nicu cohen
195 aprobate
nickvegetarian@gmail.com
24.244.23.166
Surpriza cea mare este ca exista speculatii nu lipsite de dovezi , ca Hitler insusi era semit .. din tribul lui Amalek . Cit si complicea lui Eva Braun , cit si jumate din guvernul hitlerist . Shacht , Goebels , Goring , Jodl , Rosenberg etc .
Daca e sa privim lucrurile pe fagasul Thorei este ca referitor la o pedeapsa in masa a evreilor exista o profetie mozaica , prin care Iehova i-ar fi amenintat , citez : veti fi pusi in mahanot hahashmada , campuri de nimicire . Totusi cine a tras sforile acestei piese de teatru numita shoa , sunt grupuri oculte care cica si-ar face veacul pe la Vatican.
Nu vi se pare curios ca nu a existat nici un Proces care sa judece Judecatorii Nazisti , preoti ai lui Baal/Papa care au dat sentinte la moarte cu nemiluita ?

****

Nota redacției – Hitler mi-a fost totdeauna suspect prin serviciile mari făcute evreilor.

1. Înființarea statului Israel, au spus-o alții, mulți evrei, se datorează mult lui Hitler, ale cărui persecuții anti-evreiești au sensibilizat opinia publică în favoarea evreilor.

2. La Nuremberg, legislația anti-semită s-a bazat pe o definiție dată evreilor, o definiție extrem de convenabilă pentru evrei: „este evreu orice persoană care are un bunic evreu”! După această definiție însuși Hitler era evreu! În felul acesta numărul persoanelor care pot fi declarate evrei crește de zeci de ori! Cf Jacques Attali: suntem 240 de milioane de evrei în toată lumea!
Definiția dată de naziști evreilor este azi definiția oficială după care se orientează oficialii statului Israel, liderii evreimii.

3. Politica lui Hitler față de evrei poate fi interpretată și ca o vastă acțiune de epurare demografică, care a dus la exterminarea evreilor de calitate biologică precară. Se știe foarte bine că în noul stat Israel nu au fost primiți la început decât evreii „de calitate”!

4. Hitler a dus o politică de exterminare a tineretului german de calitate. Faptul că i-a trimis pe front și pe elevii de liceu când era evidentă soarta războiului seamănă cu preceptul talmudic care impune evreilor uciderea celor mai buni creștini… Hitler a făcut în așa fel încât să moară cât mai mulți creștini în al 2-lea Război Mondial, și în primul rând germani.

5. După care și-a înscenat o sinucidere și a întins-o în America de Sus unde nu l-a deranjat nimeni!

i.c.