Roman, Viorel Roman
3 aprobate

roman@uni-bremen.de
109.102.106.228

Romanii in laboratorul european / 197 / Revolutia din 1968
este a celor nascuti in penuria de dupa Razboiului Mondial, (1946-), cea de azi, a celor nascuti intr-o bunastare fara precedent, la sfarsitul Razboiul Rece (1986-). De fiecare data incepe in USA si se extinde in Europa. 1968 la Paris incepe revolutia studentilor, azi tot acolo asistam la o revolta si mai violenta a „vestelor verzi“, a imigrantilor mahomedani si idolatri afro-asiatici, acestia din urma, dupa ce capata o hrana consitenta si constiinta drepturilor crestinilor, se revolta si in Germania.
1968 reconstructia postbelica se incheie si tineretul liber, progresist isi cauta un rost impotriva conservatorismului, care-i integreaza fara probleme. Astazi globalizarea financiara, internetul, mana in mana cu infantilizarea „satului global“, ii exasperiaza pe tinerii fara capatai si cu o datorie de 1.600 miliarde dolari pentru studii fara sens in USA. Si in universitatiile din Europa de Vest sunt parcati astfel tinerii someri, in Est la fel, inclusiv tarabe de diplome. UE preia insa o parte din costul somerilor inmatriculati si pentru prima data dupa 1945, a luat o decizie fara USA, de a redistribuii 1.800 miliarde euro pentru a preintampina un razboi civil ca cel intre albi si negrii/ evrei din SUA.
*
USA. Antifascismul terorist creaza confuzii. Daca in matriarhatul UE crestin-conservatoar – Angela, Ursula, Cristiane – domneste pacea, in patriarhatul USA al omului alb – Donald Trump -, negrii, agitatorii evreisunt intr-un razboi civil cu albii, Garda Ntionala e activata ca dupa uciderea lui Martin Luther King. Mussolini lichideaza presa Antifascista, care apoi se bucura de privilegiile invingatorilor, dar vandalismul actual din SUA, generat de anticapitalismul, antirasismul, ii va fi fatal. Trump cere ca mișcarea antifascista să fie declarată teroristă, dupa ce Procurorul general spune ca „violenţa organizată şi condusă de ANTIFA şi alte grupuri similare … ţine de terorismul intern şi va fi tratată ca atare.” De un secol evreii sunt antifascisti cu negrii tovarasi de drum, de aceea la Charlottesville, la demolarea statuilor albilor, acestia protesteaza cu “Jews will not replace us!” New Yorker, The Economist, London. ”Evreii nu ne veti inlocuiti, pamantul nostru, sangele nostru”. Der Spiegel, Hamburg. Evreii nu mai sunt in tabara albilor, ci a negrilor. Primarul orasului Minneapolis, evreu practicant, ii imputa lui Tramp vandalismul care se raspandeste in USA.
https://de.calameo.com/read/005516518cf35da852fd2
https://www.academia.edu/40755788/Razboiul_dintre_evrei_si_crestini_azi_religii_seculare