Focarele de Coronavirus au fost create de bioterorismul Israelian

Studiem intens focarele de virus încă de la apariția primelor cazuri în Wuhan. Cu toate acestea, abia acum am descoperit ce se întâmplă și cine se află în spatele acestora. Uneori, indicii provin din cele mai neașteptate surse, în urmă cu câteva zile am obținut un astfel de indiciu de la un dezinformator israelian notoriu, căzut în dezgrație, care a scris despre „oamenii drăguți” de la Institutul Gatestone și despre cum au publicat o poveste despre virusul scăpat dintr-un laborator biologic chinez din Wuhan. Simpla mențiune a Institutului Gatestone a pornit imediat detectorul meu și am decis să analizăm problema.
Cititorii site-ului VT (Veteranstoday) vor fi familiarizați cu Institutul Gatestone și cu șeful său de notorietate, Nina Rosenwald, o șireată sionistă pro-Israel, fost membru al consiliului AIPAC și JINSA, două organizații din centrul lobby-ului israelian din SUA, care sunt profund implicate prin Israel în politica nefastă americană. Aceștia nu sunt „oameni drăguți”, ci sunt orice altceva, dar aceștia sunt escrocheria trădătoare a pământului care au asistat în mod activ la violul și uciderea SUA, de către infractorii sioniști.
Deci, de ce avem o grămadă de notorii criminali în masă sioniști israelieni care promovează o narațiune frauduloasă despre originile virusului? Răspunsul este evident și se referă la faptul că focarul de virus este opera israelienilor, un act de bioterorism la scară globală. De ce este atacată China?
Desigur, mâinile ascunse care controlează practic întregul glob și economia sa, nu au fost pregătite să le permită chinezilor să devină puterea economică, industrială și militară dominantă, așa că au decis să declanșeze război Chinei; un război nedeclarat, care este diferit de cel care l-a precedat, întrucât nu este luptat pe câmpurile de luptă de către militari și nici pe cer, cu avioane și rachete. Este u război pervers, ascuns, și cu foarte multă dezinformare.

O scurtă expunere a unora dintre acțiunile întreprinse împotriva Chinei lasă de înțeles, fără îndoială, că este o campanie concertată împotriva puterii asiatice:

Ø Revolta sponsorizată de CIA în provincia Xianjing a uigurilor musulmani, a costat sume uriașe de bani chinezii, iar cheltuielile eforturilor uriașe de a pune capăt chiar și astăzi nu sunt încă rezolvate;
Ø Decimarea fermelor porcine din China prin gripa porcină;
Ø Focare de gripă aviară care au provocat o astfel de panică si au afectat grav economiile asiatice (create prin infestare premeditată cu virus creat în laborator);
Ø Războiul comercial al lui Trump și sancțiunile SUA asupra Chinei;
Ø Demonizarea tehnologiei 5G, în special, cea a liderului de piață cu cea mai bună tehnologie – Huawei;
Ø Arestarea ilegală a CEO-ului Huawei în Canada
Ø Atacul asupra portului Tianjin cu o armă nucleară
Ø Protestele sponsorizate de SUA din Hong Kong
Ø Incercările provocatoare în Marea Chinei de Sud și în strâmtorile Taiwanului de către flotilele Marinei americane.

Aceasta este doar o listă scurtă, dar există multe altele care ar putea fi adăugate în listă. Imaginea este clară – China a fost atacată în ultimii ani.
Asta acoperă China, dar despre Italia? Țara respectivă a fost cea de-a doua cea mai puternic lovită, iar scara focarului se răspândește în toate celelalte țări, în mod clar. Italia a fost selectată ca pedeapsă specială în afară de chinezi. Răspunsul la motivul pentru care Italia este atacată nu este greu de descoperit, citiți doar paragrafele de deschidere ale acestui articol ale Consiliului European pentru Relații Externe: https://www.ecfr.eu/article/commentary_italys_chinese_dilemma

