Codrin S
16 aprobate

csarbu@gmail.com
66.71.243.131

 

FRAUDA ELECTORALĂ FRANCEZĂ FACE 2020’ul AMERICAN DE RUSINE
– S-au găsit milioane de buletine de vot Le Pen nenumărate

Dacă ai crezut că alegerile din SUA din 2020 au fost deteriorate/alterate, nu este nimic în comparație cu alegerile false care tocmai au avut loc în Franța.
Emmanuel Macron, fost bancher Rothschild și „Tânărul Lider Global” al Forumului Economic Mondial, ar fi fost încoronat „învingător”, dar milioane de alegători Le Pen și-au pierdut buletinele de vot și drepturile duminică.

În Franța, dacă un buletin de vot este deteriorate/alterat, acesta nu poate fi exprimat. Așa că instituția politică, care este disperată să-l instaleze pe Macron în funcție pentru încă cinci ani, a aranjat distrugerea/alterarea a milioane de buletine de vot Le Pen.
În urma unui scenariu ciudat de asemănător de la ultimele alegeri prezidențiale din Franța din 2017, dovezile care circulă pe Twitter arată aceeași problemă care s-a ridicat la acea vreme – buletinele de vot deteriorate/alterate.

În 2017, UK Daily Mail a raportat că au existat 4,2 milioane de „buletine deteriorate/alterate” raportate de autoritățile electorale, un număr enorm într-un scrutin în care au votat un total de 36 de milioane de persoane.
Un buletin de vot alterat este un buletin de vot care are semne străine pe el, este deteriorate/rupt deci inacceptabil și nu poate fi numărat. În mod obișnuit, buletinele de vot alterate în SUA nu depășesc 1%.

În 2017, raportul Regatului Unit a presupus că 4,2 milioane de oameni din Franța și-au stricat propriile buletine de vot, speculând că:
„Se estimează că un record de 12% dintre alegătorii francezi și-ar fi stricat buletinele de vot – aparent descurajați de ambii politicieni [Macron și Le Pen], care nu sunt membri ai partidelor de classement.”

Rapoartele UK Guardian: „Numărul de voturi stricate/alterate și rata de abținere au fost, de asemenea, alarmant de ridicate”. Dar nu sunt disponibile un număr exact de voturi stricate.
De ce autoritățile nu vor elibera numărul de voturi stricate?

Stephen Lendman relatează că în 2017:
„Doar buletinele de vot ale lui Le Pen au apărut deteriorate sau distruse, niciunul pentru Macron”.
Lendman spune că se pare că Macron a câștigat din nou „in moda veche”.

Ca și astăzi, numele lui Le Pen este prefațat în mod constant cu descriptorul „extrema dreaptă”, chiar dacă Macron scapă de orice descriptor prejudiciabil. Cu toate acestea, Le Pen respinge „Frexit” similar cu Brexitul Marii Britanii din UE și spune că nu va plasa trupele franceze „nici sub o comandă integrată NATO, nici sub o viitoare comandă europeană…”

Le Pen îl numește pe Macron o „marionetă globalistă”.
Sondajele pre-electorale i-au făcut pe Macron și Le Pen să meargă umar la umar, cu o marjă de eroare, chiar în 10 aprilie.
Buletinele stricate prezentate în videoclipul de mai jos, toate ale lui Le Pen, toate au lacrimi descalificatoare cam în același loc.
https://www.youtube.com/watch?v=ofxcgmSqaOo&t=1s
Buletinele stricate sunt deținute de guvernul francez.

Sursa: https://en-volve.com/2022/04/29/french-election-fraud-puts-2020-to-shame-millions-of-uncounted-le-pen-ballots-found-video