Ghimbir si coronavirus

Notă: Mai demult am urmărit un documentar englezesc despre vitamine și industria înfloritoare ce le creează.

N-o lungesc. Concluzia era că vitaminele de sinteză nu ne ajută aproape deloc.

Corpul nu-i creat să „înghită” orice. Sunt asimilate într-o foarte mică proporție.

Câștigul?” Facem un pipi mai scump.

Personal, voi încerca metoda rusului. Măcar este din plante din care corpul nostru știe ce să extragă și să asimileze. Puteți, dar numai în cazul ăsta, să spuneți că-s pro rus. Pentru Big Pharma sigur nu este bun sfatul. Ar pierde mii de lei, numai în România, de la fiecare din noi, care cumpărăm, conform „protocolui” Ministerului Sănătății, vitamine C, D, Zn etc.

Am verificat, pe „Goagăl” dacă există doctorul respectiv. Există! Este medic și psiholog de renume internațional. Deci nu e făcătură.

Dr. Oleg Torsunov practica medicina ayurvedica. Un articol dedicat din Rusia, Audarya-dhāmab dāsa (Doctorul Oleg Torsunov), discipol al lui Lokanath Swami (prin pagina Patita Pavana dasa FB)

Înainte de a începe lecția, vreau să vă spun ceva. Virusul care sperie acum lumea exista cu adevarat și poate fi într-adevăr periculos. Pericolul său constă în distrugerea șansei organismului uman de a se apăra împotriva pneumoniei provocata de bacterii. Virusul, în sine, nu omoară oamenii, ci bacteriile care pot afecta plămânii după ce virusul se inmulțește în organism. Această creștere a numarului bacteriilor se poate produce într-adevăr foarte repede. Pneumonia bacteriană poate apărea la 7 zile după intrarea în contact cu virusul. De exemplu, după câteva ore de zbor cu avionul, cei infectați pot obține edem în plămâni din cauza congestionarii. Dar există, de asemenea, o veste bună. Am studiat cum putem lupta împotriva a mai multor infecții virale timp de 15 ani. Pot să vă spun sigur că este foarte ușor de luptat cu acest coronavirus. Cu ajutorul ghimbirului.

Dacă mestecați o bucată mică de ghimbir de 3 ori pe zi și în același timp beți o băutură caldă de turmeric cu puțină miere, nu veți putea, în principiu, să contactati virusuri. Pur și simplu nu va fi posibil. Acum, aici, în cameră, după cum văd eu, nu există oameni infectați. Igiena acestor vremuri înseamnă „a mesteca ghimbir în fiecare zi”. Trebuie să va obisnuiti cu acest obicei. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, vor fi, de asemenea, multe persoane infectate în Rusia. Oricine nu va fi serios cu privire la această problemă va risca sa moara. Șansele de a muri din cauza efectelor acestui virus sunt de 5%. Asta înseamnă că 5 din 100 de oameni infectați mor. Încă 10 ajung în stare critică. Dacă sugi și mesteci ghimbirul, virusul nu are nici o șansă. Puterea ghimbirului nu trebuie subestimată. Am vindecat oameni afectati de o serie de infecții virale pentru mulți ani. Gama de plante pe care o folosesc pentru vindecare este foarte sumara: ghimbir, turmeric, muguri de pin, muguri de brad, muștar galben și piper alb. Toate aceste plante sunt capabile sa ucida diferite virusuri. Când vom avea marele festival din Rusia, dn luna mai (în jur de 1.500 participanti), asigurați-vă că toate aceste plante sunt puse la dispoziție, astfel încât oamenii sa nu se infecteze. La acest festival, care are loc de două ori pe an, nu există niciodată nici un caz de boală, chiar dacă oamenii stau unul lângă altul în camere mari mai multe ore pentru a participa la lectii. Deci, din nou: virusul în sine nu este atât de puternic. Dacă mesteci ghimbir în fiecare zi, virusul nu are nici o șansă. Zbor din oraș în oraș cu avionul în fiecare săptămână. Nu mă gândesc la o mască de respirație pentru că știu cât de puternica este acțiunea ghimbirului. Întotdeauna am niște ghimbir în buzunar. La un nivel subtil, pot vedea cine este infectat și cine nu. De fapt, există mult mai multe persoane infectate decât ne spun cei din mass-media. Am văzut mulți oameni infectați in avioane și în aeroporturi. Fără panică. Consecințele nu vor fi la fel de rele asa cum ne sunt prezentate de presa. Trebuie doar să mestecam ghimbirul. Spune-le rudelor tale. Dacă tu și toți cei din jurul tău mestecați ghimbir în fiecare zi, nici unul dintre voi nu va contacta acest virus. Ar trebui să mesteci ghimbir de 3 ori pe zi. Este garantat ca actioneaza pentru aproximativ 3-4 ore. Ganditi-va. Există oameni care suferă de alergii. De exemplu, dacă atingeți sau chiar mâncați un anumit aliment, vă veți simți imediat rău. Acest lucru merge atât de departe încât acești oameni pot fi în pericol de moarte. Și acum trebuie să vă imaginați că acest coronavirus este alergic la ghimbir. Acest virus, la fel ca multe alte virusuri, nu poate tolera deloc ghimbirul. Ati înțeles până acum? Copiilor li se poate administra ghimbirul diluat cu apă și puțină miere, altfel este prea iute pentru ei.

Există o altă modalitate de a lupta împotriva virusului în mod eficient. Această metodă este chiar mai eficientă decât dacă doar mâncați ghimbir.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți o bucată de ghimbir într-o bucată de pânză și apoi sa legati această bucată de pânză cu ghimbir la încheietura mâinii stângi, in locul în care ceasul este în mod normal purtat. Pe încheietura mâinii. Acesta funcționează timp de 24 de ore. Corpul subtil și, în consecință, corpul grosier vor reacționa imediat. O astfel de metodă poate fi, de asemenea, utilizată ca profilaxie, dar fiti atenti, deoarece poate duce la tensiune în organism. Veți simți tensiunea din corpul dumneavoastră dacă utilizați ghimbir în acest fel, fără nici un alt simptom. Este o puternica terapie reflexiva. Dacă aveți deja acest virus, nu vă faceți griji. Pur și simplu legati-va o bucată de ghimbir la încheietura mâinii stângi și coronavirusul va renunța imediat la a sta in organism. După cel mult 2-3 zile. Ar trebui să puneti ghimbir în bandaj în fiecare zi. Ghimbirul este potrivit mai ales împotriva coronavirusului. Puteți lega, de asemenea, o bucată de turmeric pe încheietura mâinii stângi.

Copiii sunt cei mai puțin afectați acum. Marea majoritate a copiilor nici măcar nu au simptome când au virusul. Acest virus specific îi afectează numai pe adulți și persoanele în vârstă, în special, bărbații adulți și mai în vârstă sunt acum grav afectați. Copiii suferă cel mai puțin. Ei pot fi purtători, dar virusul nu devine periculos pentru majoritatea copiilor”.