„Razboiul dintre evrei si crestini / azi religii seculare / opinii”

Ion Coja site
09:19 (acum 2 ore)
către eu

De la: viorel roman
Subiect: Razboiul dintre evrei si crestini / azi religii seculare / opinii

Textul mesajului:
Razboiul dintre evrei si crestini / azi religii seculare / opinii
* Corect! Trăim în pline scrisori pauliene! Tot ce se întâmplă sunt cazuri particulare ale Teoriei de acolo! Fericirile contra celor 613 reguli.
* O apologie a celor mai reactionare teorii de natura clericala si medieval-nostalgice. A numi Revolutia Franceza o „revolta de provincie” (a cui provincie?), a caracteriza curentele filosofice si progresul stiintei drept „ciuperci otravite” releva un reactionarism dintre cele mai obtuze … a Inchizitiei, rugurilor, obscurantismului si vanatoarei de vrajitoare. Lasa-ne pe noi in lumea bibliotecilor de stiinta, nu a manastirilor si pivnitelor Vaticanului!
* Daca Episcopatul francez ar fi binecuvantat Revolutia 1789, dintr-o provincie a Bisericii universale / romano-catolice ar mai fi fost pangarite bisericile si la Notre Dame in Paris instalata zeita Ratiunii, fara Dumnezeu? Daca „Nu murea Dumnezeu“ Sf. Imperiu Roman supravietuia si el, scapa lumea de razboiul civil european, 1914-1945, Razboaiele Mondiale, Gulacul, Bomba Atomica? Daca …
* Deutschland schafft sich ab. Wie wir unser Land aufs Spiel setzen, München 2010, 464 p. cartea de referinta a lui Thilo Sarrazin a ajuns – în pofida unei susţinute campanii de denigrare, inclusiv a d-nei Angela Merkel – o carte de referinţă în peisajul cultural german, chiar daca una din multele critici e că „operează cu prea multe cifre, grafice, statistici ş.a.” – comentariile sunt astfel inutile. Partidul Socialdemocrat German a încercat chiar să-l excludă, dar fără succes.
* “Germania se auto lichideaza”, Sarrazin pus la stalpul imfamiei, cartea are milioane de cititori si cumparatori. Germania nu are încotro! Vă dați seama ce s’ar întâmpla dacă i-ar refuza pe emigranți? Parcă văd limbajul și formulele care i-ar copleși! Învingătorii le toarnă pe gât, se răzbună, asta e tot!
https://d-nb.info/1025131827/04

http://bentodica.blogspot.com/2018/06/viorel-roman-evreii-conduc-lumea.html

https://www.academia.edu/36267172/Evreii_conduc_lumea_recolonizarea
https://www.academia.edu/37712894/Razboiul_dintre_evrei_si_crestini

*
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2017/09/evreii-conduc-lumea/robert-horvath-ny.html

http://www.elefant.ro/carti/carte/doua-secole-impreuna-evreii-si-rusii-inainte-de-revolutie-iviiixv-iixivii-vol-iv-51103.html