CD
1.544 aprobate
denitsoc@gmail.com
23.227.140.135

FRANCMASONERIE & SIONISM
– Cataclisme apocaliptice ale Sinagogii lui Satan
De Fabio Giuseppe Carlo Carisio

„Scrie-i îngerului bisericii din Smirna: Acestea sunt cuvintele celui care este Cel dintâi și Cel de pe urmă, care a murit și a înviat. Îți cunosc necazurile și sărăcia, totuși ești bogat! Știu defăimarea celor care spun că sunt evrei și nu sunt, ci sunt o sinagogă a lui Satana”.
Sfântul Ioan Apostol și Evanghelist – Cartea Apocalipsei (Apoc. 2, 8-10)

„Descoperirea de la Iisus Hristos, pe care i-a dat-o Dumnezeu pentru a le arăta slujitorilor Săi ceea ce trebuie să aibă loc în curând. El a făcut-o cunoscută trimițându-și îngerul la slujitorul său Ioan, care mărturisește tot ceea ce a văzut – adică cuvântul lui Dumnezeu și mărturia lui Isus Hristos. Ferice de cel ce citește cu glas tare cuvintele acestei profeții și fericiți de cei ce o aud și au la inimă ceea ce este scris în ea, pentru că vremea este aproape».

Acest Prolog la Cartea Apocalipsei (Revelatiei) a Sfântului Ioan Evanghelistul, singurul Apostol care a murit fără martiriu drept răsplată pentru loialitatea față de Isus sub crucea Golgotei, recitit în ultimele zile, după aproape un milion de decese cauzate în ultimii ani de războaiele din Ucraina, Siria. Irak și Libia (pentru a le numi pe cele mai cunoscute) și după genocidul armatei israeliene din Palestina în care peste 8 mii de copii au fost masacrați de bombe în câteva săptămâni împreună cu aproximativ 22 de mii de adulți, ar trebui să ne inspire o reflecție spirituală profundă, tot în virtutea profeției despre Armaghedon, bătălia finală a armatelor prevestită în Țara Sfântă în același text despre Apocalipsă care în greacă, este bine să ne amintim că înseamnă doar „revelație”, „profeție” și nu „catastrofă”. ”.

Ele capătă o semnificație la fel de tragică dacă ne gândim la holocaustul a milioane de victime cauzat atât de pandemia declanșată de un SARS-Cov-2 construit în laborator, cât și de vaccinurile ucigașe cu care Big Pharma, fără scrupule, testează populația mondială precum un cobai uman masiv pentru a atinge scopul transumanist al culturii eugenice a sănătății: negarea Naturii și a Dumnezeului Atotputernic al tradiției creștine, care a supraviețuit 2 mii de ani de încercări de anihilare.

În fața acestui extraordinar „holocaust pande-medic” făcut invizibil prin negarea celor care guvernează politica și știința în supunere față de puterile Noii Ordini Mondiale teoretizate în mod clar ca o evoluție a NATO de criminalul iudeo- maghiar-american George Soros în 1993, Victimele palestiniene, conflictele ucrainene, siriene cauzate tocmai de conflictele militare puse la cale de Alianța Atlantică și de informațiile anglo-saxone apar drept consecința obișnuită, inevitabilă, a urii și ferocității care a afectat istoria omenirii încă de pe vremea lui Cain. Acest nume va reveni mai târziu…

Prin urmare, referirea biblică din Cartea Apocalipsei la „cei care se proclamă evrei și nu sunt, dar aparțin sinagogii lui Satana” nu apare în zadar în cazul liderului sionist Netanyahu care comite un genocid al palestinienilor după ce și-a vaccinat în masă colegii săi israelieni pentru o afacere transversală gigantică între lobby-ul armelor și Big Pharma cu președintele american Joesph Biden.

Mijloacele moderne de telecomunicații – acolo unde nu sunt blocate ca în Gaza pentru a împiedica reporterii nesăbuiți să documenteze crimele de război ordonate de prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu deja redenumit „Hitlerul secolului 21” de către avocații turci care îi cer acuzarea – au făcut ca genocidul sângeros să fie tacit. legalizate de Occident și desfășurate în bisericile și spitalele din Palestina înspăimântătoare, aducând în fața ochilor și urechilor strigăte care imploră și fac să se clatine și la creștini simțul iertării, tot acest chin satanic apar țipete comparabile din liniștea acunsă în inimile copiilor sfâșiate de miocardita letală sau în creierele devorate de turbo-cancerul victimelor reacțiilor adverse la vaccinurile ARNm Covid.

