lumina_adevărului
Misterul vieții nu este o problemă de rezolvat, ci o realitate de experimentat
Sari la conținut
Prima pagină
Home
Contact
Despre
Dezvăluire : Comitetul celor 300 – Ce este și cine face parte din el
18 MAI 2024MARIUSSUMEDREA
Dezvăluire : Comitetul celor 300 – Ce este și cine face parte din el

În lumea întunecată a puterii globale, există o organizație clandestină cunoscută sub numele de „Comitetul celor 300”. Acest grup enigmatic, compus din indivizi influenți din diverse sfere de influență, deține o influență imensă asupra destinului națiunilor. Astăzi, pornim într-o călătorie îndrăzneață pentru a dezvălui adevărul ascuns din spatele acestei cabale secrete și impactul ei asupra lumii noastre. Lumea așa cum o știm nu este așa cum pare. În spatele fațadei democrației și guvernării se află o rețea de indivizi care dețin o putere de neimaginat. „Comitetul celor 300” se află în epicentrul acestei rețele de control, manipulând guvernele, economiile și modelând destinul umanității însăși.

Lista completă a membrilor „Comitetului celor 300” este o expunere care scoate la iveală numele și fețele celor implicați în această conspirație globală. Deși existența unei astfel de organizații ar putea părea insondabilă pentru unii, dovezile pe care le prezentăm nu pot fi ignorate. Pregătește-te pentru o revelație șocantă a numelor care au rămas ascunse la vedere prea mult timp. Printre membrii proeminenți ai acestei rețele de elită se numără figuri influente din tărâmurile politicii, finanțelor și industriei. Acești jucători puternici au orchestrat cu atenție un joc complex pentru a-și asigura controlul asupra națiunilor și a cetățenilor lor. Nume precum politicienii X și Y, cunoscuți pentru manevrele lor asemănătoare marionetelor, și magnatul miliardar Z, care exercită control asupra politicilor economice, ies proeminent pe această listă. „ Comitetul celor 300” funcționează trăgând sforile guvernelor din întreaga lume. De la orchestrarea războaielor pentru propriul beneficiu până la modelarea politicilor economice care să le favorizeze interesele, această cabală nu lasă piatra neîntoarsă în căutarea dominației globale. Ei manipulează mass-media, asigurându-se că doar versiunea lor a adevărului ajunge la mase, în timp ce vocile disidente sunt reduse la tăcere sau discreditate.

Ordinea de zi a „Comitetului celor 300”

În centrul „Comitetului celor 300” se află o agendă ascunsă, condusă de lăcomie, putere și dorința de control. Această rețea este hotărâtă să creeze o Nouă Ordine Mondială, în care libertățile individuale sunt simple iluzii, iar cetățenii sunt reduși la pioni ascultători. Ei conspiră pentru a centraliza puterea în mâinile câtorva aleși, eradicând suveranitatea națională și înrobind masele sub conducerea lor tiranică. „ Comitetul celor 300” desfășoară o gamă largă de instrumente pentru a se asigura că stăpânirea sa asupra puterii rămâne necontestată. Dizidenții sunt etichetați drept teoreticieni ai conspirației sau extremiști, discreditându-le efectiv afirmațiile. Instrumentele și algoritmii de detectare AI sunt folosiți pentru a suprima punctele de vedere alternative, asigurându-se că adevărul rămâne îngropat sub straturi de propagandă și dezinformare.

În timp ce „Comitetul celor 300 ” poate părea invincibil, există speranță. Pe măsură ce indivizii se trezesc la natura sinistră a acestei conspirații globale, rezistența începe să crească. Căutătorii de adevăr, activiștii și avertizorii fac un pas înainte pentru a dezvălui secretele acestei rețele de elită. Ei își riscă viața, cariera și reputația pentru a dezvălui adevărul și a reda puterea oamenilor. „Comitetul celor 300” reprezintă o forță formidabilă care a modelat lumea în care trăim astăzi. De la politică la finanțe, influența lor nu cunoaște limite. Prin strălucirea operațiunilor lor secrete, facem primul pas către revendicarea libertății noastre. Depinde de fiecare dintre noi să reziste controlului său, să caute adevărul și să construim un viitor care să fie liber de ghearele acestei cabale insidioase. Bătălia pentru adevăr și eliberare începe acum!

21 de obiective ale Illuminati și Comitetul celor 300
1. Să stabilească un Guvern Unic/Noua Ordine Mondială cu o biserică unificată și un sistem monetar sub conducerea lor. Unicul Guvern Mondial a început să-și înființeze biserica în anii 1920 și 1930, pentru că și-au dat seama că necesitatea unei credințe religioase inerente omenirii trebuie să aibă o ieșire și, prin urmare, a înființat un organism „bisericesc” care să canalizeze acest lucru, credinţa în direcţia dorită de ei.

2. Să provoace distrugerea totală a oricărei identități naționale și a mândriei naționale, ceea ce a fost o considerație primordială dacă conceptul de guvernare mondială ar trebui să funcționeze.

3. Să construiască și să provoace distrugerea religiei și, mai ales, a religiei creștine, cu o singură excepție, propria lor creație, așa cum am menționat mai sus.

4. Să stabilească capacitatea de a controla fiecare persoană prin mijloace de control al minții și ceea ce Zbignew Brzezinski a numit tehnotronică, care ar crea roboți asemănători oamenilor și un sistem de teroare care ar face Teroare Roșie a lui Felix Dzerzinhski să arate ca niște copii la joacă.

5. Să pună capăt oricărei industrializări și să pună capăt producției de energie electrică nucleară în ceea ce ei numesc „societatea postindustrială cu creștere zero”. Sunt exceptate industriile informatice și de servicii. Industriile americane care rămân vor fi exportate în țări precum Mexic, unde este disponibilă forță de muncă abundentă de sclavi. După cum am văzut în 1993, acest lucru a devenit un fapt prin adoptarea Acordului de Liber Schimb din America de Nord, cunoscut sub numele de NAFTA. Neangajații din SUA, în urma distrugerii industriale, fie vor deveni dependenți de opiu-heroină și/sau cocaină, fie vor deveni statistici în eliminarea procesului de „populație în exces” pe care îl cunoaștem astăzi ca „Global 2000”.

6. Încurajarea și, eventual, legalizarea consumului de droguri și transformarea pornografiei într-o „formă de artă”, care va fi acceptată pe scară largă și, în cele din urmă, va deveni destul de comună.

7. Să aducă depopularea marilor orașe, conform testului desfășurat de regimul Pol Pot din Cambodgia. Este interesant de observat că planurile de genocid ale lui Pol Pot au fost elaborate în SUA de una dintre fundațiile de cercetare ale Clubului de la Roma și supravegheate de Thomas Enders, un oficial de rang înalt al Departamentului de Stat. De asemenea, este interesant faptul că, în prezent, comitetul încearcă să reintegreze măcelarii Pol Pot din Cambodgia.

8. Pentru a suprima orice dezvoltare științifică, cu excepția celor considerate benefice de către Illuminati. În mod special vizată este energia nucleară în scopuri pașnice. Deosebit de urâte sunt experimentele de fuziune care sunt în prezent disprețuite și ridiculizate de Illuminati și de șacalii săi ai presei. Dezvoltarea torței de fuziune ar arunca în aer concepția Illuminati despre „resurse naturale limitate” chiar pe fereastră. O torță de fuziune, utilizată corespunzător, ar putea crea resurse naturale nelimitate și încă neexploatate, chiar și din cele mai obișnuite substanțe. Utilizările torței de fuziune sunt o mulțime și ar aduce beneficii omenirii într-un mod care, până acum, nu este înțeles nici pe departe de public (este vorba de fuziunea la rece care funcționează, n.b.).

