CD
840 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
TOATE RĂZBOAIELE SUNT PENTRU FURT DE AUR
De J. Kim

Minciunile obișnuite ale Military Industrial Banking (MIB) despre aur au devenit și mai ridicole decât de obicei, în special cele transmise de mass-media. Maximaliștii BTC(Bitcoin) au considerat întotdeauna aurul „fără valoare” și, prin urmare, maximaliștii BTC nu au reușit întotdeauna să înțeleagă rolul central al rezervelor suverane de aur în toate războaiele economice și militare moderne. În orice război provocat și început de complexul MIB, ei au jefuit întotdeauna aurul, când existau cantitati substanțiale pentru a fi jefuite, din cauza stării vulnerabile a statelor, ca urmare a războiului.

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu presupusele cantități substanțiale de aur ale lui Saddam dincolo de presupunerea credibilă că forțele militare americane l-au încărcat într-un avion de marfă pentru destinația finală a seifurilor Băncii Centrale a SUA.
Poate că germanii au primit aur irakian jefuit ilegal atunci când au cerut repatrierea aurului lor, deoarece bancherii centrali americani cu siguranță nu au returnat aurul original pe care germanii l-au depozitat la ei după al Doilea Război Mondial.

În timpul operațiunii NATO de asasinare a lui Muammar Gaddafi, forțele militare occidentale au fost, de asemenea, principalul vinovat în furtul de 144 de tone de aur dispărut din Libia, iar după ce forțele NATO au eliminat încă un lider ales democratic în Ucraina, complexul MIB de Vest a jefuit aproape toate cele 42,3 tone de rezerve de aur ale Ucrainei.

După lovitura ilegală de stat din 2014 condusă de guvernul SUA, care l-a răsturnat pe președintele Ucrainei, ales democratic, Victor Ianukovici și l-a înlocuit cu o marionetă, Iatseniuk, pentru a transforma Ucraina dintr-un stat pro-rus într-un stat anti-rus, șeful Băncii Naționale a Ucrainei, Valeria Hontareva, a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune Kharkiv din Ucraina, „Statisticile oficiale ale Băncii Naționale arată că cantitatea de aur din seifuri a scăzut drastic și nu este clar unde a ajuns. La începutul acestei luni, volumul de aur era de aproximativ 1 miliard de dolari, sau 8 la sută din rezervele totale de aur… În seifurile băncii centrale aproape că nu a mai rămas aur. A mai rămas o cantitate mică de lingouri de aur, dar sunt doar 1% din rezerve.”

Și acest eveniment a marcat începutul adevărat al războiului NATO Rusia purtat în Ucraina, așa cum a confirmat chiar subsecretarul de stat american Victoria Nuland admitand că guvernul SUA a cheltuit miliarde de dolari în Ucraina cu mult înainte de invazia rusă a Ucrainei pentru a schimba „inimile și mințile” ucrainenilor.

În 2014, 1% din rezervele Ucrainei s-ar fi ridicat la aproximativ 125 milioane USD de aur, sau la prețul aurului de 1.165 USD pe uncie în 2014, doar 3,3 tone. Astfel, Hontareva a declarat că 39 de tone din rezervele de aur ale Ucrainei au fost jefuite și nimeni nu avea idee despre „unde a ajuns”.

Poate că această declarație publică a furtului de aur al Ucrainei a dus la demisia „surpriză” a lui Hontereva din funcția de șef al Băncii Naționale a Ucrainei (BNU) doar câțiva ani mai târziu și cu patru ani înainte ca mandatul să expire.
Începând cu 2014, liderii ucraineni au numit patru șefi diferiți ai BNU, probabil pentru a se pierde in spatiu chestiunea aurului disparut.
În perioadele stabile din punct de vedere politic, un șef numit al Băncii Naționale a Ucrainei va servi un mandat de 7 ani.

În iulie 2022, viceguvernatorul Băncii Naționale a Ucrainei (BNU), Kateryna Rozhkova, a anunțat că BNU a vândut recent 12,4 miliarde de dolari din rezervele sale de aur începând cu 24 februarie a acestui an.
Acest anunț nu se împacă cu niciunul dintre numerele „oficiale” ale rezervelor de aur ale Ucrainei, ceea ce dezvăluie nivelul enorm de falsificare care înconjoară întotdeauna toate datele de aur raportate de Banca Centrală, nu doar pentru Ucraina, ci probabil pentru fiecare mare putere economică din lume, inclusiv SUA, Marea Britanie, China și Rusia.