Tocmai pentru că vuietul lor împotriva morții este tăcut, rupt de o boală bruscă a cărei prea des autoritățile politice, sanitare și judiciare nu vor să descopere și să dezvăluie urme ale EȘECULUI UNUI SISTEM. Tocmai cea a Noii Ordini Mondiale care caută mila lui Dumnezeu cu rațiunea umană nemiloasă capabilă să omoare o fetiță de 8 luni, Indi Gregory, deși avea o speranță concretă de a fi asistată.

Prognoza cataclismului factă de „papa” masoneriei americane
Toate acestea care se întâmplă nu sunt o coincidență, ci sunt o conspirație internațională și istorică prevăzută în vremuri foarte îndepărtate de către „Papa Francmasoneriei” americane, un general sudic, care a fost printre susținătorii Confederației Războiul civil dar și printre fondatorii KuKluxKlan-ului și printre adepții ritului satanic: Albert Pike.

Am menționat deja vasta sa corespondență cu francmasonul de gradul 33 al Consiliului Suprem al Ritului Scoțian Antic Acceptat Giuseppe Mazzini care, datorită finanțării prietenilor cu glugă ai lojelor londoneze, gata să-l găzduiască deși era un terorist fugar în Europa, a planificat Expediția o mie de partizani masonici ai lui Giuseppe Garibaldi cu care Regatul Italiei a smuls o parte din Roma statului papal în complotul gigantic și crud împotriva creștinismului și a Bisericii Catolice, parțial atenuat doar de credința Domnitorului.

Dinastia Savoy.
Dar ratasem câteva pasaje care, în lumina evenimentelor de astăzi, capătă o relevanță monstruoasă, dovedind în plus amprenta Francmasoneriei, ca un Semn al Fiarei, în fiecare derivă conflictuală religioasă și politică, prodigios prevăzută în detaliu de generalul Pike.

În aceste prime episoade vom analiza complicitatea conspirativă a Francmasoneriei cu sionismul. În următoarea, cu nazismul și islamismul jihadist, unde într-o investigație anterioară am analizat rolul bărbaților cu glugă între capitalism și comunism.

„Al Treilea Război Mondial va trebui să fie stimulat profitând de diferențele stârnite de agenții Illuminati între sionismul politic și liderii lumii islamice. Războiul va trebui să fie orientat astfel încât Islamul (inclusiv statul Israel) să se distrugă unul pe celălalt, în timp ce, în același timp, națiunile rămase, din nou divizate și opuse între ele, vor fi apoi nevoite să se lupte între ele până la finalizare. epuizare fizică, psihică, spirituală și economică”.

Aceasta este ceea ce Pike i-a scris lui Mazzini la 15 august 1871 într-o scrisoare conform dezvăluirilor făcute de comodorul marinei canadiane William Guy Carr, pe care le-a raportat mai târziu în celebra sa carte din 1954 Pawns in the Game.
El a declarat că a aflat despre scrisoare de la anti-mason, cardinalul José María Caro Rodríguez din Santiago, Chile, autorul cărții The Mystery of Freemasonry Unveiled (Hawthorne, California, Christian Book Club of America, 1971).

Oficialul Marinei poate fi considerat foarte de încredere, deoarece a lucrat și pentru Serviciul de Informații al Canadei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar în 1944 a publicat Checkmate in the North, o carte despre o invazie a forțelor Axei care va avea loc în zona CFB Goose. Bay (Baza Forțelor Canadiene Goose Bay).

Cărțile lui Carr discută adesea despre o conspirație luciferiană a ceea ce el a numit „Mișcarea revoluționară mondială”, dar mai târziu a atribuit conspirația mai specific „Sinagogii lui Satana”.

Comodorul canadian a relatat ceea ce am menționat deja în investigația anterioară despre Pike și pe care vom încerca să le contextualizăm atât în context biblic, ezoteric și istoric în rândurile următoare.
„Primul Război Mondial a trebuit să fie purtat pentru a permite „Illuminati” să răstoarne puterea țarilor din Rusia și să transforme această țară în fortăreața comunismului ateu. Diferențele stârnite de agenții „Illuminati” între Imperiul Britanic și cel German au fost folosite pentru a stimula acest război. După terminarea războiului, comunismul a trebuit să fie construit și folosit pentru a distruge alte guverne și a slăbi religiile”.

Citându-l pe generalul confederat Pike care a fost Mare Maestru al Lojii Mame din Charleston (dar și, după toate probabilitățile, singurul sudic care a avut, până de curând, o statuie în memoria sa în SUA sculptată de un italian, dar recent distrusă de vandali), comodorul a adăugat:

„Al Doilea Război Mondial a trebuit să fie stimulat profitând de diferența dintre fasciști și sioniști politici. Războiul trebuia purtat pentru a distruge nazismul și a crește puterea sionismului politic, pentru a permite înființarea statului suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a trebuit să se înființeze o Internațională Comunistă la fel de puternică ca întregul creștinism.
În acest moment, acestea din urmă trebuiau stăpânite și ținute sub control până la nevoie pentru cataclismul social final”.

