CD
1.255 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
.
FRANCMASONERIA și SATANISMUL.
.
– Povestea lui Albert Pike, Marele Maestru al Lojei din Charleston și co-fondator al Ku Klux Klan
De Fabio Giuseppe Carlo Carisio – 30 mai 2023
.
Cred cu conștiință și sinceritate că Ordinul Masonic este, dacă nu cel mai mare, unul dintre cele mai mari rele morale și politice care apasă asupra întregii Uniuni” ~ John Quincy Adams, al șaselea președinte al Statelor Unite ale Americii – „Scrisori despre francmasonerie”, 1833

„De fapt, lupta noastră nu este împotriva creaturilor făcute din sânge și carne, ci împotriva principatelor și puterilor, împotriva conducătorilor acestei lumi a întunericului, împotriva duhurilor rele care trăiesc în regiunile cerești.”~ Sfântul Pavel – Scrisoare către Efeseni (6,12) –Noul Testament

VERSIONE IN ITALIANO

Dacă cei mai mulți experți din istoria americană au auzit cu siguranță de faptele sângeroase ale generalului sudic Albert Pike, din păcate puțini sunt conștienți de obsesia lui fanatică pentru ezoterismul satanic cultivat în cadrul francmasoneriei americane, descendentă a ritului scoțian, și încă puțini știu că a fondat chiar Ku Klux Klan, meritând în loc de eternă infamie o statuie mare la Washington.

Acest lucru se datorează faptului că isprăvile sale datează dintr-o perioadă în care analiza critică a activităților așa-zișilor „masoni” era absolut interzisă sau discreditată istoric, deoarece cei mai fervenți adepți ai societăților secrete de diferite obediențe rituale fuseseră printre campionii Risorgimento și Unificarea Italiei începând cu conspiratorul internațional înfuriat Giuseppe Mazzini, unit cu Pike prin fraternitatea masonică, stima reciprocă și prin proiectele de creare a lojilor masonice ocultiste și elitiste menite să propulseze idealul supremacist al unei Noi Ordini Mondiale.

Astăzi, din fericire, există un număr tot mai mare de istoriografii care desfășoară un meticulos revizionism al ultimelor trei secole, constatând rolul fundamental și devastator jucat de masonerie în revoluțiile și în războaiele din Europa, este mai ușor de re-citit cu transparență episoade din trecut și decriptat comploturile care ca niște pânze de păianjen au încurcat nenumărate domenii ale vieții sociale într-o legătură internațională reiterata care ne va conduce, în articolele ulterioare, să reconstituim excelentele crime ale Francmasoneriei dintre Italia, Anglia și Statele Unite. al Americii.

„PAPA” francmasonilor americani care au fondat Klu-Klux-Klan
Albert Pike a fost numit Papa francmasoneriei americane și a intrat în istorie nu numai pentru că împărtășește idealurile mazziniene, ci și pentru venerația sa satanică.
„Născut în 1809 la Boston, a devenit unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Sud. Înzestrat cu facultăți intelectuale aproape supraomenești, a vorbit și a scris 16 limbi. Intrând în Francmasonerie în 1850, în 1859 a devenit Mare Maestru al Ritului Scoțian Antic și Acceptat (pe care mai târziu îl vom numi RSSA pentru concizie), și acesta este Șeful Suprem al Francmasoneriei Americane” scrie savantul eston Juri Lina la pagina 196 din cartea sa Architects of Deception: The Occult History of Freemasonry”.

Juri Lina și-a dedicat o viață adâncirii conspirațiilor internaționale și datorită opoziției sale clare față de comunism în 1979 a fost exilat din țara sa. Alți savanți ai istoriei americane sunt, de asemenea, de acord în credința că Pike, după alegerea lui Abraham Lincoln în 1860, prin hegemonia sa masonică, a fost printre cei care au condus insurecția din Sud care a dus la sângerosul Război Civil American (1860 -1865) .

Cu câțiva ani mai devreme, în 1854, un apropiat al său, Judah Benjamin, a format „Cavalerii Cercului de Aur”. Primele lor operațiuni au constat în pregătirea paramilitară a teroriștilor în toată America Centrală, cu scopul de a provoca un război între Statele Unite și Spania, care conducea zona respectivă. De remarcat coincidența curioasă că aceștia au acționat în țările din America de Sud la câțiva ani după acțiunile de gherilă desfășurate acolo de francmasonul italian Giuseppe Garibaldi înainte de întoarcerea sa în Italia.

În următoarea fază, Cavalerii au devenit fundamentali în organizarea loviturii de stat în SUA în special în activitățile de intimidare și violență împotriva acelor state neintervenționiste.
Închis, dar recunoscător Frăției, a fondat Ku-Klux-Klan
Expertul scriitor Juri Lina analizează în detaliu cariera meteorică militară și masonică a lui Pike, caracterizându-i cruzimea inumană: „În timpul războiului civil, Pike a fost general de brigadă al trupelor sudice și a comandat o armată formată din indieni din opt triburi. La comanda sa, aceste trupe au comis masacre de atâta cruzime și ferocitate încât Anglia chiar a amenințat că va interveni „din motive umanitare”.

