.Comentariu de pe blog

O propunere constructivă și ingenioasă

….dupa ce Einstein si-a „pus in circa” lucrarile savantului francez Poincare si ale matematicianului Lorenz – voi l-ati umflat cu pompa pina a explodat – si i-ati mai pus in gura celebre „pareri” (povesti si sintagme) care fusesera spuse MUUUULT inaintea lui de catre altii; mai putin sarlatani, dar mai cititi/ luminati! Na! ca s-a ales praful si de fanteziile lui Einstein! Nu mai sunt luate in seama ca in perioada cind voi credeati ca descoperise „ultimile taine” ale universului!; ca „deh! era „savant” de-al vostru khazar!
Un bun exemplu este al domnului profesor de fizica de recunoastere sibiana – ajuns si presedinte si care se pare ca e si el un pic „evreu” – care spune in cartea lui Pas cu pas ca:
„1% inspiratie si 99% transpiratie!” i-ar apartine (tot) lui Einstein (ca si cum acesta ar fi transpirat in timpul plagiatelor!) cind de fapt sintagma ii apartine lui Sir Alvin Edison!; care macar si pentru becul pe care l-a inventat – dupa ce construise SUTE de prototipuri! – probabil ca o fi transpirat si el nu numai o data…poate chiar intimpul experimentarilor o fi scos si sintagma de mai sus; sau poate si Edison a fost evreu?