CD
850 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
NCHOLAS BURNS(parlitul) ȘI GEOFFREY NICE- frumosul
– doi actori cheie în triunghiul de destabilizare Kosovo-Ucraina-China din Occident
De Aleksandar Pavic

Modul de operare al „elitelor” occidentale este că nu adevărul contează, ci gestionarea cu succes a ipocriziei, astfel încât să nu pară prea dureros de evidentă.

La scurt timp după coborârea recentă a Nancy Pelosi în Taiwan, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova, l-a acuzat pe Nicholas Burns(parlitul), ambasadorul SUA în China, pentru „păstrarea unei tăceri stânjenite” cu privire la „cascadoria nesăbuită și insolentă” a Doamnei Speaker. Tăcerea lui Burns a fost o schimbare destul de mare față de o lună în urmă, cand la Forumul Mondial pentru Pace de la Beijing, unde el „a cerut ca China să înceteze să susțină războiul din Ucraina sau să mai transmită „propaganda rusă”. Și mai mult, Burns a folosit această ocazie pentru a-l acuza categoric pe purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe că „spune minciuni despre laboratoarele americane de arme biologice, care nu există în Ucraina”.

Dar asta a fost atunci și asta este acum în „ORDINEA BAZATĂ PE REGULI” A OCCIDENTULUI, UNDE FIECARE OCAZIE NECESITĂ UN NOU SET DE REGULI.

Astfel, este de la sine înțeles că, deocamdată, Burns păstrează și o „tăcere jenantă” despre un alt eveniment potențial tectonic – cea mai recentă și mai acută dovadă a activității biolaboratoarelor conduse de SUA din Ucraina oferită de Ministerul de Apărarea a Rusiei pe 4 august, inclusiv implicarea în pandemia de Covid-19, cercetări extrem de suspecte, finanțate de SUA, asupra variolei, febrei West Nile și agenților patogeni ai pestei porcine africane și chiar implicarea SUA în moartea fostului președinte venezuelian Hugo Chavez.

Motivul tăcerii lui Burns nu este greu de deslușit: deoarece mass-media occidentală „liberă” a ignorat în mod masiv cea mai recentă dovadă că recunoașterea reticentă a Victoriei Nuland din martie, că SUA conducea într-adevăr „facilități de cercetare biologică” în Ucraina a fost doar vârful aisbergul, nici Burns, nici vreun alt oficial american nu vor face nimic pentru a-și forța / mass-media „liberă” să abordeze subiectul.

Și acum că Twitter a suspendat contul Ministerului rus de Externe pentru că a îndrăznit să citeze părți cheie din prezentarea senzațională a ministerului rus al Apărării, Burns și compania nu trebuie să spună absolut nimic. Dacă este batut în memorie de rețelele sociale „gratuite”, atunci nu trebuie să existe. Cel puțin până în momentul în care poate fi „modificat genetic” în mod corespunzător și făcut „sigur” pentru consum.

Acesta este modul de operare al „elitelor” liberale mai sfinte decât tine si oricine din Occident – nu adevărul contează, ci gestionarea cu succes a ipocriziei, astfel încât să nu pară prea dureros de evidentă chiar și pentru mințile amorțite de nebunia pură a narațiunilor occidentale. Sau pentru a parafraza pe fostului consilier al lui Clinton, James Carville despre economie – este Occidentul, prost(ule). Ei cred că pot face tot ce vor.

Poate că ar trebui să ne amintim de formula occidentală post-Război Rece anunțată în zilele amețitoare de la începutul anilor 2000, o epocă marcată de un alt citat politic american celebru, „suntem un imperiu acum și, atunci când acționăm, creăm propria noastră realitate.”

Așa cum consilierul politic al lui Tony Blair, Robert Cooper, a spus cu nonșalanță pe paginile The London Guardian în aprilie 2002: „Provocarea pentru lumea postmodernă este să te obișnuiești cu ideea standardelor duble. Între noi, funcționăm pe baza legilor și a securității cooperative deschise. Dar atunci când avem de-a face cu mai multe tipuri de state de modă veche din afara continentului postmodern al Europei, trebuie să revenim la metodele mai aspre ale unei epoci anterioare – forță, atac preventiv, înșelăciune, orice este necesar pentru a face față celor care încă trăiesc. în lumea secolului al XIX-lea a fiecărui stat pentru sine. Între noi respectăm legea, dar atunci când operăm în junglă, trebuie să folosim și legile junglei.”

