Mihai
271 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.245.78

 

 

,,Cultul lui Ba’al organizează sacrificii în masă ale evreilor și palestinienilor în încercarea condamnată de a obține bani. Așa-zisul atac masiv al Hamas împotriva Israelului de săptămâna trecută demonstrează că mafia khazară pur și simplu nu înțelege. La fel ca băiatul care a strigat ,,lupul la oi’’ și-au pierdut capacitatea de a păcăli și de a manipula lumea cu incidente regizate. Sacrificiul în masă adus lui Satan săptămâna trecută a evreilor și palestinienilor de către ,,viitorul rege al lui Dumnezeu’’ Benyamin Netanyahu este un exemplu flagrant. În ciuda faptului că au postat imagini oribile și sfâșietoare ale israelienilor suferinzi în presa lor de propagandă corporativă, nimeni nu a fost . Iată povestea reală a ceea ce s-a întâmplat în culise, potrivit surselor Mossad, MI6 și FSB rus.
Șeful MI6, care se întâmplă să fie evreu, a spus:
„KM au folosit întotdeauna poporul evreu și iudaismul ca scut uman pentru scopurile lor satanice și nefaste. Sunt o grămadă de tâmpiți profund putrezi, bine-cunoscuti și urâți. Am mers pe steag fals aproape imediat după ce am auzit despre asta.” Sursele Mossad au fost de acord că Fâșia Gaza și Cisiordania au fost monitorizate atât de amănunțit de israelieni, încât nici măcar un bob de orez nu poate intra acolo fără ca ei să știe despre asta. Cu alte cuvinte, atacul masiv asupra Israelului de către Hamas trebuia să fi fost orchestrat de Netanyahu și slujitorii săi.
O sursă rusă a FSB a descris situația după cum urmează: ,,Aproximativ 60 de oameni, inclusiv Biden și fiul său, Hillary și echipa ei, știu cu toții că vor merge la închisoare dacă vor pierde războiul din Ucraina.
Deci, pentru a se salva au nevoie de o „victorie”, și Ucraina nu este potrivită pentru asta, în timp ce China-Taiwan este prea riscantă, așa că au ales să-i distrugă pe palestinieni… Hamas face parte din planul de mutare a Israelului în țara Ucrainei. Practic, războiul din Israel și Ucraina este unul singur.
Sionistii vor sa aiba un pamant mai mare departe de Iran si alte tari musulmane, asa ca teritoriul ucrainean a fost ales pentru a reloca evreii acolo dupa distrugerea Israelului… In ultimele 18 luni, aproximativ o jumatate de milion de ucraineni au murit. În timpul războiului, 3,5 milioane de ucraineni au migrat în Europa și 2,5 milioane în Rusia. Deci, în total, populația a fost redusă cu 6,5 milioane. Populația Israelului este de 9,3 milioane, așa că ar trebui ca războiul din Ucraina se va termine în 2025, când vor muri alte 3 milioane. Apoi noua Khazaria va fi construită pe sângele vărsat.’’
Acest lucru nu va fi permis să se întâmple. Consiliul de Securitate al ONU a avut o ședință de urgență despre atac și, deși nu a emis o declarație, au fost de acord că Israelul nu are justificare pentru război.
Motivul pentru care atacul a fost organizat în acest moment este că spălarea banilor KM prin Ucraina a fost întreruptă. KM sperau să folosească acest spectacol din Gaza pentru a obține bani de simpatie pentru a câștiga timp până în 2025, când plănuiesc să organizeze un fel de atrocități îngrozitoare, spun surse MI6.
Un alt motiv pentru care Netanyahu a grăbit atacul a fost pentru că serviciile de informații iraniene au marcat o lovitură de stat majoră. Surse de informații iraniene ne informează : „Informațiile confidențiale ale biroului lui Netanyahu sunt în mâinile iranienilor”, ca parte a tezaurului lor de informații, au obținut o listă de informații…’’