Dumitru Buta
27 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75

 

 

Evreii sunt schizofrenici. Evreii i-au infectat pe americani cu schizofrenie. „Boala mintalĂ: boala evreiascĂ”
În 1972, Asociația Americană de Psihiatrie a șocat elita politică mondială cu un articol senzațional. Titlul articolului este plasat în titlul postării
Dovezile că evreii sunt purtători de schizofrenie a fost prezentată într-o lucrare pregătită pentru American Journal of Psychiatry de Dr. Arnold Hutnechecker, un psihiatru din New York City, care a fost medicul personal al președintelui american Nixon. În studiul său, dr. Hutnechecker a spus că nu toți evreii sunt bolnavi mintal, dar în mare parte evreii sunt distribuitorii acestor boli contagioase genetic. (Mentalness: The Jewish Disease”, Psychiatric News, publicat de American Psychiatric Association, 25 octombrie 1972).
Potrivit doctorului Hutnechecker, fiecare evreu se naște cu semințele schizofreniei și tocmai acest fapt este cauza „persecuției mondiale a evreilor”. Totodată, psihiatrul a remarcat că „lumea ar fi mai plină de compasiune față de evrei dacă ar înțelege deloc că evreii nu sunt responsabili pentru starea lor”. „Schizofrenia este cauza care îi determină pe evrei să dorească în mod compulsiv persecuția”.
Dr. Hutnechecker a observat că boala mintală specifică inerentă acestui grup etno-religios se manifestă în incapacitatea lor de a distinge între bine și rău. Și în timp ce dreptul canonic evreiesc recunoaște virtuțile răbdării, umilinței și onestității, adepții ei sunt agresivi, răzbunați și complet neînclinați să fie onești.
Potrivit doctorului Hutnechecker, evreii care poartă gena contaminată care provoacă schizofrenia își manifestă boala mintală prin paranoia. El a explicat că paranoicul nu numai că își imaginează că este persecutat, ci și creează în mod conștient situații care fac persecuția să devină realitate.
Dr. Hutnechecker a dat un exemplu: pentru a vedea manifestarea paranoiei evreiești, trebuie să mergi cu metroul din New York. De nouă ori din zece, spune el, cel care te împinge pe drum va fi evreu: „Evreul speră că te vei răzbuna, iar când vei face asta, va putea să-și spună sau să țipe că ești. un antisemit”.
Această nevoie a evreilor schizofrenici – de a fi persecutați – dr. Hutnechecker comparată cu un fel de nebunie în care o persoană se desfigurează pentru a-și trezi simpatie. Dar, realizându-și nebunia în acest fel, astfel de oameni trezesc dezgust, nu simpatie..
Oamenii de știință israelieni și americani au descoperit la evreii ashkenazi * o genă responsabilă pentru dezvoltarea schizofreniei, a „tulburării schizoafective” și a depresiei maniacale. Potrivit unui studiu publicat recent în Nature Communications, evreii Ashkenzi sunt supuși bolilor psihiatrice de aproximativ 40% sau 15% din populația generală.
Studiul a fost realizat de prof. Ariel Darvasi(Darvasi), decan adjunct al Facultății de Științe din cadrul Universității Ebraice din Ierusalim și Dr. Todd Lentz(Lencz) de la Institutul de Cercetări Medicale. Feinsteinîn New York.
Prima parte a studiului a inclus cel mai mare grup de evrei ashkenazi chestionați vreodată. Au fost prelevate probe de ADN de la 2.500 de evrei ashkenazi din Israel, dezvăluind că 1.500 dintre ei erau sănătoși și 1.000 aveau tulburări mintale asociate cu schizofrenia. Studiul geneticii schizofreniei la evrei sa datorat faptului că ashkenazii sunt considerați grupul cel mai omogen, din punct de vedere genetic ( acestea. în procesul de auto-segregare din cauza ideologiei iudaismului, au avut cele mai strânse legături de interrudenie care au provocat multe boli genetice – cca. ed .).