9. A cauza prin intermediul

A) războaie limitate în țările avansate,

B) prin foamete și boli în țările din Lumea a treia, moartea a trei miliarde de oameni până în anul 2050, oameni pe care îi numesc „mâncători inutili”. Comitetul celor 300 (Illuminati) l-a însărcinat pe Cyrus Vance să scrie o lucrare pe acest subiect despre cum se poate produce un astfel de genocid. Lucrarea a fost produsă sub titlul „Global 2000 Report” și a fost acceptată și aprobată pentru acțiune de către fostul președinte James Earl Carter și Edwin Muskie, pe atunci secretar de stat, pentru și în numele guvernului SUA. În conformitate cu termenii Raportului Global 2000, populația SUA urmează să fie redusă cu 100 de milioane până în anul 2050.

10. Să slăbească fibra morală a națiunii și să demoralizeze muncitorii din clasa muncitoare prin crearea șomajului în masă. Pe măsură ce locurile de muncă se scad din cauza politicilor postindustriale de creștere zero introduse de Clubul de la Roma, raportul prevede că lucrătorii demoralizați și descurajați recurg la alcool și droguri. Tinerii țării vor fi încurajați prin intermediul muzicii rock și al drogurilor să se revolte împotriva status quo-ului, subminând și în cele din urmă distrugând unitatea familială. În acest sens, Comitetul a însărcinat Institutului Tavistock să pregătească un plan cu privire la modul în care ar putea fi realizat acest lucru. Tavistock a direcționat Stanford Research să întreprindă lucrările sub conducerea profesorului Willis Harmon. Această lucrare a devenit ulterior cunoscută sub numele de „Conspirația Varsătorului”.

11. Să împiedice oamenii de pretutindeni să-și decidă propriile destine prin intermediul unei crize create după alta și apoi să „gestioneze” astfel de crize. Acest lucru va deruta și va demoraliza populația, în măsura în care, confruntat cu prea multe opțiuni, va rezulta o apatie la scară masivă. În cazul SUA, există deja o agenție pentru managementul crizelor. Se numește Federal Emergency Management Agency (FEMA), a cărei existență am inclus-o pentru prima dată în 1980.

12. Pentru a introduce noi culte și a continua să le impulsionăm pe cele care funcționează deja, care includ gangsteri de muzică rock precum Rolling Stones (un grup de gangsteri foarte favorizat de Nobilimea Neagră Europeană) și toate grupurile rock create de Tavistock care au început cu Beatles.

13. Să continue să construiască cultul fundamentalismului creștin început de slujitorul Companiei Britanice Indiilor de Est, Darby, care va fi folosit greșit pentru a întări statul sionist Israel prin identificarea cu evreii prin mitul „poporului ales al lui Dumnezeu” și donând sume foarte substanțiale de bani pentru ceea ce ei cred în mod eronat că este o cauză religioasă în promovarea creștinismului.

14. Să facem presiuni pentru răspândirea cultelor religioase precum Frăția Musulmană, Fundamentalismul Musulman, Sikhii și să efectueze experimente de control al minții de tipul Jim Jones și „Fiul lui Sam”. Este demn de remarcat faptul că regretatul Khomeini a fost o creație a British Military Intelligence Div. 6, MI6. Această lucrare detaliată a descris procesul pas cu pas pe care guvernul SUA l-a implementat pentru a-l pune pe Khomeini la putere .

15. A exporta idei de „eliberare religioasă” în întreaga lume pentru a submina toate religiile existente, dar mai ales religia creștină. Acest lucru a început cu „Teologia Iezuită a Eliberării”, care a pus capăt stăpânirii familiei Somoza în Nicaragua și care astăzi distruge El Salvador, de acum 25 de ani într-un „război civil”. Costa Rica și Honduras sunt, de asemenea, implicate în activități revoluționare, instigate de iezuiți. O entitate foarte activă implicată în așa-numita teologie a eliberării este Misiunea Mary Knoll, orientată spre comunist. Acest lucru explică atenția extinsă a mass-media asupra uciderii a patru dintre așa-zisele călugărițe ale lui Mary Knoll în El Salvador în urmă cu câțiva ani. Cele patru călugărițe erau agenți subversivi comuniști, iar activitățile lor au fost documentate pe scară largă de guvernul El Salvador. Presa americană și noua mass-media au refuzat să acorde vreun spațiu sau acoperire masei de documente deținute de guvernul salvadorian, care dovedeau ceea ce făceau călugărițele Misiunii Mary Knoll în țară. Mary Knoll este în serviciu în multe țări și a plasat un rol principal în aducerea comunismului în Rhodesia, Moçambic, Angola și Africa de Sud.

16. Pentru a provoca un colaps total al economiilor lumii și a genera un haos politic total.

17. Să preia controlul asupra tuturor politicilor externe și interne ale SUA.

18. Să acorde cel mai deplin sprijin instituțiilor supranaționale precum Națiunile Unite, Fondul Monetar Internațional (FMI), Banca Reglementelor Internaționale, Curtea Mondială și, pe cât posibil, să reducă eficiența instituțiilor locale sau aducându-i sub mantaua ONU.

19. Să pătrundă și să submineze toate guvernele și să lucreze din interiorul lor pentru a distruge integritatea suverană a națiunilor reprezentate de ele.

20. Să organizeze un aparat terorist la nivel mondial [Al-Qaeda, ISIS, ISIL etc.] și să negocieze cu teroriștii ori de câte ori au loc activități teroriste. Se va aminti că Bettino Craxi a fost cel care a convins guvernele italian și american să negocieze cu Brigăzile Roșii răpitorii prim-ministrului Aldo Moro și ai generalului Dozier. Deoparte, Dozier a fost pus sub ordine strictă să nu vorbească despre ce i s-a întâmplat. Dacă va rupe vreodată acea tăcere, el va fi, fără îndoială, „un exemplu oribil de”, în felul în care Henry Kissinger a tratat cu Aldo Moro, Ali Bhutto și generalul Ziaul Haq.

21. Să preia controlul asupra educației în America cu intenția și scopul de a o distruge complet. Până în 1993, efectul deplin al acestei politici devine evident și va fi și mai distructiv pe măsură ce școlile primare și secundare încep să predea „Educația bazată pe rezultate” (OBE).

Dezvăluirea Rețelei Sinistre. Lista completă a membrilor „Comitetului celor 300” (menționez că unii dintre ei au murit sau nu mai sunt în anumite funcții) :

Abdullah II Regele Iordaniei – O marionetă imperială importantă în Orientul Mijlociu, soție americană, educată în Marea Britanie;

Roman Abramovici – Oligarh rus, valoare netă de 12 miliarde de dolari, legături majore britanice;

Josef Ackermann – bancher elvețian și CEO Deutsche Bank

Edward Adeane – administrator britanic, absolvent Eton, secretar privat al Prințului de Wales

Marcus Agius – finanțator britanic-maltez, președintele grupului Barclay’s Bank, face parte din consiliul BBC, căsătorit cu fiica lui Edmund de Rothschild

Martti Ahtisaari – fost președinte al Finlandei, premiul Nobel pentru pace 2008, implicat în acțiunea ONU în Kosovo,

Daniel Akerson – CEO General Motors, fost CEO al MCI, General Instrument, Nextel, sa alăturat grupului Carlyle în 2003

Albert al II-lea Rege al Belgiei – Rege al Belgiei, aceeași dinastie ca Windsor (Saxe-Coburg-Gotha)

Alexandru Prințul Moștenitor al Iugoslaviei – moștenitorul regelui Iugoslaviei

Giuliano Amato – fost premier al Italiei, vicepreședinte al convenției care a elaborat Constituția UE

Carl A. Anderson – al 13-lea „Cavaler Suprem al Cavalerilor lui Columb”, este în consiliu la Banca Vaticanului

Giulio Andreotti – fost premier al Italiei, acuzat în instanță de legături cu mafia și crimă

Andrew Duce de York – al doilea fiu al Elisabetei a II-a, al patrulea în linia de succesiune la tronul a 16 țări, legat de pedofilul Jeffrey Epstein

