Mihai Gadea a avut o iesire nervoasa in cadrul emisiunii de miercuri seara. Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei a folosit un limbaj suburban pentru a transmite un mesaj unui invitat din studiou.

Limbaj de moderator. „Să vă explic așa, de la om la om”, îi spune Gâdea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, invitat în emisiunea Sinteza zilei. Se întâmpla miercuri seara, aproape de ora 23.00. În studio, erau Ionel Dancă, din partea PNL, Andreea Cosma, de la PSD, Șerban Nicolae, și el PSD, avocatul Pavel Abraham și Mugur Ciuvică.

Se discuta despre acuzațiile la adresa procurorilor din DNA. Toată lumea vorbea peste toată lumea, în încercarea de a-l convinge pe Ionel Dancă că „nu înțelege nimic”.

Gâdea se ridică și se apropie, parcă a intimidare, de Dancă, aflat pe un scaun în studio, și începe să-i facă semn cu arătătotul, ca la școală. „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați. Înțelegeți? Magistrații fac asta. Dumneavoastră înțelegeți treaba asta?”

Ionel Dancă: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți pentru un polițist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (…) Așa faceți și acum. De ce să plece șeful unei instituții pentru un „portocală” inventează probe?”

Miha Gâdea, vizibil enervat: „Să nu plece. Pupați-o în c*r pe Kovesi…Pupați-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, după care i-a întors spatele.

Ionel Dancă: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi.

Sursa paginademedia.ro