Cantitatea limitată de variație genetică între evreii ashkenazi face ușoară identificarea diferențelor dintre oamenii sănătoși și cei bolnavi. Profesorul Darvasi a studiat evreii ashkenazi de mulți ani și a folosit cea mai recentă tehnologie disponibilă pentru a analiza mostrele de ADN pe care le-a primit pentru studiu.
„Tehnologia de astăzi permite o analiză foarte cuprinzătoare a ADN-ului și abilitatea de a citi milioane de bucăți dintr-un fir de ADN într-o scanare foarte eficientă”, a declarat Darvasi pentru publicația israeliană Haaretz. În prima parte a studiului, oamenii de știință au testat prevalența genei NDST3, care există la 99,9% din populație. În același timp, există 2 soiuri ale acestuia, care ajută la identificarea pacienților cu schizofrenie. Rezultatele studiului au arătat că variațiile genelor la evreii ashkenazi sunt responsabile pentru o creștere cu 40% a riscului de îmbolnăvire.
Testarea mostrelor prelevate de la evreii ashkenazi a fost doar prima parte a experimentului. După care oamenii de știință au început a doua etapă – un studiu genetic al altor populații din întreaga lume. În final, au fost testate mostre de la peste 25.000 de persoane din diferite grupuri etnice din Europa, Asia și Africa. În acest grup, oamenii de știință „evrei” au găsit, de asemenea, o corelație între prevalența schizofreniei a genei NDST3, deși mult mai puțin – creșterea riscului de îmbolnăvire cu până la 15%.
Studiul a fost realizat pe o perioadă de 3 ani și a fost finanțat inițial printr-un grant de 2,1 milioane de dolari de la National Institutes of Health din SUA. După primirea primelor rezultate, un alt grant de 3 milioane de dolari a fost alocat pentru continuarea cercetării.
În medie, până la 1% din populație suferă de schizofrenie – pierderea interesului pentru mediul înconjurător, trăind emoții negative, „auzind voci” sau „văzând numere” care nu există.
Mulți oameni de știință cred că genele au o mare influență asupra bolilor, alături de alte de mediu și ereditare (legate de comportamentul moral al strămoșilor).
Prof. Darvasi a căutat de mulți ani o legătură genetică cu schizofrenia, în primul rând prin cercetarea unui grup de evrei ashkenazi. În 2002, a condus un grup de oameni de știință care au susținut că o genă numită COMTeste una dintre cauzele bolii, responsabilă de aproximativ 20% din toate cazurile de schizofrenie. ” Continuăm să găsim mai multe informații și să descoperim mai multe gene, sperând să raportăm mai multe descoperiri în viitor, în primul rând prin mai multe mostre. La asta lucrăm acum».
Astfel, oamenii de știință evrei, după ce au primit peste 5 milioane de dolari din bugetul SUA pentru a spune că mulți evrei suferă de schizofrenie, se așteaptă să primească și mai mulți bani pentru cercetări ulterioare. Între timp, asta„descoperirea” nu este nouă.
Nu este un secret pentru nimeni că acest grup social grav bolnav este cel care controlează finanțele, jurisprudența și mass-media – de „calitatea” corespunzătoare (deși astăzi”nu e dragut”) . Dar când controlul lor nu era încă atât de sufocant, președintele Statelor Unite Richard Milhouse NixonÎn special, el a spus că au pus interesul evreiesc înaintea interesului american».
H Trebuie amintit că Nixon știa despre ce vorbea. La urma urmei, în 1972, Asociația Americană de Psihiatrie a publicat un articol „Boala mintală: boala evreiască”. Dovezile că evreii sunt purtători de schizofrenie au fost (Arnold A. Hutschnecker), un psihiatru din New York care a fost și consultantul personal al președintelui Nixon.
