Gabriel Oprea-Nemuritorul, fost vicepresedinte la echipa de fotbal Jiul Petrosani…
Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că va părăsi Partidul Social Democrat, după Congres, dacă persoane precum Ciolacu , Grindeanu, Tudose sau alți „academicieni” ai serviciilor de la… vestita Academia SRI ajung la conducerea partidului. Un om deosebit,deputatul L.Pleșoianu este revoltat de faptul că anumiți oameni din PSD pun semnul egal între Dragnea și Orban. Acesta a avertizat că nu merge mai departe într-un partid cu astfel de oameni. Pe de altă parte, Liviu Pleșoianu mai susține că în anul 2016 aflat la putere,PSD era cu mult diferit față de cum este în prezent, și se arată nemulțumit de situația actuală.

”Bun… Cum spuneam, am intrat în 2016 într-un partid și m-am trezit în 2020 în altul. Doar că nu ține așa cu mine…! Dacă, după congres, PSD va fi condus de Ciolacu , Grindeanu, Tudose și alți academicieni ai serviciilor sau persoane care pun semnul egal între Dragnea și Orban, atunci ne spunem „adio” și ne vedem de drumuri. Eu NU merg mai departe într-un partid condus de astfel de personaje!”, scrie Liviu Pleșoianu.Ba mai mult: Liviu Pleșoianu i-a cerut ,nominal si … din vreme, demisia Vioricăi Dăncilă ,… desi nu este membru in Organizatia femeilor pesediste!

Amintim că, în urmă cu ceva timp, Liviu Pleșoianu acriticat-o fara menajamente pe Viorica Dăncilă într-un mesaj postat pe o rețea de socializare. Deputatul PSD îi cerea demisia și facea acuzații grave la adresa acesteia.pentru că, Dăncilă l-a numit pe langa Ea un „penal” pe ,numitul Gabriel Oprea în funcția de vicepreședinte al PSD.