Recitirea acestor propoziții după ce a publicat o investigație asupra recentului plan militar israelian pentru genocidul și exodul forțat al palestinienilor în Egipt și Europa reprezintă o confirmare tulburătoare și arzătoare, dar nu este suficientă pentru a înțelege cele mai profunde motivații ale conspirației diabolice NOW – Noua Ordine Mondiala..

La 15 august 1871, după cum a dezvăluit Carr, papa francmasoneriei americane Pike i-a dezvăluit lui Mazzini că, la sfârșitul celui de-al treilea război mondial, cei care aspiră la un guvern mondial vor provoca cel mai mare cataclism social văzut vreodată.
„Vom dezlănţui nihiliştii şi ateii şi vom provoca un formidabil cataclism social care va arăta limpede, în toată oroarea sa, naţiunilor, efectul ateismului absolut, originea barbariei şi a subversiei sângeroase”.

Și apoi din nou:
„Atunci cetăţenii de pretutindeni, siliţi să se apere împotriva unei minorităţi mondiale de revoluţionari, a acestor distrugători de civilizaţie, şi a mulţimii dezamăgite de creştinism, ai căror adoratori vor fi lipsiţi de orientare în căutarea unui ideal, vor primi adevărata lumină prin manifestarea universală. de pură doctrină a lui Lucifer dezvăluită în cele din urmă ochiului public, manifestare care va fi urmată de distrugerea creștinismului și ateismului cucerit și zdrobit în același timp».

Dacă analizăm cu atenție ceea ce s-a întâmplat în ultimii douăzeci de ani, recitindu-le cu lentila unei analize de inteligență geopolitică, putem pune cap la cap aceste evenimente dramatice care dovedesc creșterea treptată a celui de-al Treilea Război Mondial „într-un model neregulat, în fragmente, sau în bucăți mici”, așa cum a definit de mai multe ori Papa Francisc.

11 septembrie 2001 – De la World Trade Center la Războiul din Afganistan
Masacrul evitabil al atacurilor asupra Turnurilor Gemene facilitat de obstacolele puse de contraspionajul american al Agenției Centrale de Informații (CIA) investigațiilor directorului de antiterorism al FBI John O’Neill (care a murit în World Trade Center unde a fost angajat după ce a fost concediat în urma sabotării activității sale profesionale).

Rolul ascuns al Mossad-ului israelian de contrainformații a ieșit la iveală imediat, recent odată cu confirmarea deconcertantă că doi dintre deturnatori colaborează cu CIA.
Datorită acelui eveniment, SUA, conduse de lobby-ul armelor controlat de fonduri de investiții ale finanțatorilor sionişti precum Larry Fink, au început războiul teribil și fără succes din Afganistan.

18 iulie 2007 – Hamas cucerește Gaza
Președintele palestinian Abbas a emis un decret care a scos în afara legii milițiile Hamas care au învins Fatah (o organizație politică și paramilitară palestiniană, parte a OLP, al cărei lider era Yasser Arafat) și, prin urmare, a scos Fâșia Gaza de sub controlul Autorității Autorității naționale palestiniene.

Potrivit diverșilor experți în informații, printre care și un fost director CIA, Hamas, legat de Frații Musulmani Sunniți (fii ai unei alte istorii masonice…), a fost finanțat de SUA și Israel tocmai pentru a duce la planul de exod palestinian care a fost configurat în ultimele zile după atacurile din 7 octombrie care au luat prin surprindere serviciile secrete israeliene extrem de experte (Shin Bet, Mossad și armata Aman).

15 martie 2011 – Războiul civil în Siria
Războiul civil sirian începe datorită Revoluției de culoare finanțată de Soros și înarmată de operațiunea MOM a CIA cu furnizarea de rachete antitanc TOW facțiunilor jihadiste extremiste legate de Al Qaeda.

În 2014, ISIS fondat de califul Al Baghdadi a intrat în război la scurt timp după eliberarea sa din Camp Bucca, unde a fost reținut de armata SUA pentru activitate teroristă în Irak. Se credea că era un agent Mossad și CIA

20 februarie 2014 – Începutul războiului în Ucraina
Cea de-a doua Revoluție Portocalie finanțată de sionistul Soros la Kiev explodează în toată violența ei din cauza împușcării misterioșilor lunetiști mercenari asupra polițiștilor ucraineni și a mulțimii. Pare o repetare a ceea ce CIA a eclozat în 2002 la Caracas. Lovitura de stat finanțată de țările NATO se concretizează odată cu evadarea președintelui ales în mod legitim Viktor Fedorovyč Ianukovici în Rusia prietenă.

