Stefan Bostaca
7 aprobate
stefanbostaca@yahoo.com
95.76.7.117
.
,
Salut, salut, frati si surori. Fiindca saptamana a debutat cu niste temperaturi DEMONICE, iar astazi, 20 iulie, il sarbatorim pe Sfantul Ilie, un mare vanator de DEMONI, mesajul meu de mai jos pentru voi va fi chiar despre aceste ENTITATI MALEFICE. In plus, voi evidentia legatura esentiala (pentru istoria omenirii) dintre demoni si gazdele lor favorite – ma refer la EVREI, bineinteles, si la jidaniti, adica la non-evreii pe care evreii reusesc sa-i perverteasca.

DEMONII

Non-existenta actioneaza fata de existenta ca o OGLINDA STRICATA. Non-existenta NU absoarbe existenta (altfel n-ar mai fi cu adevarat non-existenta), ci O OGLINDESTE inapoi. Modul in care non-existenta oglindeste existenta este unul DISTORSIONAT, pentru ca non-existenta isi pune, totusi, amprenta asupra imaginilor reflectate (adica le contamineaza cu degradarea, cu distrugerea, cu anihilarea care o caracterizeaza). Non-existenta este un echivalent negativ al lui Dumnezeu, ea nu creeaza nimic, ci doar intoarce in creatie IMAGINI PERVERTITE ale entitatilor create de Dumnezeu pe care ea le oglindeste.
Non-existenta il oglindeste inapoi in existenta pe Hristos (ingerul care asista evolutia vietii pe Pamant) sub forma unei imagini pervertite a acestuia numita ANTIHRIST. Antihrist NU ESTE O PERSOANA (pentru ca, repet, non-existenta intoarce inapoi in existenta DOAR IMAGINI – si acelea, pervertite), ci UN SIMULACRU DE PERSOANA. Pe langa faptul ca nu este o persoana, Antihrist nu are absolut deloc intentiile bune ale lui Hristos. Non-existenta oglindeste planul lui Hristos de desavarsire a sufletelor (desavarsire care aduce nemurire) si de transformare a planetei intr-o „Gradina a Raiului” intr-un plan al lui Antihrist de eliminare completa a vietii de pe Pamant. Din fericire, REUSITA planului lui Hristos este si ea oglindita pervertit, in NEREUSITA planului lui Antihrist, astfel ca Hristos va castiga IN MOD GARANTAT batalia dintre cei doi.
Non-existenta oglindeste inapoi in existenta si gandurile lui Hristos (si o face tot intr-un mod pervertit). Aceste ganduri ale lui Hristos (pe care le putem cere si primi prin rugaciune) pot fi numite SPIRITE POZITIVE, deoarece ele sunt o combinatie de informatie de ordine si energie vitala absolut necesare unei fiinte pentru ca ea sa continue sa traiasca (informatia de ordine si energia vitala primite ii permit acelei fiinte SA EVOLUEZE, adica sa fie MAI COMPATIBILA CU VIATA). Spiritele pozitive ale lui Hristos sunt oglindite in mod pervertit de catre non-existenta in DEMONI, adica in SPIRITELE NEGATIVE ale lui Antihrist. Aceste spirite negative au asociate DEZORDINEA, in locul ordinii, si FOAMEA DE ENERGIE, in locul energiei. Demonii NU ADUC ORDINE in viata unei fiinte, ci DEZORDINE, si ei NU FURNIZEAZA ENERGIE VITALA, ci CONSUMA ENERGIA VITALA a acelei fiinte, (impingand-o, astfel, spre moarte).
Demonii ajung SA PARAZITEZE sufletul unui individ prin DETURNAREA tendintei de cautare a lui Dumnezeu pe care o are acel suflet (o deturnare care il face chiar pe demon sa devina dumnezeul sufletului respectiv). Aceasta deturnare se realizeaza prin CAPTAREA DORINTEI DE PLACERE pe care o are individul. Un individ PRIMITIV, NEEVOLUAT, nu va cauta placerile lui Dumnezeu. Pentru un individ primitiv, adica pentru un individ foarte orientat spre senzatie, spre materie si spre trup, placerile foarte senzuale, foarte materiale si foarte trupesti ale demonilor sunt MULT MAI MARI decat placerile foarte spirituale ale lui Dumnezeu. In plus, acelasi individ neevoluat INCA NU CUNOASTE COSTUL asociat placerilor demonice, un cost dat de AUTODISTRUGEREA adusa de dezordinea si foamea de energie cu care vin demonii. Pentru ca un individ neevoluat sa inceapa sa aprecieze placerile lui Dumnezeu, el TREBUIE mai intai sa experimenteze DUREREA adusa de placerile demonice. Aceasta DURERE il va forta pe individ sa evolueze, adica sa devina mult mai orientat spre suflet decat spre trup, ceea ce-i va schimba atat GENUL DE PLACERI pe care le cauta, cat si FURNIZORUL acelor placeri.