Chiar și președintele sudic Jefferson Davis, la acea vreme, a fost forțat să ia măsuri împotriva lui Albert Pike, ordonându-i să disperseze armata indiană. După război, pentru crimele sale atroce și pentru uciderea lui, Pike a fost condamnat la curtea marțială vinovat de trădare și închis”.

Un membru al Ku Klux Klan
Dar între timp generalul își făcuse intrarea triumfală printre francmasoni. Potrivit Dictionnaire de la Franc-Magonnerie, Pike a fost cooptat de gradul 33 al RSSA american Albert Gallatin Mackey, secretar al Consiliului Suprem din Charleston, care l-a convins pe Pike să se alăture Ordinului unde a devenit Suveran Mare Comandant al Ritul Scoțian (Consiliul Suprem, jurisdicția sudică) din 1859 până la moartea sa”.

Așa că, așa cum s-a întâmplat adesea afiliaților francmasoneriei, a obținut impunitatea în virtutea unei importante fraternități: «Președintele american Andrew Johnson, mason subordonat lui Albert Pike, la 22 aprilie 1866, l-a iertat, în timp ce presa americană a susținut, timp de nouă ani. luni, tăcere totală pe această știre» adaugă Juri Lina.

Fără îndoială, asasinarea predecesorului său Abraham Lincoln, al cărui adjunct în Uniune în anii Războiului Civil American, a avut o mare influență asupra deciziei lui Johnson, ajungând în punctul de mirare al conspiratorilor.
Pike a obținut grațierea deși în anul precedent dăduse o dovadă suplimentară a fanatismului său rasist: în luna decembrie, de fapt, după victoria Uniunii Nordului în conflictul secesionist, generalul Pike, împreună cu generalul John J. Morgan și un grup mic de ofițeri sudici, în Pulaski, în Tennessee, i-au transformat pe menționați Cavaleri ai Cercului de Aur în xenofobii însetați de sânge ai „Cavalerilor Ku Klux Klan” (KKK), (din grecescul kuklox care înseamnă „cerc”).

„Albert Pike, numit „Diavolul secolului al XIX-lea”, era obsedat de ideea supremației mondiale. Când a devenit mason de gradul 33 și șef al Illuminaților din Arkansas, a conceput un plan pentru a prelua controlul asupra lumii prin trei războaie mondiale și alte revoluții majore”, conchide Juri Lina.

De la masele negre la războaie mondiale
În lucrarea sa Occult Theocrasy, Lady Queenborough, numele literar al lui Edith Starr Miller, evidențiază clar importanța pe care figura fondatorului Ku Klux Klan a avut-o în America și relațiile sale cu francmasonul englez Longfellow, care s-a mutat în SUA în 1847 și prietenul său Moses Holbrook, atunci Marele Comandant Suveran al Charlestonului.

„Longfellow și Holbrook, în cursul schimbului lor de impresii despre Cabala, plănuiseră să creeze un rit satanic în care adepții să fie instruiți în Magia Neagră, dar Holbrook, Marele Maestru al Consiliului Suprem din Charleston, care compus deja un ritual potrivit și o masă sacrilegă numită Adonaicide Mass (Mass that kills Adonai, God of Christians) a murit, întârziind implementarea completă a proiectului. El a fost succedat de John Honor după a cărui moarte visul evreului Moses Holbrook de a submina masoneria a fost realizat de Albert Pike la scară masivă”, subliniază Edith Starr Miller.

Corespondența epistolară dintre Pike și Mazzini
Această teză este confirmată de corespondența secretă dintre Pike și masonul RSSA Giuseppe Mazzini (1805-1872), membru al Comitetului Internațional Revoluționar din Londra.

Acest organism a acționat sub conducerea unui alt francmason de rang înalt, secretarul de stat britanic, Henry John Temple, al treilea viconte de Palmerston (1784-1865), care și-a legat numele de politica imperială engleză a vremii, din Războiul de la cearta pe tema sulfului cu Bourbonii de la care a provenit dușmănia care a justificat finanțarea engleză a Expediției celor Miilor și unificarea Italiei, planificată de mișcările Giovine Italia și Giovine Europa ale lui Mazzini.

Henry John Temple, al treilea viconte de Palmerston
Două scrisori sunt de mare importanță: cea pe care Mazzini a trimis-o lui Pike la 22 ianuarie 1870 și cea de la Pike către Mazzini din 15 august 1871. Majoritatea istoricilor sunt de acord să creadă că această corespondență este păstrată în arhivele extrem de secrete ale Temple House, sediul de Rit Scotian de la Washington, dar interzis de consultare.

Dar scrisoarea generalului sudic, scrisă la 15 august 1871, a fost totuși expusă o singură dată în Biblioteca Muzeului Britanic din Londra în trecut. Acolo un ofițer de marina canadian, comodorul William Guy Carr (prezent ca consultant pentru Statele Unite la Conferința de la San Francisco din 26 iunie 1945) a citit-o și a notat diverse note care i-au permis să publice un rezumat în cartea „Pioni în jocul”.
Soldatul Marinei Regale a Canadei a fost de fapt un fervent savant catolic al societăților secrete și al ocultismului satanic.

