Buta Dumitru
90 aprobate
dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.142
.

Evreii din Ukraina în timpul sovietelor, erau numeric mai mulți decât ruși. Pe vremrea lui Troțkii,Ilia Eremburg,Makarenko și mulți alții formau aripa bolșevică (majoritară) a partidului comunist. 80% erau evrei.
Teritoriile răpite României pe vremea lui Stalin au fost anexate ukrainenilor. Apoi Hrușciov era ukrainean și le-a dat Crimeea tot la ukraineni. În ukraina și polonia erau foarte mulți jidani.
Acum că la Jidani le-a venit ideea să construiască al doilea stat Israel pe teritoriul Ukrainei, s-au bazat și pe faptul că în Ukraina,Polonia,Ungaria,Moldova,Bucovina, aceste teritorii vor fi anexate noului stat Israel. Așa că ei vor să refacă deci undeva vechiul imperiu Kazar pe teritoriile invadate de secole. A fost și ideea să ocupe și România.
Așa se explică urzirea holocaustului la români și înfințarea I.N.S.H.R, care vor să falsifice cultura și istoria neamului românesc. Cu aceste hoarde care sunt la origine un vlăstar al HUNILOR veniți din munții Altai. Acum când Israelul a subordonat multe state și zic ei că se află la apogeul puterii, vor să-și refacă imperiul unde doresc.
În decursul secolelor rătăcind prin lume, au luptat prin minciuni,urzire de conflicte,revoluții,răscoale și războaie între popoare, au avut în față scop primordial dominarea tuturor popoarelor.
Sunt tot timpul provocatori și apoi strigă în gura mare că ei sunt victimele Goy, doar numai că poartă nume de evreu. Sunt șireți,mincinoși,asasini,rasiști,cămătari, Pe unde locuiesc în numele legii lor antisemite fac instigație și o intensă propagandă de autovictimizare. Doamne ferește să ajungă să domine lumea !
Pe români i-a zombificat complet, le-a impus pe o mare înșelătorie 50.000.000 euro cu justificarea pentru holocaust,
Ei le fac la parlamentari și guvernanți Loby electoral iar românii îi votează. Strategia lor este să inoculeze frica în Goy. Nu știu cât o să le mai meargă. Au dus-o bine în ultimul secol din punct de vedere material. Și le spun la neevrei că trebuie să ai minte ca să faci bani. Dar cum îi fac ? se întreabă lumea. Ei înșală la camătă,înșală în comerț,sunt uniți la fraudă,iar talmudul lor le spune că pentru evrei nu este păcat dacă păcălește un neevreu.
Au pus mâna pe finanțe,comerț și au penetrat în guverne. Acum sunt puternici. Deciziile guvernelor sunt decizii ale evreilor. Noua Ordine este în planul iluminaților de secole, folosindu-se de masonerie și alte organizații malefice.
Eu am speranțe în neevreii înțelepți,incoruptibili,curajoși și dornici după dreptate. Va mai trcece timp până când aceștia se vor uni și vor trece la acțiuni de stopare, nu de reducere a populației cum fac cei din ocxultă.
Trezirea neevreilor a început să își manifeste opoziția. Doamne ajută !