Anne Princess Royal – fiica Elisabetei a II-a

Nick Anstee – al 682-lea „Lord Primar al orașului Londra” legat de scandalul contabil Arthur Andersen, director al firmei internaționale de avocatură SJ Berwin

Timothy Garton Ash – istoric britanic, profesor la Oxford, European CFR, câștigător al „Premiului George Orwell”

William Waldorf Astor – al 4-lea viconte Astor, moștenitor al dinastiei Astor, absolvent Eton, face parte din Camera Lorzilor

Pyotr Aven – oligarh rus cu legături strânse britanice

Jan Peter Balkenende – fost prim-ministru al Țărilor de Jos, marionetă a reginei Beatrix, șef al grupului Bilderberg și vărul Elisabetei a II-a

Steve Ballmer – CEO al Microsoft, cu o valoare netă de 15,7 miliarde de dolari, numărul 5 în „Cei mai bogați evrei din lume” de la Jerusalem Post

Ed Balls – politician britanic, societatea Fabian

Jose Manuel Barroso – Președinte al Comisiei Europene, fost premier al Portugaliei, fost maoist

Beatrix Regina Țărilor de Jos – Regina Țărilor de Jos, șefa Grupului Bilderberg, Clubul de la Roma

Marek Belka – fost premier al Poloniei, fost FMI, fost șef al Băncii Naționale a Poloniei,

Fred Bergsten – economist american, autor și consilier politic și membru al think tank-urilor globaliste, fostul Departament al Trezoreriei SUA

Silvio Berlusconi – fost prim-ministru al Italiei, cu o valoare netă de 5,9 miliarde de dolari, acuzat de instanțe de coluziune mafiotă, contabilitate falsă, fraudă, corupție și mită

Ben Bernanke – Președintele Rezervei Federale din SUA

Nils Bernstein – Banca Națională Daneză

Donald Berwick – șeful US Medicare, medicaid, conectat la Obamacare, profesor la Harvard Medical School, mai multe titluri britanice

Carl Bildt – fost premier al Suediei, implicat în Balcani, instigator globalist, Clubul din Madrid

Sir Winfried Bischoff – președinte al Lloyds Banking Group, fost CEO al Citigroup

Tony Blair – fost premier britanic, legat de invazia ilegală a Irakului și Afganistanului, acuzat de crime de război

Lloyd Blankfein – CEO Goldman-Sachs, conectat la Rockefeller

Leonard Blavatnik – Oligarh rus care trăiește la Londra, cu o valoare netă de 10,1 miliarde de dolari, proprietar al Access Industries, conectat la Harvard și Universitatea Tel Aviv

Michael Bloomberg – Primarul orașului New York, cu o valoare netă de 22 de miliarde de dolari, proprietar al Bloomberg Media

Frits Bolkestein – politician olandez implicat în directivele UE și inițiativele de globalism

Hassanal Bolkiah – Sultan al Brunei, cu o valoare netă de 20 de miliarde de dolari, învățământ superior britanic, conectat la Royal Dutch Shell, amiral onorific al Marinei Regale a Regatului Unit

Michael C Bonello – guvernator al Băncii Centrale a Maltei

Emma Bonino – ministru al UE, fostul Parlament al UE

David L. Boren – Consilier prezidențial al SUA, fost guvernator al Oklahoma, fost Senat al SUA, fost președinte al Comisiei de informații din Senat

Borwin Duce de Mecklenburg – Duce de Mecklenburg

Charles Bronfman – Proprietar al băuturii Seagram, cu o valoare netă de 2 miliarde de dolari, evreu canadian, fondator al unei organizații caritabile sioniste

Edgar Bronfman Jr. – fost CEO al Warner Music Group, membru al dinastiei Bronfman

John Bruton – fost prim-ministru al Irlandei

Zbigniew Brzezinski – șeful Comisiei Trilaterale, fost consilier prezidențial american, implicat în think tank-uri și propagandă globaliste, legat de 911, legat de bin Laden, legat de războiul ilegal din Afganistan, ex-Harvard, membru CFR, fost șef al Amnesty International

Robin Budenberg – șeful organismului guvernamental britanic care a supravegheat salvarea

Warren Buffett – Proprietarul Berkshire Hathaway, cu o valoare netă de 44 de miliarde de dolari, profituri din sărăcirea americană, se conectează la dezastrul din Golful Mexic ca proprietar al Nalco care a fabricat Corexit, o toxină încă aruncată în Golf, conectată la 911

George HW Bush – fost președinte al SUA, fost vicepreședinte al SUA, tată legat de naziști, banca internațională, marele trafic de petrol și droguri, fost CIA, legat de asasinatele JFK și RFK, legat de 911 și de ambele războaie din Irak, șef al o familie internațională de crime teroriste, cunoscută craniu și oase și francmason de gradul 33

David Cameron – prim-ministru al Marii Britanii, absolvent de Eton și Oxford, marionetă a Elisabetei a II-a, legată de Rothschild

Camilla Ducesa de Cornwall – a doua soție a Prințului de Wales

Fernando Henrique Cardoso – fost președinte al Braziliei

Peter Carington – politician britanic și baron, Camera Lorzilor

Carl XVI Gustaf Regele Suediei – Regele Suediei, văr apropiat al Elisabetei a II-a

Carlos Duce de Parma – regalitate olandeză cu multe titluri și șef al mai multor ordine, Cavaler al Maltei

Mark Carney – guvernator al Băncii Canadei, 13 ani la Goldman Sachs

Cynthia Carroll – CEO al mineritului de platină Anglo American

Jaime Caruana – director general al Băncii Reglementărilor Internaționale (BRI), fost guvernator al Băncii Spaniei

Sir William Castell – Președintele Wellcome Trust, Director General Electric și BP

Anson Chan – politician chinez implicat în dominația britanică a Hong Kong-ului

Margaret Chan – director general al Organizației Mondiale a Sănătății, fost guvern din Hong Kong

Norman Chan – director executiv al Autorității Monetare din Hong Kong

Charles Prințul de Wales – moștenitorul tronului Commonwealth-ului Britanic, promovează „dezvoltarea durabilă” manipularea globalistă și monetară a țărilor din lumea a treia, în special extracția resurselor și controlul populației la Națiunile Unite și la sute de ONG-uri, francmason, legate de uciderea primei sale soții, prințesa Diana

Richard Chartres – Episcop anglican al Londrei

Stefano Delle Chiaie – activist italian „neofascist”, francmason, acuzat de o instanță de terorism, legat de operațiunea Condor

Dr. John Chipman – Director general al think tank-ului britanic globalist International Institute for Strategic Studies

Patokh Chodiev – Oligarh uzbec care trăiește la Londra, cu o valoare netă de 3,3 miliarde de dolari, implicat în minerit, petrol, gaze și servicii bancare

Christoph Prinț de Schleswig-Holstein – Prinț de Schleswig-Holstein

Fabrizio Cicchitto – politician italian, marxist, a recunoscut că se află în loja masonică P2, implicat în introducerea Italiei în UE

Wesley Clark – general american, fost comandant suprem aliat în Europa în NATO, Rhodes Scholar, implicat în Balcani, legat de Waco, a candidat pentru președintele SUA

Kenneth Clarke – politician și birocrat britanic

Nick Clegg – viceprim-ministru al Marii Britanii

Bill Clinton – fost președinte american, fost guvernator al Arkansasului, Rhodes Scholar, implicat în Balcani, implicat în adăpostirea lui bin Laden, legat de familia Bush, legat de traficul internațional de droguri, legat de Rockefeller și Rothschild, francmason, legat de transferurile de tehnologie spre China

Abby Joseph Cohen – economist american, Goldman Sachs, fosta Rezervă Federală, președinte al Seminarului Teologic Evreiesc din America, administrator al Universității Cornell