Dr. Hutchnecker a remarcat că boala mintală specifică inerentă acestui grup etno-religios se manifestă în incapacitatea lor de a distinge între bine și rău. Și în timp ce dreptul canonic evreiesc recunoaște virtuțile răbdării, umilinței și onestității, adepții ei sunt agresivi, răzbunați și necinstiți: În timp ce evreii îi acuză pe non-evrei de rasism, Israelul este cea mai rasistă țară din lume».
Evreii, potrivit doctorului Hutchnecker, își manifestă boala mintală prin paranoia. El a explicat că paranoicul nu numai că își imaginează că este persecutat, ci și creează în mod conștient situații care fac persecuția să devină realitate.
Dr. Hutchnecker a explicat că, pentru a vedea manifestarea paranoiei evreiești, trebuie să mergi cu metroul din New York. De nouă ori din zece, spune el, cel care te împinge pe drum va fi evreu: „ Evreul speră că te vei răzbuna, iar când faci ceea ce își poate spune, ești un antisemit.».
Apropo, apoi cercetările lui Hutchnecker au fost reduse la tăcere, Asociația Psihiatrilor Americani a dat o lovitură de stat, în urma căreia pederastia a fost recunoscută drept „normă”, iar Nixon a fost de fapt demis, creând un mit în jurul numelui său despre cele mai nepopulare din SUA. presedinte. Între timp, cu 45 de ani înainte de acel scandal Henry Fordîn cartea (interzisă în Rusia) „International Jewry” scria: „ Și dacă, după ce a fost aleasă, o persoană sau organizații nu se află sub controlul evreiesc, atunci veți auzi rapid despre „scandale”, „investigații” sau „demitere” pentru a îndepărta un neascultător.».
Trebuie remarcat faptul că paranoizii sunt foarte încăpățânați în acțiunile lor, conduși de ideologia lor de „schizofrenie”. Ei sunt cei care constituie „nucleul liberalismului”, susținând distrugerea statelor, degenerarea educației și diverse abateri sexuale.
Este grede spus dacă acest articol din Haaretz oferă sioniştilor o scutire de răspundere penală pentru crimele lor.
Dar mult mai seriosîntrebarea este de ce pacienții cu schizofrenie nu sunt tratați, permițându-le să intre în zone semnificative din punct de vedere social.
Testarea mostrelor prelevate de la evreii ashkenazi a fost doar prima parte a experimentului. După care oamenii de știință au început a doua etapă – un studiu genetic al altor populații din întreaga lume. În final, au fost testate mostre de la peste 25.000 de persoane din diferite grupuri etnice din Europa, Asia și Africa. În acest grup, oamenii de știință „evrei” au găsit, de asemenea, o corelație între prevalența schizofreniei a genei NDST3, deși mult mai puțin – creșterea riscului de îmbolnăvire cu până la 15%.
Studiul a fost realizat pe o perioadă de 3 ani și a fost finanțat inițial printr-un grant de 2,1 milioane de dolari de la National Institutes of Health din SUA. După primirea primelor rezultate, un alt grant de 3 milioane de dolari a fost alocat pentru continuarea cercetării.
În medie, până la 1% din populație suferă de schizofrenie – pierderea interesului pentru mediul înconjurător, trăind emoții negative, „auzind voci” sau „văzând numere” care nu există.
Mulți oameni de știință cred că genele au o mare influență asupra bolilor, alături de alte schimbări de mediu și ereditare, epigenetice (asociate cu comportamentul moral al strămoșilor).
Prof. Darvasi a căutat de mulți ani o legătură genetică cu schizofrenia, în primul rând prin cercetarea unui grup de evrei ashkenazi. În 2002, el a condus un grup de oameni de știință susținând că o genă numită COMT este una dintre cauzele bolii, responsabilă pentru aproximativ 20% din toate cazurile de schizofrenie. „Continuăm să găsim mai multe informații și să descoperim mai multe gene, sperând să raportăm mai multe descoperiri în viitor, în primul rând cu mai multe mostre. La asta lucrăm acum”.
