Nu se hiperbolizeaza puterea si tehnologia militara a Rusiei ci se evalueaza armele de ultima generatie aduse de Rusia la cunostinta publica, nu se evalueaza ceea ce este secret. Rusia, in general, este cu doua generatii mai avansata decat SUA in domeniul armelor cat si a munitiilor, se poate vedea clar ca pana si Wikipedia o recunoaste, sau websiteuri militare americane ca: https://militarywatchmagazine.com
A compara cifrele investite de Rusia si SUA in armament este o gluma stupida, nu se pot compara preturile practicate de firmele de armament americane cu preturile practicate de cele rusesti.
Diferenta? Inainte de „9/11” o comisie GAIO care a audiat/inspectat financiar Pentagonul a descoperit o gaura de peste 2 TRILIUOANE de dollari.
S-a dat un exemplu de unde apar aceste consumuri fantastice, un capac de plastic de scaun de WC, care costa la orice magazin cca. $16 a fost cumparat de Pentagon la pretul de (neinchipuit!) $16ooo!
Deci daca facem o proportie de preturi putem concluziona ca toate investitiile Pentagonului sunt in realitate de 1000 de ori mai mici in valoare reala.
Rusii nu scot la purtat sau la vanzare decat produse deja expirate moral, unde ei au deja o generatie noua in productie. In zadar i-au provocat americanii pe rusi sa-si aduca tancul Armata in Siria, ca sa-i studieze caracteristicile. rusii nu s-au nascut ieri.
Predictia ca SUA va fi invinsa pe plan financiar in 7-8 cel mult 10 ani este foarte realista.
China si Rusia nu urmaresc o dominatie Globalista asa cum sunt invinuiti in mod exagerat, ele urmaresc doar rasturnarea SUA si a blocurilor NATO si SEATO si a altor grupari militare si de Inteligence, ca sa nu mai existe o hegemonie cu tendinte politist-criminale mondiala, care sa impiedice un curs normal, pasnic si win-win in relatiile internationale, fara amestec in treburile interne, indiferent de ideologia politica procticata de guverne, asta’i tot ce doresc ele.