PURUL ADEVĂR DESPRE GOLĂNIA MONDIALĂ CARE URMĂREȘTE SĂ ÎNGENUNCHEZE OMENIREA

„Ma numesc Rob Oswald
Am un doctorat în virologie și imunologie.  Sunt om de știință în laborator clinic și am testat 1500 de probe „presupuse” pozitive Covid 19 colectate aici în S. California.
Când eu și echipa mea de laborator am făcut testarea prin postulatele și observația lui Koch sub un SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în oricare dintre cele 1500 de probe.

Ceea ce am constatat a fost că toate cele 1500 de probe au fost în principal gripa A, iar unele au fost gripale B, dar niciun caz de Covid și nu am folosit B.S. Test PCR.

Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare ale Universității din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID.

Au găsit gripa A și B. Toți am vorbit apoi cu CDC și am cerut probe viabile de COVID, pe care CDC le-a spus că nu le pot furniza, deoarece nu au avut probe.

AM AJUNS LA CONCLUZIA FERMĂ PRIN TOATE CERCETĂRILE ŞI LUCRĂRILE NOASTRE DE LABORATOR CĂ, ACEST COVID -19 A FOSTIMAGINAR ŞI FICTIV.

Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de morți au murit din cauza morbidităților, cum ar fi bolile de inimă, cancerul, diabetul, emfizemul etc.
Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid 19 cu care să lucrez.
Noi, din cele 7 universități care am făcut testele de laborator pentru aceste 1500 de probe, acționăm acum în judecată CDC pentru fraudă Covid 19.
CDC nu ne-a trimis încă un singur eșantion viabil, izolat și purificat de Covid 19. Dacă nu pot sau nu ne vor trimite un eșantion viabil, spun că nu există Covid 19, este fictiv.
Cele patru lucrări de cercetare care descriu extrasele genomice ale virusului Covid 19 nu au avut niciodată succes în izolarea și purificarea probelor.
Toate cele patru lucrări scrise pe Covid 19 descriu doar biți mici de ARN care aveau o lungime de doar 37 până la 40 de perechi de baze, care NU ESTE UN VIRUS.
Un genom viral este de obicei de 30.000 la 40.000 de perechi de baze. Cu cât de rău se presupune că Covid ar fi peste tot, cum se face că nimeni din laboratoarele din întreaga lume nu a izolat și purificat vreodată acest virus în întregime ?
Asta pentru că nu au găsit niciodată virusul, tot ce au găsit au fost doar bucăți mici de ARN care nu au fost niciodată identificate ca virus.
Deci, ceea ce avem de-a face este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an, COVID 19 nu există și este fictiv.
Cred că China și globaliștii au orchestrat această farsă COVID (gripa deghizată ca un virus nou) pentru a aduce tirania globală și un stat de supraveghere totalitară a poliției la nivel mondial, iar acest complot a inclus fraude electorale masive ”.

Dr. Rob Oswald