Fost ofițer de informații în armata SUA sparge tăcerea privind agresiunea inumană a Israelului asupra Gaza: “Ei țintesc și bombardează case, știind exact cine se află în ele și câți copii sunt înăuntru” – VIDEO

DE IRINA BAZON

EXTERNE / Publicat: Miercuri, 06 martie 2024, 21:49 / Actualizat: Miercuri, 06 martie 2024, 21:55 / 8 comentarii

ARTICOLE RELAȚIONATE
Foto: CNN Israelul continuă masacrul în Gaza: Peste 100 de persoane care așteptau ajutorul umanitar au fost ucise. SUA spun că în total peste 25.000 de femei și copii și-au pierdut viața
Ga Marian Serafim: Gaza ajunsă la limită și noi

ascultă articolul

Josephine Guilbeau, fost ofițer de informații timp de 17 ani în armata SUA, a participat la proteste ale unor foști membri ai armatei americane față de administrația SUA, protestatarii condamnând agresiunea inumană a Israelului asupra Fâșiei Gaza.

„Dispunem de tehnologie care ne poate ajuta să vedem exact cine se află în aceste locații și clădiri. Așadar, ei țintesc și bombardează case, știind exact cine se află în ele și câți copii sunt înăuntru”, a declarat Josephine Guilbeau.

„Recent am ieșit din armată, anul trecut. Pot vedea clar că aceasta nu este autoapărare. Numărul victimelor în rândul civililor este catastrofal. Țintesc case pline cu copii. Elita din Capitol Hill minte încontinuu. Vreau să evidențiez una dintre cele mai mari revelații pe care le-am avut în ultimele săptămâni (…): cât de corupt este guvernul nostru. Oricine este în armată nu este decât un pion pe o tablă de șah, pe care îl folosesc după bunul lor plac pentru satisfacerea propriilor lor interese interne, pentru a-și proteja propriile bunuri și propriii bani.” „Ne trimit în Orientul Mijlociu ca să ne omoare și ca să câștige bani”, a mai spus ea.