Potrivit fostelor declarații ale Valeriei Hontareva, majoritatea celor 42,3 tone de rezerve de aur ale Ucrainei au fost furate în 2014 și au mai rămas doar 3,3 tone după furt.
Pe atunci, au apărut numeroase rapoarte despre aceste 39 de tone de aur încărcate în miezul nopții de oameni puternic înarmați, în uniforme negre nemarcate, într-un avion cargo. Și pe atunci, întrebările secretarului GATA (Gold Anti-Trust Action committee) Chris Powell către Rezerva Federală a SUA cu privire la faptul dacă au luat posesia a 39 de tone de aur ucrainean au primit doar acest răspuns: „Orice anchetă privind conturile de aur. ar trebui să fie direcționată către titularul contului.
Poate doriți să contactați Banca Națională a Ucrainei pentru a discuta acest raport.”

Deși era sigur că bancherii centrali din SUA cunoșteau răspunsurile la întrebările domnului Powell, aceștia i-au înlăturat ancheta, returnându-l înapoi la BNU, care anunțase deja eliminarea a 39 de tone de aur din seifurile sale.

Să revenim la anunțul BNU că a vândut 12.400.000.000 de dolari de aur, totul în acest an. La un preț de 1.850 USD pe uncie, 12,4 miliarde USD de aur se ridică la 208 tone de aur. De unde a obținut Ucraina 208 tone de aur?

Din 2014, când BNU a anunțat că mai aveau doar 3,3 tone de aur în seifuri, ei au anunțat achiziții minime de aur de atunci, dar este posibil ca Ucraina sa fi avut un deposit in afara tarii care ar fi ridicat rezerva oficială de aur, ce a fost listată la 27,06 tone la T2 al anului 2022. Deci, cum ar putea Ucraina să vândă mai mult de 208 tone de aur în timp ce deținea doar 27 de tone?

Faptul că niciunul dintre rapoartele oficiale despre rezervele de aur ale Ucrainei nu se conciliază unul cu celălalt îi va informa imediat pe toți cei capabili de a-și exercita o gândire independentă că nu ar trebui să ia niciodată nicio decizie cu privire la investiția în aur pe baza datelor „oficiale” de aur raportate de mass-media, deoarece aceste date sunt o glumă deplasată. În plus, ar trebui să ne alerteze pe toți să respingem analiza tuturor celor care folosesc date „oficiale” privitoare la aur ca unică bază pentru formularea corectă a opiniilor analitice.

Banca Canadei chiar nu are rezerve de aur în prezent? Deține SUA cu adevărat 8.133 de tone de aur, așa cum sa raportat? Personal, rămân un mare sceptic cu privire la toate datele privitoare la aur raportate „oficial”.

În cele din urmă, pentru cei care nu cred că considerentele privind importanța vitală a aurului în economia globală determina ca MIB sa aibe considerații de război, trebuie doar să ne amintim că complexul MIB a fost linistit până când Gaddafi, liderul Libiei de peste 40 de ani a sugerat unificarea continentului african sub un dinar de aur și un dirham de argint ca monede panafricane de facto.

La scurt timp după acest anunț, forțele NATO au invadat Libia, l-au ucis pe Gaddafi și au trimis una dintre cele mai moderne și seculare națiuni africane musulmane într-o spirală economică descendentă întunecată în care piețele de sclavi umani și celulele teroriste operează acum deschis.

Deși mass-media principală a respins pe scurt orice teorie care atribuie uciderea lui Gaddafi dorinței sale de a uni continentul african sub bani de aur și argint, emailurile scurse de la consilierul lui Hilary Clinton, Sid Blumenthal, au confirmat că, încă o dată, mass-media este doar o armă de diseminare a propagandei pentru complexul MIB, iar motivul de mai sus a fost o forță motrice din spatele invaziei NATO a Libiei condusă de francezi și uciderea lui Gaddafi.
Este războiul pentru aur forța motrice din spatele ostilităților occidentale masive recente duse de NATO?

Las la latitudinea dvs. să determinați singuri aceasta.

Sursa: https://www.zerohedge.com/news/2022-08-12/massive-lies-ukraines-gold

Traducerea: CD