Într-un recent comentariu făcut pe marginea unui comentariu al Surenei, în care neiertătorul Surena îl acuză pe dl Zărnescu de plagiat, dl Florin Croitoru vine cu următoarea propunere:

„Nu e greșită cartea lui Zărnescu. Eu am citit-o. Poate are unele mici greșeli, că nimic nu e perfect.
Nu a plagiat din cartea Industria Holocaustului. A folosit acea carte ca sursă; asta e altceva.
Faci afirmații goale despre Zărnescu: că e habarnist in iudaism, că a furat munca altora…Ia, să vii aici cu dovada că Zărnescu a plagiat. Pune aici o pagină plagiată și textul original!! Dacă nu vii cu asta să te baneze Ion Coja că asta meriți!”

Cu alte cuvinte îi cere Surenei să-și argumenteze acuzația de plagiat pe care i-o aduce dlui Zărnescu. Dacă nu va reuși Surena să-și demonstreze justețe acuzației, dl Florin Croitoru îmi propune să-l „banez” pe Surena. Nu prea știu ce înseamnă să banezi pe cineva, nu cunosc acest cuvînt, dar presupun că înseamnă „a suspenda” sau ceva asemănător.

Sunt de acord cu propunerea dlui FlorinCroitoru, dar Surena este greu de banat, de suspendat, de îndepărtat: îl dai afară pe ușă, îi închizi ușa în nas, dar individul nu se lasă dus, îți intră pe fereastră! Să vedem demonstrația de plagiat și mai vorbim!

i.c.