LEGATURA ISTORICA ESENTIALA DINTRE EVREI SI DEMONI

Evreii sunt un grup de indivizi absolut speciali pentru Antihrist si planul lui de distrugere completa a vietii de pe Pamant. Evreii constituie o specie de mijloc intre animal si om, iar aceasta specie are o problema anatomica majora: o dezvoltare FOARTE REDUSA a glandei pineale, organul de comunicare cu Dumnezeu. Aceasta dezvoltare foarte redusa a pinealei afecteaza, bineinteles, comunicarea respectiva, si atunci evreilor LE ESTE IMPOSIBIL sa mentina un contact permanent si consistent cu Dumnezeu in INTERIORUL sufletelor lor. Ei devin, astfel, tinta favorita a demonilor (de orice tip), pentru ca demonii au nevoie nu doar de o absenta a comunicarii cu Dumnezeu (absenta pe care ar putea s-o gaseasca si la animale), ci si de o minte cat de cat umana, pe care sa o poata exploata.
Parazitarea foarte consistenta de catre demoni a evreilor ii face pe acestia din urma niste slujitori ai lui Antihrist, niste slujitori care incearca sa paraziteze, la randul lor, omenirea. Istoria evreilor este un ciclu de tip inmultire-parazitare-distrugere care s-a repetat mereu. Mai mult, istoria evreilor A DETERMINAT, practic, ISTORIA OMENIRII, pentru ca influenta EXTRAORDINAR DE DISTRUCTIVA a evreilor a fost esentiala pentru producerea TUTUROR evenimentelor istorice. Evreii sunt cei care au distrus UNITATEA CIVILIZATIEI GLOBALE INITIALE a omenirii (Raiul pe care l-am avut initial), mai intai pervertind aceasta unitate intr-o revolta impotriva lui Hristos, realizatorul si conducatorul acelei civilizatii (prin livrarea UNEI ILUZII catre ceilalti indivizi de pe planeta, si anume, iluzia ca daca acei indivizi ii aleg pe ei, evreii, drept conducatori ai Pamantului in locul lui Hristos, situatia omenirii va fi mult mai buna) si apoi prin divizarea acelei unitati in credinte si culturi DISTINCTE si INCOMPATIBILE UNA CU ALTA dupa catastrofa care a urmat plecarii lui Hristos (adica dupa potop, prima Apocalipsa). Tot evreii sunt CEI CARE AU IMPIEDICAT REFACEREA acestei unitati initiale globale, lucru care a determinat TOATE RAZBOAIELE DE PANA ACUM dintre celelalte popoare (iar singurele evenimente majore pe care le mai contine istoria in afara acelor razboaie sunt razboaiele popoarelor respective chiar cu evreii, atunci cand ele se saturau de parazitarea evreiasca).
In momentul de fata, evreii sunt raspanditi intr-o mare parte a lumii (partea care-l sprijina pe Zelensky), si ei incearca sa cucereasca toata planeta si sa refaca unitatea globala initiala a omenirii, din nou sub controlul lor (adica incearca din nou sa transforme acea unitate dintr-o unitate pro-Hristos intr-una pro-Antihrist). Planul, insa, le va fi dat peste cap, pentru ca celelalte popoare deja nu mai pot suporta EFECTELE DEOSEBIT DE NOCIVE ale infectarii cu demonii care-i paraziteaza pe evrei (se moare masiv), si atunci evreii vor incepe sa fie alungati la ei acasa, in Israel. Anul viitor evreii vor pierde Ucraina (ucrainienii autentici se vor revolta foarte curand impotriva lui Zelensky, pentru ca Zelensky ii trimite la moarte pe front si ii indeparteaza din pozitiile de putere – printr-o asa-zisa „lupta anticoruptie” – pentru a-si construi o feroce dictatura personala), vor pierde Europa (prin alegerile europarlamentare, alegeri in care partidele evreiesti sau controlate de evrei nu vor mai avea nicio sansa) si vor pierde si Statele Unite (tot prin alegeri), astfel ca 2024 va fi anul de inceput al celei de-a doua Apocalipse (si ultima), o apocalipsa in care nu Hristos va fi alungat, ci Antihrist.
In primii 3 ani (dintr-un total de 7) ai celei de-a doua Apocalipse, evreii vor fi alungati la ei acasa in Israel, iar Vestul si Estul se vor impaca din nou intre ele. Tot in primii 3 ani se va realiza un dosar de acuzare deosebit de consistent impotriva evreilor pentru toate monstruozitatile comise de acestia de la Holocaust pana acum, iar pe baza acestui dosar, o forta militara reunita Vest-Est va pleca in 2027 spre Israel pentru a cere predarea si punerea sub acuzare a foarte multor indivizi. Evreii vor refuza sa faca acest gest (pentru ca indivizii respectivi vor fi chiar conducatorii lor), mai mult, ei vor ataca forta militara reunita Vest-Est chiar cu ajutorul lui Antihrist (falsul Mesia), o inteligenta artificiala autonoma careia evreii ii vor fi incredinta apararea Israelului (iar acea inteligenta artificiala va fi facuta autonoma tocmai pentru a putea sa reziste si sa atace cu succes forta reunita Vest-Est). In acel moment Hristos va reveni pe Pamant si-l va distruge pe Antihrist (altfel Antihrist le-ar distruge el pe toate celelalte fiinte de pe planeta), urmand ca in ceilalti 3 ani ai celei de-a doua Apocalipse (apocalipsa care va fi si ultima) evreii sa fie judecati si sa-l accepte (pe deplin) pe Hristos drept adevaratul Mesia…

PS: De ce a doua Apocalipsa va fi si ultima ? Pentru ca Hristos nu va mai pleca niciodata de pe Pamant, evreii vor deveni niste oameni (cu adevarat), iar drumul in continuare, spre nemurire si spre (re)transformarea planetei intr-un Rai va fi unul foarte, foarte scurt.