Germania se pregătește pentru recrutare și războiul final

Putin și rușii sunt pe bună dreptate supărați de isteria militară în creștere (și tulburările psihopatice) din „Occidentul colectiv”.

Regiunea:  , 
Raport aprofundat: 

 

 

 

***

Imaginați-vă Vladimir Putin , așezat în spatele biroului său de la Kremlin, aflând știrile că Germania intenționează să reintroducă recrutarea (servitutea involuntară). Rușii sunt revoltați de perspectiva ca tancurile Leopard 2 care poartă Balkenkreuz, Crucea de Fier, să-și ucidă soldații și să-și distrugă tancurile în Ucraina.

Comisarul parlamentar al Germaniei, Eva Högl de la SPD „de centru-stânga” al lui Olaf Scholz, consideră că Bundeswehr, armata germană, este îngrozitor de nepregătită pentru conflictul militar și trebuie să forțeze tinerii națiunii să intre în „serviciu militar”.

Înainte de observația lui Högl cu privire la recrutare, publicată în ziarul Augsburger Allgemeine  , Jan Christian Kaack, șeful marinei germane, a declarat că servitutea involuntară și posibilitatea ca cetățenii să devină opritori de gloanțe pentru stat ar trebui să se bazeze pe modelul norvegian, „prin care bărbații și femeile sunt chemați pentru un examen la împlinirea vârstei de 19 ani, dar doar un procent mic și motivat din fiecare grup anual este recrutat în armată”, relatează The Guardian .

Având în vedere retorica rusofobă care emană din Germania, Franța, Marea Britanie și țările NATO (adăugați decizia uluitoare a Elveției de a elimina neutralitatea sa de secole ), Putin și rușii sunt pe bună dreptate supărați de isteria militară în creștere (și tulburările psihopatice) ale „Vestul colectiv”.

 

Idioții din Bruxelles, DC, Berlin și alte capitale europene fie nu înțeleg ce a făcut Germania nazistă în Europa de Est și Rusia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, fie pur și simplu nu le pasă.

Operațiunea Barbarossa a Germaniei naziste, cea mai mare invazie din istorie, a distrus aproximativ 1.710 de orașe sovietice și 70.000 de sate. 27 de milioane de ruși, în marea majoritate civili, au fost uciși în timpul războiului. Costoasa victorie a Rusiei asupra Germaniei este amintită în fiecare 9 mai ca Marele Război Patriot ( Velikaya Otechestvennaya voyna în rusă).

Nimic din toate acestea nu este deloc semnificativ pentru șeful de război al USG Lloyd J. Austin III, secretarul de stat Atony Blinken , ticălosul Victoria Nuland , soția lui Robert Kagan, și „șoimii liberali” ai lui Biden (sic), inclusiv consilierul pentru securitate națională . Jake Sullivan (fostul Macro Advisory Partners , împreună cu șeful CIA William Burns), Wendy Sherman (fostul vicepreședinte al Grupului Albright Stonebridge, fondat de facilitatorul și apologeta crimelor în masă Madeleine Albright , model pentru Blinken menționat mai sus) Brett McGurk (un Bush). administrator) și altele.

În „națiunea indispensabilă”, se vorbește încă puțin despre repunerea în vigoare a proiectului, care s-a încheiat în 1973, când războiul dezastruos din Vietnam s-a oprit. Cu toate acestea, statul și-a menținut activ „serviciul selectiv”, obligând milioane de tineri să se înregistreze.

Așa-numita „Generație Z” nu este atât de fierbinte în privința servituții involuntare și a perspectivei unei morți oribile de dragul lui Biden și a neoconservatorilor săi. Pentagonul numește în derizoriu Gen Zers „Generația Nintendo” din cauza stilului de viață sedentar, a obezității, a abuzului de droguri și alcool și a faptului că nu sunt la fel de apți din punct de vedere fizic ca generațiile anterioare.

În 2017, un sondaj Gallup a arătat că 49% dintre americani sunt în favoarea servituții involuntare pentru adulții tineri. Cu toate acestea, cei care ar putea fi înrolați s-au opus. „Majoritatea (57%) dintre cei mai tineri de 30 de ani sunt împotriva ideii”, a raportat Gallup .

Ideea serviciului național obligatoriu a fost susținută de nenumărate ori de grupurile de gândire și scriitorii de opinie în ultimul deceniu și jumătate, dar nu a devenit niciodată o problemă majoră în politica națională. Rep. american Charles Rangel a promovat fără succes o versiune a ideii în fiecare sesiune legislativă din 2003 până în 2015; la un moment dat, a ajuns chiar la etajul Camerei, unde a fost învinsă cu un vot de 402-2.

Desigur, asta a fost înaintea Ucrainei, bătăi neîncetate și intruzive de tobe de război de către mass-media de propagandă, o dorință idioată de a alimenta mașinile de război în conflictul din partea Occidentului și perspectiva foarte reală a unui al treilea război mondial.

Potrivit autoarei Shadia Drury , guru al neoconismului, Leo Strauss, și devotații săi,

a înțeles politica ca un conflict între grupuri ostile reciproc dispuse să se lupte până la moarte. Pe scurt, toți au crezut că umanitatea omului depinde de dorința lui de a se grăbi gol în luptă și cu capul cap la moarte. Numai războiul perpetuu poate răsturna proiectul modern, cu accent pe autoconservare și „confortul creaturilor.

În contextul actual, „conflictul dintre grupurile reciproc ostile” va avea ca rezultat încetarea vieții pe planetă.

Este o desconsiderare arogantă și psihopată față de viețile oamenilor obișnuiți care conduce în parte lumea către un conflict termonuclear final.

Este regretabil că prea mulți americani sunt incapabili să-și dea seama că nu sunt altceva decât pioni într-un pact geopolitic de sinucidere. Istoria demonstrează, iar și iar, această realizare ajunge de obicei când este mult prea târziu.

*

Notă pentru cititori: dați clic pe butoanele de partajare de mai sus. Urmărește-ne pe Instagram și Twitter și abonează-te la canalul nostru Telegram. Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.

Acest articol a fost publicat inițial pe blogul autorului, Kurt Nimmo despre geopolitică .

Kurt Nimmo este un colaborator regulat la Global Research.