Economy.jpg http://theeconomiccollapseblog.com/homes-are-unaffordable-in-99-percent-of-u-s-counties/ De aceea, nimic mai puțin decât o revoluție, urmată de un jubileu, va restabili prosperitatea și ordinea americanilor obișnuiți și altor sclavi occidentali cu datorii. Nu vă înșelați, o revoluție a început deja în cel mai rău mod cu putință, cu haosul și dezordinea. În unele semne recente ale acestui Target a fost forțată să închidă nouă magazine în patru state din cauza furtului și a criminalității. Între timp, în majoritatea orașelor din SUA au loc jefuiri în masă, Philadelphia fiind cel mai recent exemplu. https://www.startribune.com/theft-crime-spur-target-close-nine-stores-four-states-minneapols-san-francisco-portland-seattle-nyc/600307683/ https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/fed-operating-losses-1.jpg https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/City-center-Philadelphia-riots-.mp4?_=1 În San Francisco, între timp, NUMAI 3% DIN RESTAURANTE NU AU FOST VANDALIZATE ÎN ULTIMA LUNĂ. https://www.dailywire.com/news/only-3-of-san-francisco-restaurants-have-not-been-vandalized-in-past-month-survey Singura speranță pare să fie legea marțială. Cu toate acestea, un alt lucru de înțeles este că armata americană lucrează acum pentru chinezi, indiferent dacă își dau seama sau nu. Războiul civil nedeclarat din Occident se intensifică, în ciuda unui armistițiu bugetar de 45 de zile care menține Corporația SUA în afaceri pentru moment. Punctul important de remarcat este că nu sunt trimiși bani în Ucraina; adică mafia khazariană nu are bani de mită politică din acea sursă.
„Acum, că emisiunea falsă Biden nu va trimite mai multe fonduri către spălătoria ucraineană, acest lucru se poate termina destul de repede. Fără ajutorul SUA, Europa se va retrage foarte repede. Vor să iasă și ei”, spun surse CIA.În orice caz, MI6, pălăriile albe CIA și societățile secrete asiatice sunt acum pe deplin pe calea războiului.Iată, de exemplu, reacția MI6 la rapoartele că Meghan Markle, despre care sursele spun că a înlocuit-o pe Hillary Clinton ca „regina” sataniștilor din SUA – urma să fie „numită” senator pentru California pentru a o înlocui pe decedată Diane Feinstein. https://www.dailymail.co.uk/news/article-12578609/Meghan-Markle-considers-run-office-Duchess-Sussexs-frame-Californian-Senator-Dianne-Feinsteins-seat-senator-died-aged- 90-White-House-ultimate-aim.html Se pare că Markle, care neagă că este satanist, a refuzat slujba. Cu toate acestea, confirmarea publică a unei schimbări în puterea Marii Britanii poate fi văzută în primul ministru britanic Rishi Sunak care a contramandat ordinele de a trimite trupe britanice în Ucraina. https://www.irishnews.com/news/uknews/2023/10/01/news/pm_insists_no_plan_to_send_british_troops_for_training_in_ukraine_here_and_now_-3660604/ De asemenea, auzim de la societățile secrete asiatice că o epurare a început în Japonia și în alte părți ale Asiei de Est. Iată un mesaj din partea asiaticilor:
Scopul asiaticilor pentru 2024 este să pună capăt definitiv răutăților și haosului de nedescris generate de cacofonia poluantă a bărbaților al căror apetit nesățios este egalat doar de înclinația lor de a distruge totul în jurul lor.’’ https://www.karmaweather.com/news/yearly-chinese-horoscope/predictions-2024