Ronald Cohen – capitalist de risc evreu britanic născut în Egipt, educat la Oxford

Gary Cohn – Președinte și COO al Goldman Sachs

Marcantonio Colonna di Paliano Duce de Paliano – Duce de Paliano

Constantijn Prințul Țărilor de Jos – al treilea fiu al Reginei Beatrix a Țărilor de Jos

Constantin al II-lea Rege al Greciei – ultimul rege al Greciei

David Cooksey – capitalist de risc britanic, fost director al Băncii Angliei, președinte al Bechtel, numit cavaler de Elisabeta a II-a

Brian Cowen – fost prim-ministru al Irlandei, a contribuit la capitularea Irlandei în fața FMI și UE

Sir John Craven – Director al Reuters, fost director al Deutsche Bank, fost președinte al Deutsche Morgan Grenfell

Andrew Crockett – bancher britanic, fost director general al Bank for International Settlements, fost Bank of England, angajat la JP Morgan Chase, membru al Grupului celor 30, numit cavaler de Elisabeta a II-a

Uri Dadush – Senior Associate al Carnegie Endowment for International Peace, fosta Bancă Mondială, educat la Universitatea Ebraică și Harvard

Tony D’Aloisio – Președintele Comisiei pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia, fost director al Federației Mondiale a Burselor de Valori, a impulsionat inițiativele globaliste

Alistair Darling – politician și deputat scoțian

Sir Howard Davies – economist britanic, director la London School of Economics and Political Science, inițiative globaliste și propagandă

Etienne Davignon – politician belgian, fost vicepreședinte al Comisiei Europene, președinte al Bilderberg, președinte al Brussels Airlines

David Davis – deputat britanic

Benjamin de Rothschild – bancher elvețian, descendent al ramurii franceze a dinastiei Rothschild

David Rene de Rothschild – președintele Rothschild Continuations Holdings, ramura franceză a dinastiei Rothschild

Evelyn de Rothschild – finanțator britanic, partener la NM Rothschilds and Sons, fost director De Beers, fost director IBM UK, fost director Daily Telegraph, numit cavaler de Elisabeta a II-a

Leopold de Rothschild – finanțator britanic, fost angajat al Kuhn, Loeb și Co., Morgan Stanley, partener la NM Rothschilds and Sons

Joseph Deiss – economist și politician elvețian, fost președinte al Adunării Generale a Națiunilor Unite, globalist

Oleg Deripaska – Oligarh rus, cu o valoare netă de 16,8 miliarde USD, CEO al Basic Element, CEO al United Company RUSAL aluminiu, conectat la Rothschild

Michael Dobson – om de afaceri britanic, CEO al Schroders International asset management, conectat la Rockefellers

Mario Draghi – Președinte al Băncii Centrale Europene, fost guvernator al Băncii Italiei, fost profesor Harvard

Jan Du Plessis – om de afaceri din Africa de Sud, CEO al British American Tobacco, director al Lloyds TSB Group, președinte al mineritului Rio Tinto

William C. Dudley – Președintele Federal Reserve Bank din New York, fostul Goldman Sachs

Wim Duisenberg – politician olandez, fost președinte al Băncii Centrale Europene, fost președinte al Băncii Centrale a Țărilor de Jos, fost FMI, DEcedat

Edward Duke of Kent – ​​Duce de Kent, vărul întâi cu Elisabeta a II-a, Marele Maestru al Francmasonilor din Anglia și Țara Galilor, Președintele Asociației Cercetașilor

Edward Earl of Wessex – Al treilea fiu al Elisabetei a II-a

Elisabeta a II-a Regina Regatului Unit – Monarh al Commonwealth-ului Britanic, guvernator suprem al Bisericii Angliei, șef al Francmasoneriei Internaționale, șef al Ordinului Jartierei, șef al Comitetului celor 300, deține 1/6 din masa terestră a lumii, conectată la cele mai multe crime și fraude din lume

John Elkann – industriaș italian, proprietar Fiat, proprietar Chrysler, CEO al Exor, membru al Brookings Institutioz

Vittorio Emanuele Prințul de Napoli – Prințul de Napoli, Duce de Savoia, membru al lojei masonice P2, acuzat de o instanță de crimă

Ernst August Prinț de Hanovra – Prinț de Hanovra și căsătorit cu moștenitoarea tronului Monaco

Martin Feldstein – economist american, profesor la Harvard, fost consilier al lui Reagan

Matthew Festing – Mare Maestru britanic al Ordinului Suveran Militar de Malta, ofițer al Ordinului Imperiului Britanic

François Fillon – prim-ministru al Franței

Heinz Fischer – Președintele Austriei

Joschka Fischer – politician german, fost ministru de externe și vicecancelar al Germaniei

Stanley Fischer – economist american-israelian, guvernator al Băncii Israelului, fost economist șef al Băncii Mondiale, Bilderberg

Niall FitzGerald – om de afaceri irlandez, fost CEO al Unilever, membru al Forumului Economic Mondial, conectat la Merck, Bank of Ireland și Prudential

Franz Duke de Bavaria – Duce de Bavaria, co-moștenitorul Casei de Tuart

Mikhail Fridman – Oligarh evreu rus, cu o valoare netă de 15,1 miliarde de dolari, membru al CFR rus, fondator al Congresului evreiesc rus

Friso Prince of Orange-Nassau – Prinț de Orange-Nassau, al doilea fiu al Reginei Beatrix a Țărilor de Jos

Bill Gates – fostul CEO Microsoft, cu o valoare netă de 61 de miliarde de dolari, a permis supravegherea neîngrădită a MS Windows, conectată la eforturile globaliste de depopulare prin vaccinuri

Christopher Geidt – Secretar privat al Elisabetei a II-a, educat la Oxford

Timothy Geithner – Secretarul Trezoreriei SUA, fostul președinte al Rezervei Federale din New York, legat de furtul de salvare TARP

Georg Friedrich Prințul Prusiei – Prințul Prusiei

Dr. Chris Gibson-Smith – Președinte al Bursei de Valori din Londra

Mihail Gorbaciov – Fosta premieră a Uniunii Sovietice, Clubul Madrid, Inițiative Globaliste

Al Gore – fost vicepreședinte al SUA, fost senator al SUA, educat la Harvard, tatăl a fost un senator legat de Armand Hammer – un sovietic comunist, Premiul Nobel pentru Pace pentru că a promovat înșelătoria încălzirii globale

Allan Gotlieb – birocrat canadian, membru al Comisiei Trilaterale, membru al Grupului Carlyle, președinte al Sotheby’s Canada, globalist care împinge Uniunea Nord-Americană

Stephen Green – baron britanic, ministru de stat pentru comerț și investiții, fost președinte HSBC, educat la Oxford și MIT

Alan Greenspan – fost președinte al Rezervei Federale a SUA, Cavaler Comandant al Imperiului Britanic

Gerald Grosvenor, al șaselea Duce de Westminster – Duce de Westminster, o valoare netă de 7,35 miliarde de lire sterline, cel mai bogat dezvoltator imobiliar din Marea Britanie

Jose Angel Gurria – Secretar general al ONG-ului OCDE, ex-CEO al Băncii Naționale de Dezvoltare a Mexicului, ex-CEO al Băncii de Comerț Exterior

William Hague – ministru de externe al Regatului Unit, educat la Oxford

Sir Philip Hampton – Președinte al Royal Bank of Scotland, fost director financiar al Lloyds, BT Group, BG Group și British Steel

Hans-Adam II Prințul de Liechtenstein – Prințul de Lichtenstein, proprietarul LGT Banking Group, o valoare netă de 7,6 miliarde USD

Harald V Regele Norvegiei – Regele Norvegiei

Stephen Harper – prim-ministru al Canadei, sionist, impulsor al globalismului și al Uniunii Nord-Americane

François Heisbourg – Președinte al Institutului Internațional de Studii Strategice, un think tank globalist cu sediul la Londra