Înaintea vizitei lui Xi Jinping (Președintele Chinei) în Italia, care va fi între 21-24 martie, Inițiativa Chineză Belt and Road Initiative (BRI) s-a alăturat seriei lungi de probleme care împart partidele de guvernământ din Italia. Nu trebuie decât să aruncăm o privire asupra presei italiene pentru a ști că, în cadrul spectrului politic, dezbaterea publică a Italiei este dominată de discuții cu privire la faptul, dacă guvernul chinez încearcă să cumpere țara… După aprobarea oficială de la Roma a inițiativei Belt and Road (BRI) la începutul acestei luni, cei mai importanți factori de decizie și comentatori politici italieni par să fi lăsat la o parte provocările urgente de pe agenda europeană pentru a se concentra asupra acestei schimbări neașteptate spre Est. Chiar și chestiuni la fel de divizante precum migrația și puterile Uniunii Europene – piloni ai identității politice a guvernării Mișcării Cinci Stele și ai Ligii identității politice – par acum depășite.

Dezbaterea pune pe cei care acordă prioritate relațiilor economice consolidate cu China împotriva celor care se tem că inițiativa va transforma Italia în „următoarea Africă sau Grecia”. În multe privințe, creșterea recentă a entuziasmului italian pentru relații economice mai strânse cu China a început în 2014, când Matteo Renzi, pe atunci prim-ministru, a efectuat un tur de mare anvergură în țară. Succesorul lui Renzi, Paolo Gentiloni, a continuat efortul de a curta Beijingul, la fel ca și actualul guvern italian.
China și Italia negociază în prezent un memorandum care include 50 de acorduri economice, culturale și de infrastructură, majoritatea vizând companii italiene de stat și private, inclusiv campioni naționali.
Memorandumul – care, spre deosebire de cele pe care le are Beijingul cu alte 13 state europene, nu este obligatoriu legal – va fi semnat în timpul călătoriei președintelui Xi Jinping în perioada 21-24 martie în Italia (prima vizită de acest fel a unui lider chinez de când Hu Jintao a participat la summit-ul G8 în L’Aquila în 2009). Primul ministru Giuseppe Conte, fost avocat, a subliniat în mod repetat că memorandumul va include toate referințele necesare la valorile europene și multilaterale, pe care Italia le-a solicitat Chinei să le respecte. El își propune să liniștească partenerii europeni și alții – în principal Washington – că Italia rămâne angajată cu UE și relația transatlantică.

Roma pare acum blocată între Beijing și Washington – între oportunitățile economice și garanțiile de Securitate. Italia s-a despărțit de turmă și a îndrăznit să continue strategiile comerciale și economice care o atrag pe orbita Chinei, acest lucru pur și simplu nu este acceptabil pentru infractorii sioniști internaționali, ei doresc ca China să fie izolată, lipsită de aliați și, prin urmare, vulnerabilă.
„Recompensa” Italiei pentru că a îndrăznit să se alieze Chinei este de a deveni victimă a bio-terorismului israelian și va fi lovită foarte tare, doar pentru a se asigura că toate celelalte națiuni se sperie să nu mai încheie tranzacții cu China sau să se alăture Inițiativei sale BRI. Să le fie învățătură de minte altor state !!

Având în vedere că Italia are o populație în vârstă și serviciile sale publice au fost subfinanțate de mai mulți ani, potențialul de apariție a focarului într-o situație cu adevărat oribilă este puternic. Autoritățile italiene nu sunt orbe de acest fapt și iau măsuri foarte puternice, țara se află într-un blocaj virtual, călătoria este interzisă, cei care încalcă interdicția riscă să fie închiși, poliția și armata sunt pe străzi pentru a pune în aplicare carantina.
Așteptați-vă ca lucrurile să se agraveze mult mai mult în Italia, pentru că totul a fost făcut pentru a da un exemplu și pedeapsa va fi severă pentru a speria și intimida pe toți liderii mondiali. Mesajul este clar – te aliezi cu China… vei fi confruntat cu aceeași soartă ca și Italia.

Sursa: Ian Greenhalgh / https://www.veteranstoday.com/

*

Nota redacției: Dacă un atac asupra Chinei are logica sa, „pedeapsa” de care are parte Italia nu mai are nicio justificare. E greu de înțeles „logica” criminalului… Deci teoria nu prea ține!