• GOLBAN NU A INTELES PENTRU CE SE DA BATALIA DE FAPT?????????????????????

  MA INDOIESC PROFUND CA GOLBAN SI FAINA LUI NU STIE ISTORIA ADEVARATA SI RELIGIA IUDEILOR, ADICA NU LE PRICEPE INTENTIILE ASCUNSE SAU NU ASA DE ASCUNSE, ca in cazul de fata, cand GOLBAN li se asociaza cu atata vehementa !

  Asta absolut indiferent si dincolo de execrabilitatea caracterologica a Johannului si de faptele lui abjecte, caci e vorba de linistea Europei si a ROMANIEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  LINISTEA ROMANIEI CARE PRIMEAZA DINCOLO DE TOTI GOLBANII SI AI LUI, PRECUM SI LINISTEA INTREGII EUROPE ,CARE SI EA PRIMEAZA FATA DE IDEALURILE BELIGERENTE ALE IZRAELULUI condus de NETANYAHU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  IZRAELUL VREA MUTAREA CAPITALEI LOR LA IERSHALAIM PENTRU CA ASA PREVEDE RELIGIA IUDAICA : CONSTRUIREA MARELUI IZRAEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VERIFICATI VA ROG CE INSEAMNA ACEASTA EXTINDERE IN TERMENI GEOGRAFICI SI INGHITIREA CATOR ALTE STATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  UNIUNEA EUROPEANA ZICE „INCA NU” !!!!!!!!!, TRUMP ZICE „DA” !!!!!! , IN CALITATE DE BUN IUDEU !!!!!! Chiar daca e botezat !!!
  DUPA EL, REPETA IN ECOU SI RESTUL ADEPTILOR LUI : ADICA TOT ALAIUL CONFORMIST SI AFLAT LA PICIOARELE BELICOSULUI PENAL NETANYAHU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TREBUIE ANALIZATA BINE OPOZITIA EU LA ACEASTA MUTATIE CACI EA STIE CE URMEAZA IN MATERIE DE REVOLTA SI RAZBUNAREA PALESTINIENILOR, SI A MULTOR ARABI CARE NI SE POT RASCULA URAT DE TOT SI IN CAPUL NOSTRU !

  JOHANNIS SE GANDESTE LA ACEST ASPECT – DANCILA SI DRAGNEA, NU SE GANDESC LA CONSECINTELE ASUPRA TARII CACI AU PREA MULTI EUROI INFUNDATI IN CREIERII LOR SURPATI DE PARANDAARATURI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CHIAR CREDETI CA GOLBAN GANDESTE ALTFEL DECAT NETANYAHU ?????????
  HAHAHAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  .

  Nota redacției: oricum, este bine să se afle despre găinăriile neamțului! Cât privește „Israelul Mare”, iată un subiect pe care îl iau în serios tot mai mulți comentatori! Nu știm ce să credem… Cine ne ajută?