De acolo începe Războiul Civil din Donbass, care a devenit un Conflict Global după începerea operațiunii militare de la Moscova pentru a proteja victimele pro-ruse ale genocidului de către gherilele neonaziste ale Batalionului Azov condus de Regimul de la Kiev și înarmat tot de Israel într-un paradox aparent, nebun…

Aprilie 2014 – Alegeri „sabotate” în Palestina
Fatah și Hamas semnează acorduri în Gaza pentru revenirea la vot în toate teritoriile PNA, prevăzând alegeri pentru octombrie următor.
În iulie, totuși, israelienii au lansat Operațiunea Protective Edge pentru a distruge tunelurile clandestine în țara lor, declanșând o reapariție a ciocnirilor militare. Abia pe 28 august a fost declarată încetarea focului de ambele părți, dar consultările electorale au fost amânate și nu s-au mai convenit niciodată.

Octombrie 2023 – Genocid planificat și legalizat în Gaza
Hamas capturează ostatici dintr-un Partid Rave israelian și mai mulți coloniști de kibbutz în teritoriile ocupate ilegal. Israelul răspunde în mod disproporționat bombardând pe toată lumea, femei, copii, spitale, biserici, oficiali ONU. Puțini politicieni occidentali denunță un GENOCID care, în schimb, pare LEGALIZAT de aproape toate țările NATO.

Dacă corelăm subiectele recurente ale acestor evenimente este ușor de dedus că al Treilea Război Mondial pe fragmente este deja implementat de cel puțin două decenii cu o direcție ocultă enormă a acelei NATO evocată de Soros pentru a întruchipa Noua Ordine Mondială.

Să ne întoarcem la „prognozele” invechite ale francmasonului Albert Pike și să recitim o frază semnificativă:
„Vom dezlănţui nihiliştii şi ateii şi vom provoca un formidabil cataclism social care va arăta limpede, în toată oroarea sa, naţiunilor, efectul ateismului absolut, originea barbariei şi a subversiei sângeroase”.

Din 2001, virusologul american Anthony Fauci a început să se joace cu viruși periculoși manipulați în laborator ca arme biologice datorită finanțării enorme oferite atât de Departamentul Sănătății, cât și de Apărare, inclusiv prin agenții Pentagon precum DARPA.
https://www.gospanews.net/en/2024/01/09/faucis-testimoniy-before-us-congress-uncovered-drastic-failures-in-public-health-systems-and-pandemic-origin

În 2004, Comisia Europeană prezidată de Romano Prodi, asociat Soros, a finanțat Institutul de Virusologie Wuhan, în lumina unui acord de colaborare pentru cercetare în domeniul bacteriologic semnat cu președintele american Bill Clinton în 1999.

În decembrie 2019, primul focar de SARS-Cov-2 a fost descoperit în Wuhan și timp de peste 2 ani SUA au totdat vina pe chinezi, în timp ce comunitatea științifică a lui Fauci & Co. a încercat să acopere orgonul artificial constatat de Comisia de Sănătate a Senatului și Comisia de investigații a Congresului SUA abia în 2023.

Acum chiar și mulți politicieni americani recunosc rolul națiunii lor în construirea virusului de laborator. Acest lucru este negat de Direcția Națională de Informații condusă de Avril Haines, care era director adjunct al CIA, expert în arme biologice, atunci când Fauci desfășura experimente cu coronavirusuri în numele administrației Obama-Biden împreună la Wuhan.

Politicienii Uniunii Europene continuă să ignore sau să nege originea artificială a virusului. În timp ce aproape toată lumea a salutat, atât de mult încât să le impună ca fiind obligatorii chiar și pentru multe categorii profesionale, serurile genetice experimentale mARN bazate pe proteina toxică Spike și promovate de un vârtej de interese miliardare ale Big Pharma cu guvernele și lobby-urile sioniste obișnuite. care investesc și în corporațiile Warlord.

Chiar și Biserica Catolică genuflexează către DUMNEZEESCUL Vaccin.
Să recitim din nou profeția lui Pike, un nume cu adevărat tulburător atunci când este asociat cu proteina Covid-19 aproape omonimă.

„Atunci cetăţenii de pretutindeni, siliţi să se apere împotriva unei minorităţi mondiale de revoluţionari, a acestor distrugători de civilizaţie, şi a mulţimii dezamăgite de creştinism, ai căror adoratori vor fi lipsiţi de orientare în căutarea unui ideal, vor primi adevărata lumină prin manifestarea universală. a doctrinei pure a lui Lucifer dezvăluită în cele din urmă ochiului public, manifestare care va fi urmată de distrugerea creștinismului și ateismului cucerit și zdrobit în același timp.”

