Rudy Giulani: Familia lui Joe Biden fura bani din România

De către

 FLUX 24

 

18 octombrie 2020, 17:51

O anchetă a publicației New York Post vine în continuarea unor informații vehiculate în ultimii 2 ani despre folosirea de către Joe Biden a funcției de vicepreședinte al SUA pentru „îmbogățirea nejustificată” a fiului său. Într-o intervenție televizată, cel care a obținut datele, Rudy Guliani, fost procuror anti-mafia și apropiat de președintele Donald Trump, a afirmat că ar avea dovezi că familia Biden ar fi luat bani nu numai din Ucraina și China, dar și din România, Irak sau Rusia, transmite Profit.ro.

Furau bani, luau bani din țări precum Irak, Ucraina, China, România și să nu uităm Moscova…”, a spus, despre familia Biden, Giuliani într-o intervenție televizată pentru Newsmax TV.

Noutatea în această afacere devenită publică încă de acum 2 ani o reprezintă obținerea unor mesaje electronice schimbate între Joe Biden și fiul său și care arată că actualul candidat al democraților la președinția SUA ar fi fost la curent cu implicarea lui Hunter Biden în compania ucraineană de energie. „Joe Biden a fost implicat în întreaga schemă Burisma, în luarea de mită”, afirmă Giuliani, fost primar al New York-ului în anii 1994-2001. „A mințit despre aceasta în toți acești 6 ani. A spus că nu știa nimic despre Burisma.” Conform mesajelor atribuite lui Hunter Biden, acesta ar fi urmat să împartă banii jumătate-jumătate cu tatăl său din afacerile în care era implicat peste hotare. „Pot dovedi asta în 10 feluri”, spune Giuliani, subliniind că are datele chiar de pe un calculator al fiului fostului vicepreședinte din echipa lui Obama. „Am pus mâna pe hard-disk legal. Complet legal”, a declarat avocatul lui Trump. „Joe Biden a participat în luări de mită masive.”