.Comentariu de pe site

Uniunea Europeană nu avea nevoie de o țară în care industria și agricultura să funcționeze la parametrii europeni ” Ca să fie admisă în UE României i s-a cerut să-și distrugă economia!… Și …

domnule Coja,

veste mare! Primul ministru francez a declarat public, avertizînd francezii, că dacă neționaliștii vor cîștiga alegerile, Franța va intra în război civil. Ce să însemne asta? Dar după cum a spus-o ca un advertisment, sună mai degrabă a amenințare. Oare face parte din soluția lor la naționalismul francez?! Să fie oare Franța mielul de sacrificiu în preludiul celui de-al treilea război mondial. La al doilea a fost Spania cu război civil de 40 de ani între fasciști (naționaliști), și comuniști.

deci ei ne spun dinainte ce au de gînd să facă, dacă ceva nu le convine. Platforma naționaliștilor francezi nu le convine și se pare că au plan pentru a o demola, adică ac de cojocul lor, război civil. O să-i pună pe francezi să se bată între ei, ca ei să cîștige în final. E un moment tare în istoria lumii. Sînt curios dacă francezii de data asta se vor lăsa păcăliți ca la revoluția franceză. Foarte interesant!

de fapt așa cum am mai spus, lor nu le este frică de terorism, mai ales că ei îl creează și-l controlează, ci de naționalism, pentru că naționalismul îi încurcă în planurile de multiculturalizare și globalizare. Sînt foarte curios ce vor face naționaliștii din celelalte state europene.

http://www.telegraph.co.uk/new…

răsfoiți și dvs!

https://www.google.com.au/sear…

sau faceți o căutare în limba franceză, că vă pricepeți