Astfel, oamenii de știință evrei, după ce au primit peste 5 milioane de dolari din bugetul SUA pentru a spune că mulți evrei suferă de schizofrenie, se așteaptă să primească și mai mulți bani pentru cercetări ulterioare. Între timp, această „descoperire” nu este nouă.
Nu este un secret că acest grup social grav bolnav este cel care controlează finanțele, jurisprudența și mass-media – de „calitatea” potrivită (deși astăzi nu se obișnuiește să se vorbească despre asta). Dar când controlul lor nu era încă atât de înăbușitor, președintele american Richard Milhouse Nixon a spus, în parte, că „au pus interesul evreiesc mai presus de interesul american”.
Trebuie amintit că Nixon știa despre ce vorbea. La urma urmei, în 1972, Asociația Americană de Psihiatrie a publicat un articol „Boala mintală: boala evreiască”. Dovezile că evreii sunt purtători de schizofrenie a fost prezentată într-o lucrare pregătită pentru American Journal of Psychiatry de către dr. Arnold A. Hutschnecker, un psihiatru din New York, care a fost și consultantul personal al președintelui Nixon.
De remarcat că A. Hatchnecker, care s-a născut la Berlin și provenea din mediul evreiesc, nu a ezitat să spună ce crede. După ce a absolvit psihiatrie, a început să lucreze ca medic al lagărului de concentrare SS, în timp ce îl numea public pe Hitler „porc”. A emigrat cu familia în 1936 în Statele Unite.
Așadar, prieteni, conform unui studiu medical realizat de oameni de știință din Statele Unite și Israel, a fost dezvăluit un fapt senzațional: evreii din Ashkenz sunt predispuși la boli mintale într-o măsură mult mai mare decât toți ceilalți reprezentanți ai umanității. Aceste informații au fost difuzate: Resursa centrală evreiască „SEM40”și Centrul evreiesc global „JEWISH.RU”.
Iată două dovezi:
Evreii ashkenazi au o predispoziție genetică la schizofrenie
26.11.2013
Un studiu comun realizat de oameni de știință israelieni și americani a identificat o genă care crește șansele evreilor Ashenazi de a dezvolta tulburări mentale. Această genă afectează alte populații într-o măsură mai mică, potrivit lui Ido Efrati în ziarul Haaretz.
Potrivit unui studiu, prezența acestei gene la evreii ashkenazi crește șansele acestora de a dezvolta schizofrenie, tulburare schizoafectivă și tulburare afectivă bipolară cu 40%. Când aceeași genă este prezentă în alte populații, crește șansele acestora de a dezvolta boli mintale cu doar 15%.
Studiul a fost realizat de profesorul Ariel Darbasi de la Universitatea Ebraică din Ierusalim și de Dr. Tod Lantz de la Institutul Feinstein pentru Cercetări Psihiatrice din New York.
Oamenii de știință notează că și alte gene responsabile de tulburările mintale au fost descoperite în trecut. În acest moment, cercetătorii lucrează pentru a identifica cât mai multe cauze ale bolilor mintale. Oamenii de știință speră că în viitor acest lucru va duce la dezvoltarea de noi medicamente mai eficiente pentru tratamentul schizofreniei și a altor tulburări mintale.
Un nou factor de risc genetic legat de schizofrenie găsit la evreii ashkenazi
Studiul, condus de o echipă condusă de Todd Lenktz, Ph.D. și cercetător la Departamentul de Psihiatrie al Spitalului Zucker Hillside și Institutul Feinstein pentru Cercetări Medicale, a studiat peste 25.000 de oameni. În colaborare cu Ariel Darvasi, Ph.D. de la Universitatea Ebraică din Ierusalim, dr. Lenktz a lucrat cu un set de mostre de ADN prelevate de la pacienți schizofrenici și voluntari sănătoși din grupul subetnic evreiesc Ashkenazi.