Henri Marele Duce de Luxemburg – Duce de Luxemburg, Cavaler Mare Cruce al Ordinului Regal Victorian

Philipp Hildebrand – fost șef al Băncii Naționale Elvețiene, educat la Oxford

Carla Anderson Hills – co-președinte al Consiliului pentru Relații Externe, membru al comitetului executiv al Comisiei Trilaterale, fost secretar HUD, împinge Uniunea Nord-Americană,

Richard Holbrooke – birocrat american, consilier prezidențial, legat de Vietnam, DECEDAT

Patrick Honohan – guvernatorul Băncii Centrale a Irlandei

Alan Howard – manager britanic de fonduri speculative care gestionează active de 26 de miliarde de dolari, ex-Salomon Brothers

Alijan Ibragimov – oligarh kârgâzstan, minerit, petrol și gaze în Kazahstan

Stefan Ingves – guvernatorul băncii centrale a Suediei

Walter Isaacson – CEO al think tank-ului globalist Aspen Institute, Managing Editor Time Magazine, Președinte al Broadcasting Board of Governors, conectat cu Katrina

Juan Carlos Regele Spaniei – Regele Spaniei, multe alte titluri

Kenneth M. Jacobs – CEO al Lazard

DeAnne Julius – Președinte al Chatham House (RIIA), ex-Bancă Mondială, ex-CIA, membru fondator al Comitetului de politică monetară al Băncii Angliei

Jean-Claude Juncker – prim-ministru al Luxemburgului, fost președinte al Consiliului European

Peter Kenen – Senior Fellow in International Economics la CFR, Ford Foundation, Globalis

John Kerry – senator american, candidat la președinție, Skull and Bones, averea familiei din ketchup-ul Heinz și comerțul cu opiu înainte, francmason, fals eroism în Vietnam,

Mervyn King – guvernator al Băncii Angliei, Cavaler de Mare Cruce a Ordinului Imperiului Britanic

Glenys Kinnock – Membru al Consiliului European pentru Relații Externe, fostul Parlament European, Camera Lorzilor

Henry Kissinger – fost secretar de stat american, Bilderberg, CFR, Clubul Boem, Premiul Nobel pentru Pace, legat de Vietnam și Cambodgia, implicat în crime în masă din Chile, legat de Balcani, acuzat de tribunale de crime de război și terorism

Malcolm Knight – Vicepreședinte canadian al Deutsche Bank, fosta GM Bank for International Settlements, Londra educație

William H. Koon II – Cavalerii Templieri, Rozicrucian, fără legătură

Paul Krugman – economist american și propagandist globalist, educat la Yale și London School of Economics, CFR

John Kufuor – fost președinte al Ghanei, fost președinte al Uniunii Africane

Giovanni Lajolo – Președintele Guvernatului Statului Vatican, Cardinal Președinte emerit al Comisiei Pontificale pentru Vatican

Anthony Lake – Director executiv al Fondului Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF)

Richard Lambert – fost director general al CBI, cancelar al Universității din Warwick Marea Britanie, numit cavaler de Elisabeta a II-a

Pascal Lamy – Director General al Organizației Mondiale a Comerțului

Jean-Pierre Landau – fost FMI, ex-Consiliu de administrație al Băncii Reglementelor Internaționale, ex Banca Franței

Timothy Laurence – soțul singurei fiice a Elisabetei a II-a

James Leigh-Pemberton – Bancher britanic, Receiver-General pentru Ducatul de Cornwall (Prințul Wales), educat la Eton, fost SG Warburg and Co. și director general la Credit Suisse

Leka Prințul Moștenitor al Albaniei – Prințul Albaniei, moștenitorul regelui Albaniei

Mark Leonard – globalist britanic în think tank-uri și propagandist, co-fondator și director al European CFR

Peter Levene – baron britanic, președinte al NBNK Investments, fost primar al orașului Londra

Lev Leviev – Oligarh buchariano-israelian, cu o valoare netă de 12 miliarde de dolari, exploatare de diamante în Angola și așezări palestiniene

Arthur Levitt – fost președinte al SEC, consilier la Carlyle Group Președinte al CSV Jewish Care, Jewish Free School și JLGB

Joe Lieberman – senator american-israelian, conectat la 911, legat de Patriot Act, legat de multe legi tiranice

Ian Livingston – CEO al BT (British Telecom)

Lee Hsien Loong – prim-ministru al Singapore, educat în Marea Britanie,

Lorenz al Belgiei Arhiducele de Austria-Este – regalitatea belgiană

Louis Alphonse Duce de Anjou – Duce de Anjou, pretenționat ca rege defunct al Franței

Gerard Louis-Dreyfus – președintele Louis Dreyfus Energy Services, o valoare netă de 2,9 miliarde USD

Mabel Prințesa de Orange-Nassau – soția celui de-al doilea fiu al Reginei Beatrix a Țărilor de Jos

Peter Mandelson – birocrat britanic, deputat, fost comisar european pentru comerț, legat de Rothschild

Sir David Manning – fost ambasador britanic în Statele Unite, legat de invazia Irakului, fost ambasador britanic în Israel

Margherita Arhiducesă de Austria-Este – Soția arhiducelui de Austria-Est

Margrethe II Regina Danemarcei – Regina Danemarcei

Guillermo Ortiz Martinez – birocrat mexican, fost ambasador la FMI

Alexander Mashkevitch – Oligarh Khazak-Israelian, metale și gaze în Khazakstan, conectat la ENRC

Stefano Massimo Prinț de Roccasecca dei Volsci – descendent al dinastiei Massimo și regalitate italiană

Fabrizio Massimo-Brancaccio Prințul de Arsoli și Triggiano – dinastia și regalitatea Massimo

William Joseph McDonough – vicepreședinte al Merril Lynch, fost președinte al Rezervei Federale din New York, fosta First National Bank of Chicago, CFR

Mack McLarty – fost șef de cabinet al Casei Albe sub Clinton, CEO al McLarty Companies, consiliul de administrație Arkla Gas, Consiliul Național al Petrolului, conectat la Kissinger

Yves Mersch – guvernator al Băncii Centrale a Luxemburgului, membru al consiliului de conducere al Băncii Centrale Europene, conectat la BIIS

Michael Prințul de Kent – Regalitate britanică, vărul întâi al Elisabetei a II-a, marele maestru al două loji masonice

Mihai Regele României – Regele României, vărul al III-lea al Elisabetei a II-a, legat de comunism

David Miliband – birocrat britanic

Ed Miliband – birocrat și deputat britanic, educat la Oxford și London School of Economics, tatăl era marxist

Lakshmi Mittal – magnat indian din oțel, CEO al ArcelorMittal – – cea mai mare companie din oțel din lume, conectată la Goldman Sachs

Glen Moreno – președinte interimar al UK Financial Investments Limited care gestionează acțiunile băncilor guvernamentale din Regatul Unit, fost Citigroup, director Fidelity International, președinte al Pearson, conectat la Lloyds Banking

Prințul Moritz și Landgrave de Hesse-Kassel – Prinț de Hesse-Kassel

Rupert Murdoch – magnat media australo-american, proprietar al NewsCorp și Fox, acuzat de instanțe de luare de mită, interceptări telefonice, calomnie, minciună, trafic de informații privilegiate, francmason, legat de împușcături în masă din Norvegia, legat de 911, legat de războiul ilegal din Irak

Charles Napoleon – șeful Casei Imperiale a Franței

Jacques Nasser – Președinte libanez al BHP Billiton, conectat la JP Morgan Chase, Sky Corp și Ford Motors

Robin Niblett – Director al Chatham House (RIIA) – conectat la fiecare război, furt în masă și atrocitate din 1920

Vincent Nichols – Arhiepiscop de Westminster, șeful Bisericii Romano-Catolice din Anglia și Țara Galilor, legat de abuzul asupra băieților

