Mihai Serban

Genocidul care a fost gândit și comandat în primă fază de Lenin și Troțki a fost pus la punct în amănunt, semnat în 19 și 20 decembrie 1917, în urma cărei date s-a înființat teribila „CEKA“. Măcelul din Rusia a fost inaugurat sub conducerea jidanlui Gerinkh Yagoda, ferocitatea acestui monstru a dus la perpetuarea și perfecționarea celui mai prolific instrument de exterminare din istoria omenirii. Cosmopoliții care au ocupat Rusia sub diferite pseudonime – ca și în România, de astfel – au dus o vendetă ucigașă împotriva reprezentaților Bisericii Ortodoxe, a creștinilor, a țăranilor, care, de astfel, au arătat cea mai mare opoziție, a minorităților etnice, a intelectualilor… etc.
Dincolo de formele concrete ale genocidului, regimul cosmopolit, aşa cum o face și în zilele noastre, a distrus în adâncime societatea, gândirea, cultura și tradițiile acestei țări. Foametea, sărăcia, frica, violurile și execuțiile pe bandă rulantă deveniseră cotidianul în viața rușilor. Numai Gerinkh Yagoda a fost autorul moral a peste 12 milioane de crime.
Bineînțeles că acest coșmar nu ar fi fost posibil fără o organizare amănunțită și fără oameni cu predispoziții deosebite pentru a duce la îndeplinire această lucrare luciferică. Faptul că acest genocid a fost susținut politic și finanțat de anglo-saxoni constituie un argument revelator, care trădează dimensiunea cosmopolită a coșmarului prin care au trecut rușii, și, în acelaşi timp, ne dezvăluie de ce zecile de milioane de oameni masacrați cu sălbăticie, de cel mai radical regim din toate timpurile, nu este recunoscut oficial ca genocid de către occidentali – și nici în România, de când a trecut legea Wiesel-Iohannis, Legea nr. 217/2015!
A pretinde că rușii au ocupat România începând cu anii ’40 sau că rușii au impus comunismul în România și ne-au privat de libertate nu numai că este fals, dar atunci ar echivala cu a spune că Ana Pauker și mentorii ei cosmopoliți ar fi fost etnici suedezi! Nu poporul Rus a adus teroarea în România, ci „iudeo-comunismul exportat prin cominterniștii celei de-A Treia Internaționale, care au preluat puterea și și-au făcut de cap sub protecția ocupantului sovietic“ .
Această nuanțare este absolut fundamentală dacă vrem să înțelegem cu adevărat istoria ultimelor decenii și să înțelegem de ce, chiar și în 2017, România se află în continuare sub ocupaţie străină, în timp ce adevărații urmași ai dacilor sunt împinși să-și părăsească țara! Dacă un neam a suferit de pe urma bolșevismului, dacă o țară și-a văzut copiii masacrați, dacă o țară și-a văzut pământurile scufundate într-un ocean de sânge, dacă un popor a crezut ca a sosit Apocalipsa lui Ioan…, ei bine!, atunci în capul listei și pe primul loc, înaintea tuturor, se află poporul rus!