traducere mecanica a articolului in discutie :

https://web.archive.org/web/20210527180547if_/https://inspirerradio.com/news-view/975192/supreme-court-has-canceled-universal-vaccination-senator-robert-f-kennedy-jr

titlul:
* Curtea Supremă a anulat vaccinarea universală * – Senatorul Robert F. Kennedy Jr.

23/05/2021 18:14 în HealthyLiving
În Statele Unite, Curtea Supremă a anulat vaccinarea universală. Bill Gates, specialistul șef al bolilor infecțioase americane Fauci și Big Pharma au pierdut un proces la Curtea Supremă a SUA, nereușind să demonstreze că toate vaccinurile lor din ultimii 32 de ani au fost sigure pentru sănătatea cetățenilor! Procesul a fost intentat de un grup de oameni de știință condus de senatorul Kennedy.

Robert F. Kennedy Jr.: „Noul vaccin COVID trebuie evitat cu orice preț.

Vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare împotriva Covid-19.

Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație interferează direct cu materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care este manipularea genetică, care a fost deja interzisă și a fost considerată anterior o infracțiune .

VACCINUL împotriva coronavirusului NU ESTE VACCIN! ATENŢIE!

Ce a fost dintotdeauna un vaccin?

A fost întotdeauna agentul patogen însuși – un microb sau virus care a fost ucis sau atenuat, adică slăbit – și a fost introdus în organism pentru a produce anticorpi.

Nici măcar un vaccin împotriva coronavirusului!

Nu este deloc atât de mare!

Face parte din cel mai nou grup de ARNm (ARNm) presupus „vaccinuri”

Odată ajuns în interiorul unei celule umane, ARNm reprogramează ARN / ADN normal, care începe să producă o altă proteină.

Adică nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale! Adică este un instrument de influență genetică. Arma genică! Adică aveau să distrugă de la pământeni, iar supraviețuitorii vor deveni OMG-uri!

În urma vaccinului ARNm fără precedent, cei vaccinați nu vor mai putea trata simptomele vaccinului într-un mod suplimentar.

Persoanele vaccinate vor trebui să se împace cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecate prin simpla eliminare a toxinelor din corpul uman, ca la o persoană cu un defect genetic, cum ar fi sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, insuficiența cardiacă genetică , hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

Aceasta înseamnă în mod clar:

dacă un simptom al vaccinării se dezvoltă după vaccinarea cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece

DAUNELE CAUZATE DE VACCINARE vor fi GENETIC ireversibile.

❗Vaccinare –

arme de genocid ale secolului XXI.

Fostul om de știință Pfizer, Mike Yeedon, și-a exprimat încă o dată poziția că este prea târziu acum pentru a-i salva pe cei cărora li s-a injectat o substanță numită public „vaccinul Covid-19”.

El îi încurajează pe cei care nu au primit încă injecția letală să lupte pentru viața lor, cei din jur și viața copiilor lor.

Imunologul de renume internațional continuă să descrie un proces despre care spune că va ucide marea majoritate a oamenilor:

„Imediat după prima vaccinare, aproximativ 0,8% dintre oameni mor în decurs de două săptămâni.

Speranța medie de viață a supraviețuitorilor va fi de maximum doi ani, dar scade și cu fiecare nouă „injecție”. ”

Vaccinuri suplimentare sunt încă în curs de dezvoltare pentru a provoca deteriorarea anumitor organe, inclusiv inima, plămânii și creierul.

După două decenii la Pfizer, profesorul Yedon era familiarizat cu funcțiile și obiectivele de cercetare și dezvoltare ale gigantului farmaceutic Pfizer și afirmă că scopul final al actualului regim de „vaccinare” nu poate fi decât un eveniment demografic masiv care va face ca toate războaiele mondiale să fie puse împreună, ca mouse-ul lui Mickey.

„Miliardele de oameni au fost deja condamnați la moarte sigură, inevitabilă și dureroasă. Oricine primește injecția va muri prematur, iar trei ani este o estimare generoasă a cât timp pot supraviețui”.

*

Nota redacției – M-am vaccinat și-mi pare rău!