Analiza istorică a relației dintre masonerie și sionism
Detractorii analistului geopolitic militar și scriitorului William Guy Carr care face referire la planul diabolic al Papei francmasoneriei americane se bazează pe faptul că Albert Pike în 1871 nu ar fi putut ști despre nașterea comunismului, nici a nazismului, nici a Sionismului.

Nici măcar nu putea să știe despre cele două războaie mondiale, dacă nu ar fost printre cei care le-au proiectat.
Această observație poate fi ușor infirmată prin citarea unor referințe istorice deja menționate și pe care le vom evidenția.

„În iulie 1782 Ordinul Illuminati s-a aliat cu Francmasoneria în timpul Congresului de la Wilhelmsbad, pe care istoricul francmason Albert Mackey l-a definit drept „cel mai important Congres masonic al secolului al XVIII-lea” – citim pe site-ul Francmasonerie Demascată, plin de anecdote și surse istorice autorizate –

Participanții la acel Congres trebuiau să jure să nu dezvăluie nimănui deciziile pe care le luaseră (vezi Nesta H. Webster, Revoluția Mondială, 1921, pag. 31)».
Castelul Wilhelmsbad a fost deținut de bancherul evreu ashkenazi (de origini khazar-europene) Mayer Amschel Rothschild care, potrivit diverșilor istorici, în 1777 a reunit doisprezece dintre cei mai influenți prieteni ai săi și i-a convins că, dacă își unesc resursele, ar putea domina lumea: așa s-a născut Illuminati bavarez.

Revoluția Franceză confirmă succesul lor prin anihilarea primei Monarhii Catolice importante. Experiența Comunei din Paris din 1871, regurgitarea regimului de teroare, va fi cea care îl va inspira pe Lenin în planul său pentru revoluția bolșevică și comunistă ulterioară.
Deci, Pike nu numai că era încă în viață la acea vreme, dar cunoștea detaliile.
Ordinul Independent B’nai B’rith sau Bené Berith (ebraică: בני ברית, „fiii legământului”) este o loja evreiască fondată în 1843 în timpul președinției lui John Tyler și încă existentă și activă. A fost fondată la Sinsheimer Café, în cartierul Wall Street din New York, de Henry Jones și alți unsprezece oameni la 13 octombrie 1843. Numele original era în germană „Bundes-Brueder” (care înseamnă „Liga Fraților”). , în cea actuală care păstrează inițialele (“BB”).

Majoritatea fondatorilor au fost evrei germani: adică așkenazi ca Mayer Amschel Rothschild dar și ca urmașul său Walter Rothschild, fiul cel mare și moștenitorul bancherului Nathan Mayer Rothschild, primul baron evreu al Angliei.
Walter Rothschild a fost printre promotorii declarației pentru formarea statului evreiesc în Palestina, câștigând ulterior meritul de a deveni președinte al Consiliului Deputaților evreilor britanici din 1925 până în 1926.

Din aceste semințe am ajuns la 1917, când o scrisoare a ministrului britanic de externe Arthur Balfour, adresată „Dragă lord Rothschild”, a sancționat declarația lui Balfour care angaja guvernul britanic să susțină crearea în Palestina a unui cămin pentru evrei în respect pentru drepturile altor minorități rezidente.

Cum a știut Albert Pike toate aceste lucruri înainte să se întâmple?
Foarte simplu pentru că s-a numărat printre cei care i-au concertat în 1860, când generalul sudic prin Tânăra Americă a plănuit Războiul civil american pentru a apăra dreptul la sclavie, Mazzini cu Tânăra Italia s-a angajat în Expediția Templului Mie și Henry John, al 3-lea viconte. de Palmerston, secretar de stat britanic și exponent al Marii Loji a Angliei a garantat tot sprijinul financiar și politic.

Primele expresii ale proto-sionismului s-au conturat, de exemplu, la întemeierea Alianței Israelite Universale în 1860, organizație care urmărea emanciparea comunităților evreiești din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, și în publicarea diferitelor lucrări, inclusiv Roma și Ierusalim, scrisă în 1862 de filozoful evreu german Moses Hess, Derishat Zion de rabinul polono-prusac Zvi Hirsch Kalischer și imnul Hatikvah, ale cărui versuri au fost scrise de Naftali Herz Imber și care a devenit ulterior imnul statului. a lui Israel.