Două decenii mai târziu, în ciuda ascensiunii atât a Chinei, cât și a Rusiei și a evoluției inexorabile a lumii către multipolaritate, obiceiurile imperiale mor greu – de obicei până când se lovesc de un zid al realității, așa cum se întâmplă în prezent în Ucraina și se va întâmpla în Taiwan. Deși, ferm prins în capcana lui Tucidide, Occidentul pur și simplu nu se poate abține, așa cum șeful UE pentru politică externă Josep Borrel a fost forțat recent să recunoască ca „politica internațională se referă în mare parte la aplicarea standardelor duble”, asa se explica diferența dintre abordarea UE față de Ucraina și Palestina.

Dar înapoi la Burns pentru o clipă. El este departe de a fi un aplicator cu standarde duble cu fața de poker. Înainte de lucrarea sa actuală de a împinge Dragonul în privința Taiwanului și Ursul cu privire la aproape orice, el s-a remarcat ca un partizan și apologet al agresiunii ilegale a NATO împotriva Serbiei și al secesiunii unilaterale care a rezultat din provincia sa Kosovo nouă ani mai târziu.

În 2009, când era subsecretar de stat al SUA pentru afaceri politice, Burns a explicat presei că recunoașterea independenței leagănului spiritual și istoric al Serbiei a fost de fapt o expresie a „interesului pentru bunele relații” al SUA. cu Serbia.” Este un pariu sigur că ar fi perfect fericit să se exprime în mod similar față de China și Taiwan, dacă SUA ar renunța la orice pretenție și recunosc deschis secesionismul din Taipei.

Căci, în afara Occidentului, totul este încă o „jungla” pentru Burns și oamenii lui, iar „nativii” trebuie tratați în consecință. Astfel, șederea lui Pelosi în Taiwan și angajamentul de a continua sprijinul SUA pentru insulă este de fapt un semn al interesului SUA pentru relațiile bune cu China. Am înţeles eu bine?

Un alt “frumos” dintre suspecții obișnuiți anglo-americani care scapă peisajul fertil de criza Kosovo-China-Ucraina este englezul, supranumit în mod ironic Geoffrey Nice(frumos), care a câștigat notorietate internațională ca procuror al tribunalului cangur cunoscut oficial drept Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie ( ICTY), al cărui singur scop a fost să transfere vina pentru destrămarea sângeroasă de inspirație occidentală a acelei țări multinaționale asupra sârbilor, al căror păcat de a fi independent și prietenos față de Rusia este iremediabil în ochii Occidentului (geo)politic.

Pe lângă urmărirea nereușită a fostului președinte sârb Slobodan Milosevic, moștenirea ICTY a “frumosului” Nice include și faptul că a fost acuzat că a distrus dovezi legate de traficul de organe umane în Kosovo.
Ulterior, Nice și-a oferit “frumos” serviciile juridice fostului președinte „Kosovo” și terorist al KLA Hashim Thaci, unul dintre principalii suspecți nu doar în trafic, ci și în „extracția forțată” a organelor umane ale prizonierilor încă în viață, în mare parte sârbi, așa cum se subliniază în uimitorul raport al Consiliului Europei din 2011 – „Tratamentul inuman al persoanelor și traficul ilicit de organe umane în Kosovo”.

Încercarea ulterioară a frumosului Nice de a discredita raportul a fost, totuși, strălucit disecționată și dezvăluită de jurnalista americană Diana Johnstone ca o altă încercare a unui reprezentant al „democrațiilor occidentale auto-drepte” de a-și rezerva privilegiile unei „culturi a impunității” exclusiv pentru ei înșiși și clientii lor.

Bineînțeles, clienții din „jungla” mai trebuie să plătească pentru umbrela imperială „standarde duble”, așa că în cele din urmă Nice l-a acuzat public pe Thaci că îi datorează „aproape jumătate de milion de euro” pentru munca sa pentru guvernul din „Kosovo”. Aceasta a inclus „ajutor” cu biografia lui Thaci, care ar fi putut folosi, probabil, unele din acuzațiile grave conținute în raportul COE, care, împreună cu extracția de organe umane vii, includea și „controlul violent asupra comerțului cu heroină și alte narcotice. ”

Recent, Maria Zakharova a descris mai pe deplin casa ororilor pe care a prezidato Thaci și a cărei cauză frumosul Nice a preluat-o de-a lungul anilor: „Kosovo este teritoriul transplantului „negru”. Oamenii au fost disecați în viață, scoțând organe interne pentru a le vinde acelor oameni din Occident…daca ii putem numi oameni.

În Occident au stat la coadă pentru operațiunile de transplant de organe. Și au început să primească aceste organe când Kosovo s-a transformat într-o gaură neagră teribilă în care au dispărut oameni, care nu au fost doar uciși, ci au fost uciși pentru a li se vinde organele interne.”

