maria dakhel
23 aprobate

mariadakhel@gmail.com
178.138.35.2

 

În răspuns la nicu bar cohen.

😂😂
Exact așa!
Dar stii si tu cum este cu fructul oprit! Ceausescu ne-a privat de sansa de a compara. De aceea am si fost atat de buimaciti cand abundența occidentala a inceput sa curga peste noi ca otrava ascunsă in miere.
Cu Stupide, stupide si alte emisiuni zaharoase, unde banul se castiga din emotia omului. Din lacrima lui. Ati vazut vreodata emisiuni pe Antena 1 unde copiii saraci sunt invitati ca sa trezeasca emotia colectiva? Sunt filmati de aproape, cu o indiscretie criminala. Totul pentru rating, marele zeu capitalist!
E…ce mai visam cu ochii deschisi la minunile din rafturile supermarketurilor din filmele americane! Si la sapunurile fine ce miroseau frumos!
Ceausescu a feștelit-o rau spre sfârșit!
Nu poti sa-ti privezi sclavii si de libertate si de placerile marunte, omenesti: cafeaua proaspat rasnită, săpunul cu miros discret, de portocală si de ce mai vreti voi, ciocolata adevarata….mmmmm….Ce noroc pe noi cu atatia tătuci. Stiu ce ne trebuie si ne priveaza de tot ce este daunator! Ciocolata îngrașă!
Sapun? Ce atata sapun si sapunit? Mai stati si nespalati,sa mirositi a sudoare proletara!
Cafea? Lasa, ca nu muriti fara cafea!
Tinerii nu au nici ei cu ce compara. Sunt in aceeasi situatie in care eram noi sub comunisti, numai ca tatucii si binefacatorii lor sunt capitalistii.