Sionismul își trage rădăcinile din noul mediu cultural generat în contextul emancipării evreilor europeni începând de la Revoluția Franceză și de-a lungul secolului al XIX-lea și de la Haskalah.
Haskalah, cu o mică întârziere în comparație cu alte mișcări iluministe, a apărut în Germania și apoi s-a răspândit în mare parte a Europei și într-o mică măsură și peste Atlantic. Tatăl și inspiratorul.

O mișcare variată și deschisă, haskalah probabil că nu și-a închis porțile nici măcar exponenților ereziei franciste, un fel de coadă a mișcării mesianice a lui Shabatai Zevi care fusese de mult în opoziție cu iudaismul oficial, poate legat de loji ale francmasoneriei, o altă forță a vremurilor, cu siguranță în raport cu filosofia iluminismului.

Mulți evrei influențați de haskalah și de apropierea pe care aceasta a adus-o cu cultura europeană au fost seduși de posibilitatea de asimilare prin îmbrățișarea creștinismului.
Gândiți-vă doar la familia lui Karl Marx, descendentă din rabini care s-au convertit la protestantism, la fel ca și fiicele lui Mendelssohn. Alții, însă, au pus bazele noii științe a iudaismului, Wissenschaft des Judentums.

Lojile inspirate de fiul ucigasului biblic Cain
În investigația anterioară am evidențiat modul în care Marx a primit sarcina de a scrie Capitalul de la francmasoneria britanică. În alte rapoarte am evidențiat rolul fundamental jucat de protestanți în nașterea Marii Loji a Londrei la 24 iunie 1717.

Astăzi adăugăm un alt detaliu amintind figura lui John Theophilus Desaguliers (La Rochelle, 12 martie 1683 – Covent Garden, 29 februarie 1744) care a fost un om de știință englez, religios și francmason de origini franceze.
Desaguliers au emigrat în Anglia în 1694, datorită Edictului de la Fontainebleau, care a revocat libertatea de cult a protestanților.

S-a apropiat de francmasonerie, devenind Mare Maestru al Primei Mari Loji a Angliei în 1718 și Mare Maestru adjunct în 1723 și 1725. Sub conducerea sa, Marea Lojă a Londrei și Francmasoneria s-au dezvoltat într-un mod „uimitor” în insulele britanice, pentru a puncta că «în 1740 erau deja peste 180 de loji».

Fiecare dintre cele mai vechi texte masonice conține un fel de istorie a meșteșugului, sau breslei, a Francmasoneriei. Cea mai veche lucrare de acest tip, Manuscrisul Regal, datând din 1390 până în 1425, are o scurtă istorie în introducere, care afirmă că „meșteșugul francmasoneriei” a început cu Euclid în Egipt și a ajuns în Anglia în timpul domniei domnitorului Æðelstan.

Puțin mai târziu, Manuscrisul Cooke urmărește francmasoneria la Iabal, fiul lui Lameh (Geneza 4, 20-22), și povestește cum această cunoaștere a ajuns la Euclid, de la el până la copiii lui Israel când erau în Egipt și așa mai departe pentru o perioadă pe un traseu elaborat spre Æðelstan. Acest mit a stat la baza fundațiilor de manuscris ulterioare, toate care susțin că francmasoneria datează din timpurile biblice și stabilește consolidarea ei instituțională în Anglia în timpul domniei lui Æðelstan (927-939).

La scurt timp după formarea primei Mari Loji a Angliei, James Anderson a fost însărcinat să sintetizeze aceste „constituții gotice” într-o formă modernă plăcută. Constituțiile produse de opera sa au o introducere istorică mai răspândită decât oricare alta precedentă și leagă din nou istoria a ceea ce a devenit francmasoneria de rădăcinile ei biblice, inserându-l mereu pe Euclid în lanțul narațiunii.

Prima întrebare pe care ar trebui să o pună un cunoscător al istoriei iudeo-creștine este aproape banală.
De ce francmasonii, datorită fabuloaselor credințe legendare și istorice, urmăresc francmasoneria la unul dintre descendenții ucigașului Cain și nu la al treilea fiu al lui Adam, numit Set, din care s-a născut cultura semitică?

În aceasta, pare evidentă manipularea efectuată de-a lungul secolelor de iudaismul rabinic talmudist, bine descrisă de expertul în iudaism profesor Paola Persichetti în investigațiile anterioare în care ea evidențiază corelațiile acestei regurgitări evreiești în urma Distrugerii Templului din Ierusalim.

În Franța, conferința din 1737 a Cavalerului Ramsay a adăugat francmasonii cruciați în arborele genealogic, susținând că au reînviat meșteșugul cu secrete recuperate din Țara Sfântă, sub patronajul Cavalerilor Ospitalieri. În acest moment, „istoria” profesiei francmasoneriei continentale s-a separat de cea a francmasoneriei din Anglia care între timp își publicase „carta”.