Documentul pare atât de profetic încât pledează pentru proiectul „criză-război-revoluție” care a devastat secolul al XX-lea. Iată o propoziție elocventă scrisă de Carr după citirea scrisorii: „Primul Război Mondial a trebuit să fie purtat pentru a permite „Illuminati” să răstoarne puterea țarilor din Rusia și să transforme această țară în fortăreața comunismului ateu. Diferențele stârnite de agenții „Illuminati” între Imperiul Britanic și cel German au fost folosite pentru a stimula acest război. După încheierea războiului, comunismul a trebuit să fie construit și folosit pentru a distruge alte guverne și a slăbi religiile.”

Doctrina lui Lucifer și paladismul
Potrivit savantului menționat mai sus Lady Queensborough, conținutul scrisorii lui Mazzini din 22 ianuarie 1870 este tulburător: „Trebuie să creăm un rit superior care va rămâne necunoscut, căruia îi vor aparține acei masoni de înaltă calitate pe care îi vom alege. Fraților noștri din francmasonerie, acești oameni se vor angaja în cel mai strict secret. Prin acest Rit suprem vom guverna toată Francmasoneria, iar ea va deveni singurul centru internațional, cel mai puternic pentru că direcția ei va fi necunoscută”.

Pike, conform reconstrucției făcute de comodorul Carr în cartea sa, la 15 august 1871 i-a răspuns lui Mazzini anunțând că la sfârșitul războaielor mondiale (el a emis ipoteza a trei războaie) cei care aspirau la guvernare mondială vor provoca o devastare nemaivăzută până acum:
«Vom dezlănţui nihiliştii şi ateii şi vom provoca un formidabil cataclism social care va arăta limpede, în toată oroarea sa, naţiunilor, efectul ateismului absolut, originea barbariei şi a subversiei sângeroase.
Așadar cetățenii de pretutindeni, siliți să se apere împotriva unei minorități mondiale de revoluționari, a acestor distrugători de civilizație, și a mulțimii deziluzionate de creștinism, ai căror adoratori vor fi de acum înainte lipsiți de orientare în căutarea unui ideal, nemaiștiind încotro să îndrepte cultul, va primi lumină adevărată prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, dezvăluită în cele din urmă vederii publice, care va fi urmată de distrugerea atât a creștinismului, cât și a ateismului cucerit și zdrobit!».

Se crede că tocmai din aceste cuvinte și intenții s-a născut acea lojă foarte secretă rezervată adepților ocultismului numită Paladism. Acest concept este explicat de o altă carte scrisă de un autor sub pseudonim dar nu mai puțin documentat, „Masoneria și șapte secrete: fața ascunsă a istoriei” de Epiphanius, iar Editrice Ichthys remarca: „Palladismul, definit de enciclopedia Larousse ca „cultul lui Satana”. Lucifer, adică al lui Satan considerat îngerul luminii, zeul uman și binefăcător”, era o societate teurgică foarte secretă, necunoscută nici măcar masonilor de rang înalt și deci compusă doar din „emeriți””.

„Au fost admiși, de preferință, cavalerii Kadosh, gradul 30 al ritului scoțian sau grade echivalente ale ritului egiptean din Memphis-Misraim; numele acceptat de ritul paladist era cel de Re-Theurgisti Ottimati, în timp ce lojele se numeau Triunghiuri.
Ierarhia Palladistă avea trei ranguri: Palladian Kadosh, Ierarh Palladian și Magician ales. Paladismul s-a clasat deasupra Consiliilor Supreme formate din exponenți ai gradului 33 al Ritului Scoțian Antic și Acceptat și din aceste poziții a coborât în gradele inferioare pentru infiltrații succesive. La originea „ritului palladian nou și reformat” au fost Albert Pike și Giuseppe Mazzini”.

Papa Francmasoneriei, destul de vicios și obez încât să depășească 140 de kilograme, era considerat și un iubitor al sabatelor orgiastice consumate în pădure cu mult alcool și diverse femei, adunări atât de sălbatice încât să amintească de riturile dionisiace povestite de Euripide în Bacante.

Consider că este de prisos să menționez nenumăratele crime și crime comise de tăietorii cu glugă ai Ku Klux Klan, care evidențiază modul în care cultul satanist al francmasonului Pike, sclavist, rasist și foarte cultivat, nu a fost doar o cercetare conceptuală ezoteric-teosofică, ci o cercetare pragmatică de un fanatism diabolic, delirant care, deși a avut stima multor intelectuali și puternici ai timpului său, nu este greu de definit tipic unui demoniac adevărat.

În schimb, în America, unic printre învinșii din sud, el si-a câștigat chiar o sărbătoare publică cu o statuie, creată de sculptorul florentin Gaetano Trentanove în 1901 și plasată în Piața Judiciară din Washington.

Sursa: https://www.vtforeignpolicy.com/2023/05/freemasonry-and-satanism-albert-pikes-story-southern-general-grand-master-of-charlestons-lodge-ku-klux-klan-co-founder

Traducerea: CD