Stiinta a ajuns din ce in ce mai activ camp de lupta intre bine si rau odata cu descoperirile anilor 1900 si declansarea revolutiei indistriale.S-au descoperit antibioticele, pancreina/insulina dar si gazele toxice de lupta, mijloacele de exterminare in masa, bomba nucleara.Cresterea necontrolata a populatie in detrimentul resurselor naturale a determinat elita financiara sa investeasca in contracararea acestui fenomen prin mijloace din ce in ce mai rafinate si eficiente.Cele 2 razboaie mondiale urmate de diverse boli concepute in laboratoare ultra-secrete, inventarea terorismului pentru declansarea unor conflicte regionale cu efecte devastatoare.; creerea lagarelor de exterminare existente si in prezent.
Cercetarea stiintifica este in cea mai mare parte finantata tocmai pentru a se construi si inventa mijloacele cele mai eficiente de reducere a populatiei, astfel ca spitalele au devenit lagare de exterminare. De ex. un bolnav de cancer internat in spital pentru a fi tratat nu mai are nici o sansa de supravietuire.Pandemia covid-19 care a declansat vaccinarea a dovedit acest statut al spitalelor.Valeriu Popa insista celor care-i cereau sfatul ca nu cumva sa se interneze in spital.Edgar Cayce sfatuia pe cei care-l consultau sa nu se vaccineze decat daca este obligatoriu prin lege ceea ce se incearca in prezent.

*

Nota redacției – Personal, n-am prea stat prin spitale, iar când am pățit necazul spitalul mi-a fost de folos! Folos vital, dacă pot spune așa!