DESPRE MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI
Constituțiile francmasonilor, „pentru uzul lojilor” din Londra și Westminster, au fost publicate în 1723. A fost editată de clerul presbiterian James Anderson, din ordinul lui John Theophilus Desaguliers, și aprobată de un comitet de mare lojă sub controlul ei. Lucrarea a fost retipărită în Philadelphia în 1734 de Benjamin Franklin, care în acel an a devenit Mare Maestru al Francmasonilor din Pennsylvania.

A fost tradusă și în olandeză (1736), germană (1741) și franceză (1745).
Anderson a fost slujitor al bisericii prezbiteriane din Swallow Street, Londra, care fusese anterior o biserică hughenotă și al cărei pastor în anii 1690 era tatăl lui Desaguliers. La momentul întâlnirii sale cu Desaguliers, el pare să se fi prezentat ca un savant talmudic.

În diverse mărturii istorice pe care le rezumăm pentru concizie, Anderson însuși pare să implice existența unei Mari Loji italiene.
La Napoli, în 1728, a văzut lumina primei loji masonice obișnuite stabilite în Italia, La Perfetta Unione. Ridicată din voința Prințului de San Severo, avea simboluri egiptene precum piramida, Sfinxul și soarele strălucitor în emblemă.

Ulterior, la Florența s-a înființat loja engleză („La Loggia degli Inglesi”), fondată în 1731, iar francmasoneria s-a răspândit rapid, în ciuda unei serii de interdicții papale.
Dar deja înainte a avut loc așa-numita Mare Schismă. Potrivit unei opinii larg răspândite, schisma dintre francmasoneria franceză și cea engleză provine din adunarea generală a Marelui Orient al Franței din septembrie 1877.

Acceptând recomandarea conținută într-un raport al pastorului (și francmasonului) protestant Frédéric Desmons, adunarea a decis de către majoritatea își modifică constituțiile inserând formula „principiile sale sunt libertatea absolută de conștiință și solidaritatea umană”. Aceasta a înlocuit afirmația anterioară „principiile sale sunt existența lui Dumnezeu, nemurirea sufletului și solidaritatea umană”.

Reacția Marii Loji Unite a Angliei (UGLE) a fost rezoluția din martie 1878, care a reiterat „Că Marea Lojă, deși dorește să primească în cel mai fratern spirit frații oricărei Mari Loji străine ale cărei proceduri se desfășoară conform Anticului rit pietrele de temelie ale Ordinului, printre care prima și cea mai importantă este credința în T. G. A. O. T. U. [„marele arhitect al universului”, pe acronimul englez], nu poate recunoaște drept frați „adevărați și autentici” pe toți cei care au fost inițiați în loji care nega sau ignora această credință.”

Frmasonerie se asemănă cu fiara apocalipsei
După ce am încheiat această lungă dar necesară digresiune istorică asupra francmasoneriei implementată cu diverse surse din Wikipedia, să revenim la început. La cartea Apocalipsei Sfântului Ioan și a tulburătoarelor simbolisme ezoterice.

Dacă rezumăm notele istorice de mai sus, putem concluziona cu ușurință că primii promotori ai sionismului în SUA au fost fondatorii Lojii B’nai B’rith compusă din evrei ashkenazi (cum se crede că este și Adolf Hitler), pe care istoricii din Cultura evreiască ei definesc „al 13-lea trib al Israelului” deoarece derivă din diaspora khazarilor care s-au convertit la iudaism din motive pur politice.

În timp ce în Europa s-a răspândit datorită Dinastiei Rothschild (Scutul Roșu), care a fost prima care a țesut comploturi subversive cu vocație anticatolică de la nașterea Illuminati bavarez până la pactul de teroare pentru Revoluția Franceză de care s-a eliberat proto- sionismul împreună cu acel concept masonic de „Liberté, Égalité, Fraternité” impus prin ghilotinarea chiar și a nobililor în vârstă din regiunea catolica franceză Vendée.

Având în vedere toate acestea, cuvintele satanistului Albert Pike, papa al francmasoneriei americane, capătă o relevanță iconică în proiectul comun dintre lojile masonice și sioniste pentru Noua Ordine Mondială:
„Atunci cetăţenii de pretutindeni, siliţi să se apere împotriva unei minorităţi mondiale de revoluţionari, a acestor distrugători de civilizaţie, şi a mulţimii dezamăgite de creştinism, ai căror adoratori vor fi lipsiţi de orientare în căutarea unui ideal, vor primi adevărata lumină prin manifestarea universal de pură doctrină a lui Lucifer dezvăluită în cele din urmă ochiului public, manifestare care va fi urmată de distrugerea creștinismului și ateismului cucerit și zdrobit în același timp».

