Gavarit Maskva: COVID este un proiect al globaliștilor

2020-12-22T13:56:07+02:0022 decembrie 2020|Textele altora|

Covid este un proiect al globaliștilor – Ministerul rus al Apărării [VIDEO]

Editor ER: Am așteptat o astfel de declarație, care să indice îngrijorările Rusiei cu privire la plandemia covid, care luptă cu ghearele și dinții pentru a se păstra și consolida ca stat național, probabil dintotdeauna, dar cu siguranță din jurul anului 1999, când Putin l-a înlocuit pe Yeltsin care se vându-se Occidentului.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este PutinYeltsin1999.jpg

Putin a înțeles perfect ce au vrut elitele occidentale de la Rusia: continua sa distrugere și supunere, să fie doar o enormă masă de pamant plin de materii prime valoroase de care să profite transnaționalele, nu o națiune autonomă funcțională.

Acum avem I-lied-for-the-CIA și suntem-într-un-exercițiu-live favorit al Deep State Mike Pompeo, angajându-se într-o actiune fără dovezi despre Rusia, deoarece se pare că Biden și echipa sa globalistă dementă ar putea intra în Casa Albă luna viitoare.

Pentru că prietenii îi ajută pe prieteni. Presupusul atac cibernetic asupra agențiilor guvernamentale americane, așa cum remarcă Zerohedge, poate fi o încercare de a reînvia narațiunea Russiagate la timp pentru ca echipa lui Biden să intervină și să urce din nou pariul. A se vedea cum Trump critică revendicările exagerate ale mass-media de „Rusia, Rusia, Rusia” într-un atac Cyberattack After Seeing Intel. A se vedea, de asemenea, statul profund din SUA previne resetarea în relațiile cu Rusia. Rusia are toate motivele să fie îngrijorată.

*****

Andrey Ilnitsky: Covid este un proiect al globaliștilor

Andre Ilnitsky, consilier special al lui Sergei Shoigu, ministrul apărării

În 16 decembrie, Consiliul Federației a organizat o „masă rotundă” a Comisiei provizorii a Consiliului Federației pentru Protecția Suveranității Statului și Prevenirea Intervenției în Afacerile Interne a Rusiei (președinte, Andrey Klimov) pe tema „Încercări străine de a folosiți spațiul post-sovietic / aproape în străinătate pentru a destabiliza sistemul politic al Rusiei ”.

La întâlnirea mesei rotunde au participat senatori, membri ai Comisiei provizorii a Consiliului Federației: Elena Afanasyeva, Aleksandr Vaynberg, Margarita Pavlova, Vladimir Poletayev, membru al prezidiului Consiliului pentru politica externă și de apărare și serviciul de informații externe colonel Andrey Bezrukov, membru al Camerei Publice a Federației Ruse Maria Butina, prim-ministru al Ucrainei în 2010-2014 Nikolay Azarov, președinte al Comisiei permanente a Camerei Reprezentanților a Adunării Naționale a Belarusului Andrey Savinykh, vicepreședinte al ONG „ Belaya Rus ”Aleksandr Shatko, președintele partidului bulgar„ Renașterea patriei ”(creat pe baza mișcării naționale„ rusofili ”) Nikolay Malinov, director de comunicații al „Rossiya Segodnya” Pyotr Lidov-Petrovsky și alții.

Dar discursul consilierului, om de știință, publicist, membru al Consiliului pentru politica externă și de apărare al lui Sergey Shoigu, Andrey Ilnitsky, a avut cel mai mare impact.

Destabilizarea economiilor și a sistemelor de sănătate ale statelor naționale este principala sarcină a proiectului coronavirus, care a fost realizat cu succes, a declarat Andrey Ilnitsky, consilier al ministrului rus al apărării.

Democrația ar trebui stabilită în întreaga lume – desigur, în forma care este de interes pentru organizatorii proiectului. Iar cei care vor să-și păstreze statele naționale ar trebui să se vadă lipsiți de orice beneficii: „Nu vom permite revenirea lumii pre-coronavirus, vom pune întrebări politicienilor …” Și cine suntem? Corporatii transnationale. Aceștia vor pune întrebări cu privire la măsurile de descurajare, din care rezultă că „amenințarea nu este covidul, ci măsurile care se iau în întreaga lume”, a explicat Ilnitsky.