În Occidentul postmodern, post-istoric și, într-adevăr, din ce în ce mai post-uman de astăzi, sprijinul activ pentru un astfel de rău nealterat a servit drept recomandare naturală și platformă pentru incursiunile ulterioare ale frumosului Nice atât în conflictul ucrainean, cât și în afacerile interne ale Chinei. În cursul anului 2020, Nice a prezidat ceva numit Tribunalul Uyghur, pe care BBC l-a numit „independent”, cu o față dreaptă.

Cu toate acestea, pentru cei familiarizați cu lucrările ICTY a lui Nice, a fost o concluzie vazută dinainte că întregul scop al înființării acestui Tribunal din linia organismelor internaționale pseudo-judiciare occidentale – în contextul „neutru” al Londrei – a fost de a produce un verdict prestabilit care ar putea fi apoi atârnat necritic de gâtul Chinei de către maeștrii narativi talmudici din mass-media.

Astfel, „Tribunalul” a proclamat China drept „vinovată” de „genocid împotriva poporului uigur din Xinjiang”, folosind „măsuri de control al nașterii și sterilizare” pentru a realiza „reducerea pe termen lung a populației uigure și a altor minorități etnice”.

În mod firesc, „verdictul” a fost dispus pe baza unor probe din auzite” și, în propriile cuvinte ale frumosului Nice, Tribunalul însuși a funcționat „fără reguli de procedură” și pe baza „evaluării libere a probelor, fără restricții de norme tehnice privind admisibilitatea.” Cu alte cuvinte, a funcționat după regulile junglei.
China a respins concluziile „pseudo-tribunalului”, numindule „un instrument politic folosit de câteva elemente anti-China pentru a înșela și induce publicul în eroare”, ceea ce, de fapt este o blânda exprimare pentru oribila lucrare politica.

Acum, însă, pe măsură ce criza legată de Taiwan se dezvoltă, este și mai evident că adevăratul scop al unui astfel de „tribunal” nu a fost cu siguranță justiția, ci o parte a unui efort bine organizat de discreditare maximă a Chinei, ca preludiu al escaladării actuale.

Și, așa cum era de așteptat, Nicholas, parlitul Burns a preluat cu ușurință ștafeta de la Nice, exprimându-și recent „îngrijorarea profundă” cu privire la situația Chinei în domeniul drepturilor omului în Xinjiang. Este o rețetă încercată și adevărată, direct din bucătăria nazistă de origine kabalistica, de a repeta minciunile de o mie de ori până când sunt acceptate ca „adevăr” și de dezumanizare a viitorului inamic pentru a justifica mai bine agresiunea preplanificată.

Inutil să spun că dl. Nice a reușit să-și arunce cei doi cenți și în ceea ce privește Ucraina, opinând în aprilie că rușii „ar putea fi judecați pentru crime de război din cauza acțiunilor lor în Ucraina”. Desigur, s-ar putea dovedi puțin mai dificil să-l arestezi și să-l aduci pe Vladimir Putin pentru a se confrunta cu ideea de „dreptate” a domnului Nice, dar schimbarea de regim visată la Moscova nu este deloc realista, in schimb imperiile decadente, mor și ele din greu cu cele mai nerealiste speranțe ale lor.

Lucrul important de observat este că, în ochii frumosului Nice, cu toate laboratoarele sale biologice, utilizarea cobaiilor umani paramilitarilor neo-nazi și utilizarea civililor și a zonelor rezidențiale ca scuturi – Ucraina, totuși, „deține un nivel moral înalt”.

Pentru a parafraza cuvintele nemuritoare ale lui Franklin D. Roosevelt care justifică sprijinul SUA pentru dictatorul nicaraguan Anastasio Somoza, ei pot fi fii de cățea, dar sunt fiii de cățea ai Occidentului. Nicholas Burns și Geoffrey Nice sunt doar două studii de caz ale tipului de figuri intunecoase care reprezintă Occidentul în actualul triunghi de criză Kosovo-Ucraina-Taiwan indus de Occident, nu numai că majorează „SOB – fii de catea ai imperiului, ci proiectează motivele agresive ale imperiului asupra țintelor prezente și viitoare.

Ei au perfecționat abordarea pragmatică a lui FDR într-o artă întunecată. Un mod care în prezent zguduie lumea până la temelii.

Sursa: https://www.strategic-culture.org/news/2022/08/15/nicholas-burns-and-geoffrey-nice-two-key-actors-in-west-kosovo-ukraine-china-triangle-destabilization

Traducerea: CD