Dar urmând acest drum hermeneutic către Cartea Apocalipsei, una dintre cele mai importante alegorii îmi vine în minte cu un imbold deconcertant și terifiant:
„Balaurul stătea pe malul mării. Și am văzut o fiară ieșind din mare. Avea zece coarne și șapte capete, cu zece coroane pe coarne și pe fiecare cap un nume de hulă. Fiara pe care am văzut-o semăna cu un leopard, dar avea picioare ca ale unui urs și gura ca cea a leului. Balaurul i-a dat fiarei puterea și tronul și marea autoritate. Unul dintre capetele fiarei părea să fi avut o rană mortală, dar rana mortală fusese vindecată. Întreaga lume a fost umplută de mirare și a urmat fiara. Oamenii s-au închinat balaurului pentru că el dăduse putere fiarei și, de asemenea, s-au închinat fiarei și au întrebat: „Cine este ca fiara? Cine poate purta război împotriva ei?» (Apoc. 13, 1-4)

Proorocul Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan pătrunde în concept cu o viziune de aură
„Atunci am văzut o a doua fiară, ieșind din pământ. Avea două coarne ca un miel, dar vorbea ca un dragon. Ea a exercitat în favoarea ei toată autoritatea primei fiare și a făcut pământul și locuitorii ei să se închine primei fiare, a cărei rană de moarte fusese vindecată» (Apoc. 13, 11-12)

Nu este cu adevărat înfricoșător de observat cum francmasoneria ezoterică tradițională s-a manifestat datorită schismei politice anglicane a protestanților și a permis iudaismului fariseic, învins de diaspora după crucificarea lui Mesia așteptată de evrei, să renască în forma sa talmudică cu Iudaismul ce a devenit atunci odată cu sionismul cea mai puternică componentă a Noii Ordini Mondiale?

Avem indicii istorice care ajută la identificarea masoneriei drept una dintre cele două fiare apocaliptice. Dar această temă va fi explorată mai în profunzime dacă și când vom primi de la Duhul Sfânt darul înțelepciunii necesare interpretării ei. Prin urmare, astăzi nu putem să nu insinuăm îndoială.

Puterea lui Hristos în profeția Ffantului Apostol Ioan
Dar tocmai capitolul 12 din Cartea Apocalipsei (Apocalipsa 12, 7-12) vine să lumineze cu un zor strălucitor de speranță pericolele pe care noi toți creștinii ne străduim să fim printre cei „care ascultă cuvintele”. a acestei profeții și pune în practică lucrurile care sunt scrise în ea”:

„Atunci a izbucnit războiul în ceruri. Mihail și îngerii lui au luptat împotriva balaurului, iar balaurul și îngerii lui au luptat. Dar el nu era suficient de puternic și ei și-au pierdut locul în rai. Balaurul cel mare a fost aruncat jos — acel șarpe străvechi numit diavolul sau Satana, care duce întreaga lume în rătăcire. El a fost aruncat pe pământ și îngerii lui cu el”.

Apoi am auzit o voce puternică în cer spunând:
„Acum au venit mântuirea și puterea
și împărăția Dumnezeului nostru,
şi autoritatea lui Mesia.
Acuzatorul fraților și surorilor noastre,
care îi acuză zi și noapte înaintea Dumnezeului nostru,
a fost aruncat jos.
Au triumfat asupra lui
prin sângele Mielului
şi prin cuvântul mărturiei lor;
nu și-au iubit atât de mult viața
ca să se strângă de moarte.
De aceea, bucurați-vă, ceruri
și tu care locuiești în ele!
Dar vai de pământ și mare,
pentru că diavolul a coborât la tine!
El este plin de furie,
pentru că știe că timpul lui este scurt.”

Întrucât Sfântul Ioan a fost singurul Apostol care a murit fără martiriu pentru loialitatea lui Iisus Hristos sub cruce și a supraviețuit, de asemenea, iadului închisorii de pe Patmos (unde a primit viziunile și locuțiunile adunate în Apocalipsă), probabil că este foarte util să începem a-l crede.

AVIZ:
Fabio este jurnalist de investigație din 1991. Acum este preocupat de geopolitică, informații, armată, SARS-Cov-2 artificial, expert NWO și director-fondator al Gospa News: a Christian Information Journal.
Articolele sale au fost publicate pe multe mass-media și site-uri web internaționale precum SouthFront, Reseau International, Sputnik Italia, United Nation Association Westminster, Global Research, Kolozeg și multe altele.

Sursa: https://www.vtforeignpolicy.com/2024/02/freemasonry-zionism-1-apocalyptic-cataclysms-by-synagogue-of-satan

Traducerea: CD