Potrivit lui Ilnitsky, corporațiile multinaționale occidentale consideră coronavirusul ca fiind propriul lor proiect. Sarcina este de a avea un impact pe scară largă asupra statelor din întreaga lume și de a transforma complet viața oamenilor prin restricții anti-coronavirus.

Andre Ilnitsky a inclus în raportul său puncte care indică încercări de a pune presiune asupra țării noastre și a altor țări ale lumii care au decis să-și păstreze suveranitatea. Printre altele, el a vorbit despre binecunoscutul forum închis din Davos, unde au vorbit despre implementarea planului globaliștilor. S-a anunțat deschis că pandemia de coronavirus ar trebui să devină un instrument pentru o „resetare globală” și nimeni nu ar trebui să se întoarcă la viața lor anterioară.

El a reamintit formula de luptă a virusului în războiul biologic. Principalul indicator al virusului în atacul biologic al inamicului este virulența, adică capacitatea de a infecta corpul uman. Tezele subliniate de Ilnitsky sunt cuprinse în cartea lui Klaus Schwab „Covid-19: The Great Reset”. Schwab, trebuie spus, a organizat Forumul Davos. În cartea sa, el cere o lume condusă de corporații.

Și în această lume nu va fi loc pentru statele naționale. Nu sunt acolo. Citat: „Dacă democrația și globalizarea se extind, atunci nu va fi loc pentru un stat național”. Desigur, în primul rând nu va exista loc pentru Rusia suverană acolo. Proiectul covid a băgat frica în oameni, a demolat administrația Donald Trump, a tulburat statele naționale, a pus o presiune asupra sistemelor lor de sănătate … Și-a îndeplinit sarcina. Apropo, formula de combatere a virusului și nu este cunoscută astăzi … Nu este un virus ucigaș. Principala caracteristică a virusului este virulența, trebuie să destabilizeze sistemele de sănătate ale inamicului. Și după aceasta se lansează virușii ucigașe. Aceasta este pur și simplu doar informație … Deci, pentru a demonta în continuare lumea veche, globaliștii au nevoie de platforme.”

În special, astfel de platforme ar trebui să fie „agenda verde”, digitalizarea și diferite tipuri de simulatoare ideologice, de la LGBT la BLM, care vor „intra” în statele naționale și vor prinde rădăcini.

Expertul a subliniat pericolul reprezentat de corporațiile transnaționale în raport cu statele independente. Ilnitsky a cerut deputaților și senatorilor Consiliului Federației să respingă proiectele de legi care pot conține o potențială amenințare la adresa securității naționale a Rusiei. Tradus din Europereloaded

Un comentariu

  1. Sorin 22 decembrie 2020 la 3:28 pm - Raspunde

    Sunt înclinat să cred că virusul ăsta n-a apărut spontan și pe cale de evoluție naturală, ci a fost manipulat în laborator, dar de către cine și cu ce scop rămâne de văzut. Cu siguranță nu mă convinge un articol tradus prost că Rusia e vizată de viitoarea administrație Biden. Cred că mai degrabă vor să evite încleștarea cu chinezii, pe care aceștia o pregătesc. O fi sau nu Biden șantajabil nu știm, dar impresia mea este că democrații profund corupți vor să evite confruntarea cu un huligan dictatorial și foarte bine dotat dpdv militar și economic (China) și se leagă de Rusia, un inamic mai ușor de înjurat, scuipat și terfelit.
    Pentru supremație planetară conflictul trebuie să fie între China și SUA, însă, după ce l-au debarcat pe Trump prin fraudă, mă îndoiesc că Biden senilul are tăria de a se ocupa de China așa cum ar trebui. Trump ar fi adus parte din industria producătoare acasă. Acum pare că se va inversa tendința prin stângiștii ăștia blestemați.

    Sunt interesante legăturile între Trudeau și chinezi! Nu cu mult timp în urmă s-au publicat câteva documente care arată că Trudeau ar fi insistat ca chinezii să fie antrenați în războiul pe timp de iarnă. De ce, nu știu, dar putem specula. Unii americanii cred că sunt acțiuni îndreptate împotriva lor, însă eu cred că chinezii ar putea încerca ocuparea Siberiei până la Urali. N-ar fi prima oară când un aliat este atacat prin surprindere. Hitler l-a surprins pe Stalin și lumea întreagă invadând URSS.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top