Adolfo Nicolas – al 30-lea papă negru, superior general al Societății lui Isus (iezuiți), șef al celui mai mare ordin masculin al Vaticanului

Christian Noyer – Președinte al Băncii Reglementărilor Internaționale, guvernator al Băncii Franței, ex-VP Executive Board al Băncii Centrale Europene

Sammy Ofer – magnat de transport maritim israelian, cu o valoare netă de 10,3 miliarde de dolari cu fratele Yuli, DECEDAT

Alexandra Ogilvy Lady Ogilvy – Prințesa Regatului Unit, verișoară a Elisabetei a II-a

David Ogilvy al 13-lea conte de Airlie – căsătorit cu Prințesa Alexandra, Lord Chamberlain, educat la Eton, Cavaler al Ciulinului, fost director al Schroders

Jorma Ollila – Președinte Nokia, consiliu de administrație al Ford Motor Company, președinte neexecutiv al Royal Dutch Shell, fost Citibank, Bilderberg

Nicky Oppenheimer – Președintele sud-african al mineritului de diamante De Beers, acționar în minerit Anglo American, cu o valoare netă de 6 miliarde de dolari

George Osborne – Birocrat britanic, Cancelar al Finanțelor Marii Britanii, fost deputat, Clubul Bullingdon din Oxford, conectat la Rotshchilds

Frederic Oudea – CEO Societe Generale

Sir John Parker – fost președinte al mineritului National Grid și Anglo American, fosta Banca Angliei, numit cavaler de Elisabeta a II-a

Chris Patten – președintele BBC Trust, ultimul guvernator al Hong Kong-ului deținut de britanici, fost deputat, legat de Papa Benedict

Michel Pebereau – Președintele Băncii Naționale din Paris

Gareth Penny – CEO al AMG Mining, compania minieră numărul 1 din lume, fosta De Beers și minerit Anglo American, Rhodes Scholar la Oxford, Eton

Shimon Peres – Președintele Israelului, fost prim-ministru al Israelului, legat de asasinarea lui Y. Rabin, fals pacificator, legat de 911

Philip Duce de Edinburgh – soțul Elisabetei a II-a, un regal german-danez, patron a peste 800 de organizații, globalist, rasist, a vorbit public în favoarea genocidului în masă și a depopulării, francmason, presupus că ar fi dat ordin de ucidere a mamei nepotului său, prințesa. Diana

Dom Duarte Pio Duce de Braganza – Duce de Braganza

Karl Otto Pohl – economist german, președinte al Deutsche Bundesbank, fost președinte al Consiliului Băncii Centrale

Colin Powell – fost secretar de stat american, general în retragere, fost președinte al șefilor de stat major, fost consilier pentru securitate națională al lui Reagan, legat de ambele războaie din Irak

Mihail Prokhorov – Oligarh rus, fost proprietar al Norilsk Nickel, fost președinte al Polyus Gold, fost președinte al fondului de investiții ONEXIM GROUP în valoare de 17 miliarde de dolari, valoare netă de 13,2 miliarde de dolari

Guy Quaden – guvernator al Băncii Naționale a Belgiei, membru al consiliului de conducere al Băncii Centrale Europene

Anders Fogh Rasmussen – secretar general al NATO, fost premier al Danemarcei, fost președinte al Uniunii Europene, legat de războiul din Irak

Joseph Alois Ratzinger (Papa Benedict al XVI-lea) – al 265-lea Papă, fostul Tineret Hitler, a participat la Vatican II, șeful Inchiziției de la Vatican, a acoperit un număr nenumărat de cazuri de abuz, permițându-le să continue și făptuitorilor să rămână nepedepsiți, a acoperit nativ-canadian Descoperirile Holocaustului (de către Marea Britanie și Vatican).

David Reuben – Oligarh evreu britanic, cu un frate de 9 miliarde de dolari, CEO al Reuben Brothers, proprietarul Trans-World Metals, proprietarul Global Switch, multe alte interese de afaceri

Simon Reuben – Oligarh evreu britanic, cu un frate de 9 miliarde de dolari, CEO al Reuben Brothers, proprietarul Trans-World Metals, proprietarul Global Switch, multe alte interese de afaceri

William R. Rhodes – CEO William R. Rhodes Global Advisers, ex-Citigroup și Citibank, implicat în scheme bancare internaționale din America de Sud, Director Private Export Funding Corporation, CFR, globalist și multe altele

Susan Rice – Ambasadorul SUA la Națiunile Unite, fostul Consiliu Național de Securitate, Rhodes Scholar, legat de Clinton

Richard Duce de Glouceste r – Duce de Gloucester, văr cu Elisabeta a II-a

Sir Malcolm Rifkind – Birocrat britanic, fost secretar de stat pentru Scoția, secretar al apărării, ministru de externe, ex-deputat

Sir John Ritblat – fost CEO al British Land Company, șef al mai multor organizații regale britanice

Stephen S. Roach – Un director executiv la Morgan Stanley, profesor la Yale și Jackson Institute for Global Affairs

Mary Robinson – fost președinte al Irlandei, fost Înalt Comisar al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului, a primit medalia prezidențială pentru libertate pentru că știe când să vorbească și când nu, deoarece se referă la drepturile omului

David Rockefeller Jr. – fiul cel mare al lui David Rockefeller, membru de generația a 4-a al dinastiei Rockefeller, fundațiile Rockefeller obișnuiau să coasă răul în întreaga lume și în special în SUA, sub masca binelui

David Rockefeller Sr. – patriarhul familiei Rockefeller, cu o valoare netă de 2,9 miliarde de dolari, proprietarul Chase Manhattan Bank, proprietarul Exxon Mobil, conectat la CIA, conectat la Kissinger, șeful admis al unei cabale globaliste, control strict al multor mass-media din SUA, Comisia Trilaterală

Nicholas Rockefeller – dinastia Rockefeller, a avertizat Aaron Russo despre 911, fără legătură

Javier Echevarria Rodriguez – Episcop romano-catolic spaniol, șef al Opus Dei

Kenneth Rogoff – Profesor de Economie la Harvard, fost FMI, Consiliul Guvernatorilor Rezervei Federale

Jean-Pierre Roth – Președinte al Consiliului de Administrație al Băncii Reglementărilor Internaționale, guvernator al FMI pentru Elveția, fost președinte al Băncii Naționale Elvețiane, director al Nestle și Swatch

Jacob Rothschild – al 4-lea baron Rothschild, președintele RIT Capital Investments, Eton education, fostul președinte NM Rothschild & Sons, Consiliul pentru Ducatul de Cornwall al Prințului de Wales, Consiliul consultativ al Blackstone Group, fostul președinte al BSkyB Television, Director al RHJ International

David Rubenstein – co-fondator Carlyle Group, o valoare netă de 2,6 miliarde de dolari, CFR, consilier prezidențial lui Carter

Robert Rubin – fost secretar al Trezoreriei SUA, ex-Goldman Sachs, ex-Citigroup, copreședinte al CFR, consiliu executiv la Harvard, fost consiliu de administrație al NYSE, consiliu de administrație Carnegie Corp. și US Securities and Exchange Commission, conectat la Enron

Francesco Ruspoli al 10-lea prinț de Cerveteri – regalitatea italiană

Joseph Safra – bancher evreu sirian-brazilian, proprietar al grupului Safra, o valoare netă de 11,4 miliarde de dolari

Moises Safra – bancher evreu sirio-brazilian, co-fondator Banco Safra

Peter Sands – bancher britanic, CEO al Standard Chartered, educat la Oxford și Harvard, Consiliul de Administrație – Institutul de Finanțe Internaționale

Nicolas Sarkozy – fost președinte al Franței (15.5.12), birocrat

Isaac Sassoon – născut în dinastia Sassoon din Londra, rabin sefard, autor

James Sassoon – Secretar comercial al Trezoreriei din Marea Britanie, Camera Lorzilor, consilier al premierului britanic David Cameron

