„LEGEA E LEGE PENTRU TOȚI, cu excepția candidatului Klaus IOHANNIS”
Mesaje primite
x

Toma Balasoiu
Ataşamente
sâm., 26 oct., 12:18 (acum 11 ore)
către Lia, Klaus, Dancila, Viorica, Lucian, Andreea, Aurelian, Bogdan, Calin, Corina, Cătălin, Dana, Eduard, Eugen, Eugen, Evelina, Gabriel, Gabriela, Gabriela, Lia, Liviu, Ludovic, Marcel, Nicolae, Radu, Robert, Serban, Sorin, Teodor, Viorel, Romeo

C ă t r e
CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
Doamnei judecător Lia SAVONEA
Președinte

Stimată doamnă președinte,
Am recepționat cu satisfacție comuncarea transmisă de dvs. prin e-mail-ul nr. 1/20689/2019 din 25 octombrie 2019, respectiv informația că sesizarea noastră nr. 3696 din 19 octombrie 2019 (”LEGEA E LEGE PENTRU TOȚI, cu excepția candidatului Klaus IOHANNIS”; anexa) a fost transmisă Inspecției Judiciare.
Nădăjduim că – de această dată – Inspecția Judiciară va dovedi C O N C R E T că este realmente o instituție independentă, că acționează cu ireproșabilă imparțialitate și – mai ales – că va putea fi considerată un exemplu în ceea ce privește respectarea uneia din cele mai importante norme obligatorii ale statului de drept, respectiv a principiului privind echidistanța politică.
Suntem convinși că instituția dvs. – GARANTUL CONSTITUȚIONAL AL INDEPENDENȚEI JUSTIȚIEI – va veghea ca Inspecția Judiciară să examineze cu multă, foarte multă seriozitate infracțiunile săvârșite atât de către președintele Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) prin tolerarea batjocoririi de către DNA a dosarului CSAT-ului privind falimentul fraudulos al Băncii Internaționale a Religiilor, cât și de către DNA prin ținerea în ne-lucrare a acestui dosar timp de peste 17 (șaptesprezece) ani, infracțiuni prevăzute de art. 269 C.p. (Favorizarea infractorului) și art. 297 C.p. (Abuzul în serviciu).
Considerăm că este deosebit de important ca Inspecția Judiciară să aibă în vedere că, în timp ce CSAT-ul a constatat (în anul 2002) că vinovăția pentru falimentarea Băncii Internaționale a Religiilor aparține E X C L U S I V Băncii Naționale a României, ulterior, ca urmare a unor mârșave interese / manevre politice, vinovați au fost inventați oameni absolut nevinovați.
Așteptăm să ne comunicați măsurile pe care le veți dispune.
Vă mulțumim !

Cu deosebit respect,
Prof. Toma Bălășoiu
Reprezentantul acționarilor Băncii Internaționale a Religiilor
Una din miile de victime nevinovate ale ilegalităților săvârșite pentru a se determina declanșarea procedurii de falimentare a Băncii Internaționale a Religiilor