Fotbaliștii croați la superlativ !

2018-07-18T18:34:04+03:0018 iulie 2018|Textele altora|

Gest impresionant făcut de jucătorii din naționala Croației. Toți banii câștigați la Cupa Mondială din Rusia au fost donați în scopuri caritabile

FacebookTwitterg+Email
Într-un gest impresionant, toți jucătorii și personalul tehnic al echipei naționale de fotbal a Croației au decis să doneze banii primiți  din fondul de premiere al premiului pentru Cupa Mondială a Rusiei către organizațiile de caritate pentru copiii croați. Jucătorii spun că multe familii din această țară trăiesc în condiții grele, iar mulți copii nu au văzut niciodată marea.
Banii donați de jucătorii croați vor finanța vacanța de vară a copiilor defavorizați.
În urma participării la Cupa Mondială din Rusia, jucătorii croați au primit un bonus total de 21 de milioane lire sterline.
„Echipa națională a donat banii primiți pentru participarea la Cupa Mondială 2018 unei fundații pentru copii. Această fundație plătește excursii pentru copiii care nu au văzut niciodată Marea Adriatică. Naționala Croației este alături de popor și face tot ce poate să îl ajute, mai presus de victorii. Toți copiii Croației vor putea să meargă la mare măcar 7 zile. Este puținul pe care putem să-l facem pentru cei aflați în nevoie”, este mesajul emoționant al selecționerului croat, postat pe pagina de Facebook și preluat de Mediafax.
De asemenea, Zlatko Dalići, a cerut politicienilor croați să nu folosească victoria fotbaliștilor săi pentru a se promova, subliniind că Croația este o țară săracă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top