Sir Robert John Sawers – Șef al Serviciului Secret de Informații al Regatului Unit (MI6), fost reprezentant permanent britanic la ONU, fost consilier pentru afaceri externe al lui Tony Blair

Marjorie Scardino – CEO Pearson PLC, director neexecutiv al Nokia, fost CEO al Economist Group

Klaus Schwab – fondator al Forumului Economic Mondial, fost profesor la Universitatea din Geneva

Karel Schwarzenberg – Prințul de Schwarzenberg, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Cehe, Comisia Trilaterală, Bilderberg

Stephen A. Schwarzman – co-fondator Blackstone Group, cu o valoare netă de 4,7 miliarde de dolari, Yale Skull and Bones, educat și el la Harvard, fostul Lehman Brothers

Sidney Shapiro – evreu-american, chinez naturalizat, membru al Consiliului Consultativ Politic Popular al Chinei

Nigel Sheinwald – birocrat britanic, fost ambasador britanic în SUA, consilier al lui Tony Blair, Cavaler al Marii Cruci

Sigismund Marele Duce de Toscana Arhiducele de Austria – Mare Duce de Toscana și Arhiducele de Austria, Mare Maestru al Ordinului Sfântul Iosif

Simeon Borisov de Saxa-Coburg și Gotha – prim-ministru al Bulgariei, fost țar al Bulgariei, văr cu Elisabeta a II-a (dinastia Saxa-Coburg-Gotha)

Olympia Snowe – senator american, a lucrat pentru William Cohen, legat de Rockefeller, a ajutat la achitarea lui Bill Clinton în timpul demiterii, a susținut războiul din Kosovo, Afganistan și Irak, pro-avort

Sofia Regina Spaniei – Soția Regelui Juan Carlos al Spaniei, Prințesa Greciei și Danemarcei, verișoară a Elisabetei a II-a

George Soros – Oligarh evreu maghiar-american, președintele fondului speculativ Soros Fund Management, cu o valoare netă de 20 de miliarde de dolari, președinte al Institutului pentru Societatea Deschisă, a descris ocupația nazistă a Ungariei și care însoțea un oficial confiscând proprietatea evreiască drept „cel mai bun moment al vieții mele” , a urmat cursurile London School of Economics, globalist și vultur legat de numeroase revolte economice și revoluții inventate în special în Europa de Est

Arlen Specter – Senatorul SUA, evreu, educat la Yale, fost judecător federal, a conceput „teoria unui singur glonț” în acoperirea asasinatului JFK de la Comisia Warren, profesor la Facultatea de Drept de la Universitatea din Pennsylvania, a contribuit la promovarea Războiului din Irak și a Legii Patriot.

Ernest Stern – fost director general al Băncii Mondiale, fost director JP Morgan, membru al Grupului celor 30, director al Centrului pentru Dezvoltare Globală, în consiliul de administrație al Overseers International Center for Economic Growth

Dennis Stevenson – Baron britanic, Camera Lorzilor, premiul Comandant al Ordinului Imperiului Britanic, numit cavaler de Elisabeta a II-a, directorul British Technology Group, Tyne Tees Television, Manpower Inc., Thames Television, J. Rothschild Assurance, parteneriate engleze, BSkyB, Lazard Bros, St. James Place Capital, președinte al Maocap și Aldeburgh Music, director al Western Union, Loudwater Partners and the Economist, președinte al HBOS fost Halifax plc și Bank of Scotland, cancelar al Universității de Arte din Londra

Tom Steyer – fondator al fondului speculativ Farallon Capital Management, Consiliul de administrație al Universității Stanford, conectat la Warren Buffett, educat la Yale, fostul Goldman Sachs, conectat cu Robert Rubin, fostul Morgan Stanley, conectat cu Hillary Clinton

Joseph Stiglitz – autor și profesor evreu-american economist, vicepreședinte principal și economist șef al Băncii Mondiale, Premiul Nobel pentru Economie pentru o tehnică numită screening folosită pentru a extrage informații private de la un alt agent economic, fondator al think tank-ului globalist Initiative for Policy Dialogue , profesor la Universitatea Columbia, membru al Academiei Pontificale de Științe Sociale, fost profesor MIT, Yale, Stanford, Duke, Oxford și Princeton, președinte al Consiliului Președintelui de Consilieri Economici sub Clinton

Dominique Strauss-Kahn – politician francez, fost director general al Fondului Monetar Internațional (FMI), fost ministru al Economiei și Finanțelor, fost ministru al Industriei și Comerțului Exterior, comunist, acuzat de un tribunal de agresiune sexuală

Jack Straw – politician britanic, deputat, fost ministru de interne, ex-secretar de externe, fost lider al Camerei Comunelor, ex-Lord Înalt Cancelar, ex-secretar de stat pentru Justiție, ex-Shadow Lord High Chancellor, acuzații de predare și tortura

Peter Sutherland – președinte al Goldman Sachs International, comisar UE, fost procuror general al Irlandei, fost director general al Organizației Mondiale a Comerțului (OMC), fost director al Royal Bank of Scotland, fost membru al ABB, comitet de conducere al Bilderberg, președinte de onoare al Comisiei trilaterale, fost vicepreședinte al Mesei rotunde europene a industriașilor, legat de introducerea Irlandei în UE, președinte al think tank-ului britanic globalist Federal Trust for Education and Research, membru al gândirii britanice pro-europene și globaliste tank Businesses for New Europe, ambasador al bunăvoinței la UNIDO (ONU), președinte al consiliului London School of Economics, consilier financiar al Vaticanului, co-președinte al Grupului de nivel înalt, legat de Rockefeller, titlu de cavaler onorific de către Elisabeta a II-a

Mary Tanner – anglicană britanică, președinte al Consiliului Mondial al Bisericilor, doamnă comandantă a Ordinului Imperiului Britanic

Ettore Gotti Tedeschi – bancher italian, președinte al Băncii Vaticanului

Mark Thompson – director general al BBC, educat de iezuiți, educat și de la Oxford, acuzații de părtinire ale publicului larg

Dr. James Thomson – fost președinte și CEO al RAND Corporation, fostul Consiliului Național de Securitate, CFR, membru al think tank-ului globalist International Institute for Strategic Studies, director al AK Steel Corporation, Encysive Pharmaceuticals și Object Reservoir

Hans Tietmeyer – Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Bank for International Settlements (BIS), fost președinte al Deutsche Bundesbank, fost președinte al London Business School, membru al Academiei Pontificale de Științe Sociale, profesor la Universitatea Catolică din Eichstatt- Ingolstadt

Jean-Claude Trichet – fostul președinte francez al Băncii Centrale Europene, membru al Grupului celor 30, fost guvernator al Băncii Franței, susține o mai mare integrare europeană, președintele Breugel, la bordul Companiei Europene de Apărare Aeronautică și Spațială

Paul Tucker – director executiv Bank of England, viceguvernator al Bank of England

Herman Van Rompuy – Președinte al Consiliului European, Marele Cordon al Ordinului Leopold, fost prim-ministru al Belgiei

Alvaro Uribe Velez – Președintele Columbiei, educat la Harvard, a acordat bursa Simon Bolivar de la British Chevenin Scholarships, membru asociat senior la St. Antony’s College din Oxford, presupuse legături cu Cartelul Medellin Drug, principal susținător al comunitarismului, legat de FMI și World Bank, premiată cu Medalia Prezidenţială a Libertăţii de către Bush 43

Alfons Verplaetse – fost guvernator al Băncii Naționale a Belgiei, consiliul guvernatorilor Institutului Monetar European, Consiliul guvernatorilor Băncii Centrale Europene

Kaspar Villiger – fost președinte al consiliului de administrație al băncii elvețiene UBS (Union Bank of Switzerland), fost membru al Consiliului federal elvețian, consiliu de administrație al Nestle și Swiss Re, membru al Global Leadership Foundation globalist