„Boala mintală: boala evreiască”
Dovezile că evreii sunt purtători de schizofrenie a fost prezentată într-o lucrare pregătită pentru American Journal of Psychiatry de către dr. Arnold A. Hutschnecker, un psihiatru din New York, care a fost medic personal al președintelui american Nixon. În studiul său intitulat „Boala mintală: boala evreiască”, dr. Hutschnecker a spus că nu toți evreii sunt bolnavi mintal, dar evreii sunt principalii purtători ai acestor boli contagioase genetic. ( „Boala mintală: boala evreiască”, Psychiatric News, publicat de Asociația Americană de Psihiatrie, oct. 25, 1972).
Potrivit lui Arnold Hutchnecker, fiecare evreu se naște cu semințele schizofreniei, iar acest fapt este motivul persecuției la nivel mondial a evreilor. Totodată, medicul psihiatru a notat că „Lumea ar fi mai plină de compasiune față de evrei dacă s-ar înțelege deloc că evreii nu sunt responsabili pentru condiția lor”.
„Schizofrenia este cauza care provoacă dorința compulsivă de persecuție la evrei”.
Dr. Hutchnecker a remarcat că boala mintală specifică inerentă acestui grup etno-religios se manifestă în incapacitatea lor de a distinge între bine și rău. Și deși legea canonică evreiască recunoaște virtuțile răbdării, umilinței și onestității, adepții ei sunt agresivi, răzbunați și complet neînclinați către onestitate.
Potrivit doctorului Hutchnecker, evreii care poartă gena contaminată care provoacă schizofrenia își manifestă boala mintală prin paranoia. El a explicat că paranoicul nu numai că își imaginează că este persecutat, ci și creează în mod conștient situații care fac persecuția să devină realitate.
Dr. Hutchnecker a explicat că, pentru a vedea manifestarea paranoiei evreiești, trebuie să mergi cu metroul din New York. De nouă ori din zece, spune el, cel care te va împinge pe drum va fi un evreu: — antisemit.”

Schzofrenii trebuiesc eliminați din învățământ.
Acuzatoarea publică din dosarul ziariștilor judecați de Tribunalul Poporului în perioada mai-iunie 1945, Alexandra Sidorovici — soția lui Silviu Brucan — spunea despre Nichifor Crainic că “este vinovat pentru că a dus o campanie de otrăvire a sufletelor, mai cu seamă a celor tinere, deoarece ca profesor universitar avea putința influenței asupra tineretului!” Conform legii din 2007, Radu Florian și fiul său Alexandru, profesori de socialism științific la Universitatea din București — primul timp de 50 de ani! — se fac vinovați de “otrăvirea sufletelor tinere”. Cum de nu se regăsesc pe lista lui Tismăneanu din raportul pe care Băsescu l-a citit în Parlamentul României?”
Cotidianul RO
Poate a sosit momentul ca bătrânul bolșevic Alexandru Florian să se retragă la pensie, obosit de vechile sale ranchiune. La urma urmei ar trebui să constate că românii ar putea să dea și altora lecții despre toleranță…
De asemeni Cioflâncă nu ar mai trebui să presteze meseria de istoric în în învățământul românesc, poate doar la Telaviv.
Dar Patapievici care a dus atâta trudă pentru defăimarea Țării și a poporului român, cât poate otrăvi tinerii studenți dela facultatea de Fizică ? Un monstru care a împroșcat cu noroi Țara care l-a făcut profesor și poprul român care i-a adus unele aprecieri imediat duppă revoluție, Cât poate otrăvi sufletele studenților la care le predă ce? Ura împotriva poporului român.
Dar cine poate să ia decizia ? eliminării din învățămân a acestor schizofreni care luptă împotriva neamului românesc și ne scot istoria poporului din Școală. Parlamentul,Guvernul PSD,PNL,USL care tremură de frică când aud doar cuvântul evreu ? Biată Țară, sărman popor am ajuns să fim slugi la schizofreni,escroci internaționali și criminali internaționali.