CD
652 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Cei care conosc cu adevarat Rusia nu au acces la public sau nu au interesul sa o prezinte asa cum este cu adevarat.
Ce ne ramane noua, astora din afara ei, este o imagine deformata de mass-media khazara inca din sec. al XIX-lea. Este greu sa treci peste paradigmele istorice impuse de informatia dirijata, dar acum cand traim apokalipsa-revelatia o sa avem ocazia sa vedem si sa ne convingem cine este cu adevarat Rusia si ce poate ea.
Pana una alta iata o stire revelatoare: Rusia a iesit la vanatoare.

Ceea ce a fost mai puțin mediatizat a fost rolul fortelor americane și ale NATO pe teren în sprijinul efortului de război al guvernului ucrainean, incluzând nu numai voluntari și diverși contractori militari, ci și personal din agențiile de informații și din armata Statelor Unite în sine.
O perspectivă rară asupra acestor operațiuni a fost oferită de “New York Times”, care a menționat că SUA înființează în interiorul granițelor Ucrainei „o rețea ascunsă de comandouri și spioni care se grăbesc să furnizeze arme, informații și instruire… C.I.A. personalul a continuat să opereze în țară în secret, mai ales în capitală, Kiev, dirijând o mare parte din cantitățile masive de informații pe care Statele Unite le împărtășesc cu forțele ucrainene.”
Deși personalul CIA și al Pentagonului nu au fost desfășurați pentru roluri de luptă, ei au sfătuit unități din prima linie din cartierul general din alte părți ale Ucrainei. „Semnele suportului lor ascuns în logistică, instruire și informații sunt tangibile pe câmpul de luptă”, a observat Times.
„Comandourile din alte țări NATO, inclusiv Marea Britanie, Franța, Canada și Lituania, au lucrat și în interiorul Ucrainei… antrenează și consiliază trupele ucrainene și oferă o conductă la sol pentru arme și alte ajutoare”, a adăugat acesta, subliniind. „Amploarea efortului secret de a ajuta Ucraina care este în desfășurare”.
Furnizarea de personal și asistență materială a fost completată de accesul la cantități uriașe de informații, ofițerii ucraineni fiind dotați cu tablete care rulează aplicații de cartografiere a câmpului de luptă pentru a ținti și ataca unitățile ruse și oferind acces la imagini din satelit din gama de mijloace de supraveghere ale armatei SUA.

Dar iata ca acum in sfarsit si rusii ies si ei linistiti la vanatoare, au localizat si identificat vanatul, agenti ai intelligence-ului euroatlantic, prada buna, valoroasa.
Sa lasam acum pe “National” de Bucuresti sa ne prezinte ei situatia din teren.
CD

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI! GATA, PUTIN SCOATE SPETSNAZ DIN CAZARMI!
Lovitura lui Tache – https://www.national.ro/dezvaluiri/inceputul-sfarsitului-gata-putin-scoate-spetsnaz-din-cazarmi-767673.html
„Un monstru! Când trimite Spetsnaz” titram ”lovitura” din 8 martie. Atunci când avertizam că, în ciuda entuziasmului propagandistic afișat de Kiev și de aliații săi occidentali, Vladimir Putin chiar se află în grafic cu ”Operațiunea Militară Specială”.
Dar mai ales că, de-abia după ce isi va securiza controlul teritoriilor rusofone vizate de la bun început de invazia Armatei regulate, Vladimir Putin va ordona temutelor formatii militare GRU sa scoata din cazarmi fortele special Spetsnaz. Cele pe care nicio propagandă din lume, oricât de bine pusă la punct ar fi, nu le va mai putea prezenta drept o ”adunătură de bețivi, violatori, hoți și incompetenți”. Așa cum s-a întâmplat cu multe din trupele trimise până acum în Ucraina.
Pentru că, de două decenii, Spetsnaz continuă să fie clasate de chiar deserviciile secrete occidentale între primele trei Forțe pentru Operații Speciale ale lumii! Iar acum, în nici nu se mai știe exact a câta sută și zi a războiului, un banal comunicat public al Ministerului Apărării de la Moscova anunță că Armata Rusă a ordonat scoaterea primei trupe Spetsnaz din cazarmă, pentru ”efectuarea unor exerciții în poligon”!
Ceeea ce nu doar că a declanșat alerta printre aliați, dar a și provocat temerea că această ieșire din cazări ar putea reprezenta deja ”începutul sfârșitului” pentru promisiunea președintelui Zelenski de recâștigare a tuturor teritoriilor pierdute de Kiev în fața Federației Ruse!
2.000 de oameni. 24 de ore…
Și uite cum se îndeplinește din păcate ”profeția” din urmă cu trei luni și jumătate : ” Astfel că, și dacă aliații s-ar trezi din coșmarul ucrainean și ar percepe că Vladimir Putin nu este decât un criminal, tot le-ar fi deja aproape imposibil să mai oprească planul său nebun. Și să recunoască faptul că, dacă Putin ar fi vrut cu adevărat un război blitzkrieg, atunci l-ar fi purtat.
Și l-ar fi câștigat. Cu doar 2.000 de oameni din trupele Spetsnaz. Cei care, aeropurtați, parașutați la Kiev, în nici 24 de ore ar fi curățat cu siguranța locațiile în care se adăpostesc liderii politici. Fără victime civile.
Numai că nu acesta este planul lui Putin…”