Maria Vladimirovna Marea Ducesă a Rusiei – Mare Ducesă a Rusiei, educată la Oxford, moștenitoare în dispută a împărătesei Rusiei și a șefului dinastiei Romanov,
Ordinul Militar Suveran al Dame Mare Cruce al Maltei

Paul Volcker – fost președinte al Rezervei Federale, fost președinte al consiliului consultativ pentru redresarea economică sub Obama, educat la Princeton, Harvard și London School of Economics, Rotary Foundation Ambasadorial Fellow, conectat la sfârșitul standardului de aur al dolarului din SUA , fost președinte al Wolfensohn & Co., Președinte al Consiliului de administrație al Grupului celor treizeci, Comisia Trilaterală, membru al Comitetului de încredere al Rockefeller Group, Inc. ex- Chase Bank

A jucat Otto von Habsburg – Arhiducele Austriei, fost Prinț Moștenitor al Austro-Ungariei, fost șef al Casei Imperiale de Habsburg, Suveran al Ordinului Lână de Aur, fost Vicepreședinte al Uniunii Internaționale Paneuropene, fost Parlament European un rol în revoluțiile est-europene împotriva stăpânirii comuniste, DECEDAT

Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah Sultan al Brunei – LISTAT DE DOUA ORI

Sir David Walker – fost președinte Morgan Stanley International, fost secretar adjunct al Trezoreriei Regatului Unit, fost președinte al Consiliului de Valori Mobiliare și Investiții, director executiv pentru finanțe și industrie la Bank of England, fost vicepreședinte al Lloyds TSB, membru al grupului din 30, ex-Reuters Holdings, președinte al Asociației Bancherilor de Investiții din Londra

Jacob Wallenberg – bancher și industriaș suedez, fost președinte și CEO al Skandinaviska Enskilda Banken, consiliu de administrație al Atlas Copco, SAS Group, grup ABB, Coca-Cola Company, investitor, Stockholm School of Economics, Cavaler al Ordinului Serafimilor

John Walsh – fost controlor valutar al SUA, fost director executiv al Grupului celor 30, fost personal al Comitetului bancar al Senatului SUA, fostul Departament de Trezorerie al SUA, a contribuit la implementarea Basel III în SUA, DECEDAT

Max Warburg – proprietar al MM Warburg and Co., descendent al dinastiei bancare evreiești Warburg

Axel Alfred Weber – economist și bancher german, președinte al consiliului de administrație al UBS, fost președinte al Deutsche Bundesbank, fost membru al Consiliului de conducere al Băncii Centrale Europene, profesor la Universitatea din Chicago, fost consiliu de administrație al Băncii de Reglementări Internaționale

Michel David-Weill – bancher francez de investiții, fost președinte al Lazard Freres, director al Groupe Danone foods, comandant al Legiunii de Onoare, comandant al Ordre des Arts et des Lettres

Nout Wellink – economist și bancher central olandez, președinte al De Nederlandsche Bank (DNB), director al Băncii Reglementelor Internaționale, membru al Consiliului guvernatorilor Băncii Centrale Europene, guvernator al Fondului Monetar Internațional (FMI), membru al Stabilitatii financiare Board (FSB), fostul Minister olandez al Finanțelor, Comisia Trilaterală, fostul președinte al Comitetului de la Basel pentru Supravegherea Bancară, Cavaler al Ordinului Leului Olandez

Marina von Neumann Whitman – fost director al Consiliului pentru Relații Externe (CFR), profesor la Universitatea din Michigan și Gerald R. Ford School of Public Policy, consiliu de administrație la Peterson Institute, fost vicepreședinte al General Motors Corp., ex- Consiliul Consilierilor Economici, fostul consiliu de administrație al Universității Princeton

Willem-Alexander Prințul de Orange – Prințul de Orange, Prințul Țărilor de Jos, moștenitorul tronului Regatului Țărilor de Jos, fiul cel mare al Reginei Beatrix, șeful Casei Amsberg, vărul Elisabetei a II-a, membru al Parteneriatului Global pentru Apă înființat de Banca Mondială, ONU și Suedia, membru al lui Raad van State, membru al multor ordine internaționale

William Prințul de Wales – Prințul de Wales, Duce de Cambridge, al doilea în linie la tronul Commonwealth-ului Britanic, educat la Colegiul Eton, Companion Cavaler Regal al celui mai Nobil Ordin al Jartierei, descendent al mai multor dinastii regale puternice

Dr Rowan Williams – Arhiepiscop de Canterbury, Primat al întregii Anglie, șef titular al Bisericii Anglicane, educat la Oxford, profesor la Oxford

Shirley Williams – Președinte al Institutului Regal de Afaceri Internaționale (RIIA), baron britanic, Camera Lorzilor, fost deputat, profesor la Harvard, educat la Oxford, CFR, Bilderberg, membru al multor think tank-uri și organizații globaliste

David Wilson – Baron Wilson din Tillyorn, fost guvernator al Hong Kong-ului, fost președinte al Scottish Hydro Electric, membru al Consiliului Britanic, Knight of the Thistle, președinte al Societății Regale din Edinburgh

James Wolfensohn – fost președinte al Grupului Băncii Mondiale, educat la Harvard, fost director J. Henry Schroder & Co bancă de investiții, fost director executiv al fraților Salomon, fondator al Wolfensohn & Company, președinte al Consiliului consultativ internațional al Citigroup, membru al International Consiliul consultativ pentru China Investment Corporation, administrator al instituției globaliste Brookings, administrator al Fundației Rockefeller, CFR, Bilderberg, Forumul Economic Mondial, Institutul globalist Aspen, calitatea de cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, conectată la Rothschild

Neal S. Wolin – Secretar adjunct al Trezoreriei SUA, Consiliul de Securitate Național sub conducerea lui Clinton, educat la Yale, asistent executiv la 3 directori CIA, membru al Brookings Institution, CEO al Hartford Financial Services Group, CFR

Harry Woolf – Baron Woolf, evreu-britanic, Lord Chief Justice al Angliei și Țării Galilor, fost Master of the Rolls, fost judecător în Hong Kong

James Jr. Woolsey – fost șef al CIA, Rhodes Scholar la Oxford, educat și la Yale, membru al multor fundații globaliste, think tank-uri și ONG-uri, fost președinte al Freedom House, Senior Vice President Booz Allen Hamilton, membru al Proiectului pentru un nou secol american legat de 911 și războiul din Irak, legat de escrocheria încălzirii globale, angajat al Lux Capital, co-fondator al Consiliului de Securitate Energetică din SUA, acuzat că a profitat de pe urma războiului din Irak și o râvnă asemănătoare unui cruciat pentru conflictul cu islamul

Sir Robert Worcester – fondator al Market and Opinion Research International (MORI), Director Internațional al Ipsos Group, Cavaler Comandant al celui mai Excelent Ordin al Imperiului Britanic, Freeman din City of London, administrator al Magna Carta Trust, membru al multor globalist organizatii

Sarah Wu – Director General al Autorității Monetare din Hong Kong (Londra)

Robert Zoellick – Președinte al Băncii Mondiale, educat la Harvard, fostul Departament de Trezorerie al SUA, fost vicepreședinte executiv al Fannie Mae, fost profesor la Academia Navală din SUA, fost șef adjunct de stat major al Casei Albe sub Bush 41, membru al PNAC legat de 911 și Războiul din Irak, fost șef al Centrului globalist pentru Studii Internaționale, fost consiliu consultativ Enron, fost membru al Biroului Executiv sub Bush 43, a contribuit la aducerea Chinei în OMC, a promovat puternic Acordul de Liber Schimb din America Centrală (CAFTA) , legat de încercările legale ale OMC de a forța alimentele modificate genetic în Uniunea Europeană, promovează globalismul.

Sursa: https://amg-news.com/