CD
149 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

REVOLUȚIA AMERICANĂ CONTINUĂ
Agregat de CD

Revoluția Americană initială din1765-1787 continua si acum, mai ales acum in forme recrudescente pentru punerea societatii americane de pe calea Capitalismului Hyperimperialist in dezintegrare, pe cea a Globalismului.
Initial Revolutia Americana a fost un proces care a introdus o nouă viziune despre stat și națiune, a continuat pe parcursul Războiului American de Independență (1775-1783) și a elaborat Constituția Americană (1776-1787) cu amendamentele ulterioare, un exemplu progresist pentru viitoarele state formate in urma revolutiilor ”democratice”.
Fortele oculte ce au stat in spatele avantului revolutionar sunt déjà bine cunoscute si se stiu si motivele ce au determinat participare financiara enorma dar anonima la acest proces ce a avut ca rezultat un stat de tip nou, o democrație constituțională liberală, sub forma uniunii a treisprezece state, legate prin Actele de Confederare într-o Republică Constituțională.

Ceea ce au urmarit fortele oculte a fost un echilibru/compromis intre nevoile sociale minime ale populatiei la acea data, care au facut revolutia, interesele marilor familii financiare international kosher si ale lacheilor lor masonii.
• Au fost desființate clasele și castele, aducand nobilimea si monarhiile la nivelul comun;
• Cetățenilor li s-au garantat cele trei libertăți fundamentale:
– dreptul la viață,
– dreptul la libertate,
– dreptul de a-ți crea propria fericire (baza individualismului american);
• Nu au mai existat drepturi înnăscute;
• Cetățenilor li s-a garantat proprietatea;
• Cetățenilor li s-au garantat drepturile civile, prin îngrădirea autorității statului;
• Cetățenilor li s-a garantat dreptul de vot, cu introducerea votului indirect;
• În principiul de funcționare al statului a fost consfințită separarea puterilor în stat și au fost introduse mecanismele de control, echilibrare si enforsare/represie;
• Prin primele zece amendamente constituționale (Bill of Rights) au fost garantate libertatea religioasă, dreptul la asociere, dreptul de a forma miliții, de a purta arme și de a se opune unui guvern tiranic, dreptul la libertatea cuvântului, modalitățile de prevenire a abuzurilor statului, armatei sau justiției și criteriile de independență a
statelor.
Statul rezultat, unic în lume la acea data, a deschis calea marilor performanțe economice, a progresului tehnic, a invenției și inovării și a adus – pentru prima dată – prosperitatea în proporții de masă si stabilitatea sociala ceea ce este baza, unei dezvoltari accelerate economice dorite de Anonimii finantatori.

Neomarxistii continuua revolutia
Desi Karl Marx a vizitat SUA si a avut relatii pintre jurnalistii si personalitatile gandirii americane, teoriile lui, desi bine cunoscute in State, nu au prins radacini si nici nu au inspirat la acea data nici un curent Marxist. Aceasta se datora faptului ca revolutia initiala Americana inlaturase cu success, unul di elementele care ar fi putut duce la MANIFESTAREA URII, respectiv desfiintarea claselor si a drepturilor innascute.

În condițiile în care marxismul clasic și teoria luptei de clasă și-au pierdut definitiv creditul si obiectul urii, neomarxiștii, autorii revoluției americane contemporane, au introdus conceptul de LUPTĂ DE RASĂ (înlocuitoarea luptei de clasă), care divizează profund națiunea și care a readus rasismul la cel mai înalt nivel, au gasit din nou URA ca element declansator al Revolutiei Globaliste.
Adepții teoriei Marxist-Globaliste își maschează identitatea, ferindu-se să fie numiți socialiști marxisti și folosesc nume ca: democrați socialiști, organizatori de comunități(Comuna din Paris?), activiști sociali, progresiști etc.

O componentă majoră si esentiala a acestei strategii, de schimbare a întregii societăți americane de trecere la Globalism, este acea a rasismului anti-alb în diferitele lui forme de manifestare unde URA RASIALA este carburantul revolutionar.
Aceasta reteta este folosita si in alte tari, in special in fostele metropole Europene ale coloniilor, acolo unde vechea ura anticoloniala are inca reverberatii puternice si oarecum legitime, precum refuzul de returna tezaure sau artefacte din marile muzee metropolitane.

Discriminarea inversată este combinația de intoleranță și de prejudicii aduse
membrilor unui grup populațional, care a fost majoritar sau dominant, de către o minoritate răzbunătoare, instigate la ura si necrutare.
Ca și rasismul “clasic”, rasismul inversat este o manifestare socială bazată pe ură.
Istoric, daca urmarim evolutia ideologiei revolutionare, putem observa ca majoritatea revolutiilor au fost pornite de o propaganda apriga ce incita la ura. Iar de la Revolutia Franceza – Caderea Bastiliei – incoace, ura a fost elementul care a dominat si chiar a divizat pana si fractiunile revolutionare, conduse de aceleasi forte ascunse ale masoneriei.

“Se întâmplă din ce în ce mai frecvent ca albii să fie discriminați, dar – mai mult – și americanii asiatici sunt acum atacați și amenințați.” (Roger Clegg – fost consilier în administrațiile Reagan și Bush);
Șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, şi-a exprimat de curand îngrijorarea privind amplificarea rasismului împotriva albilor în SUA, legând acest presupus fenomen de corectitudinea politică „împinsă până la absurd” în această ţară, relatează AFP, potrivit AGERPRES (www.stiripesurse.ro 4 aprilie 2021).

Apare din ce în ce mai evident că țintele rasismului inversat sunt oamenii albi de origine europeană, istoria și cultura americană, creștinii si crestinismul ca cultura si religie.

Momentul Adevarului se apropie, caci se fac multe dezvaluiri privind originea revolutiei culturale actuale, de fapt anticulturala. Dezvaluite fiind sursele de inspiratie si provenienta fondurilor de sponsorizare intreaga afacere devine tot mai transparenta in toata slendoarea ei hada si cu tot mirosul pestilential degajat.

Acum avem un fragment dintr-un articol din revista Observatorul Occidental, care sa introduca personajele pe scena revolutiei Americane actuale.

CE AU FĂCUT EVREII AFRICII DE SUD ACUM O FAC AMERICII
de Tobias Langdon – august 3, 2021

… Este ușor de vazut lipsa de importanța a cărților în cultura negrilor. Muzica rap celebrează raptulși violul, nu lectura. Iar recentele revolte ale negrilor din Africa de Sud au oferit un ecou tragicomic al revoltelor negrilor din Anglia din 2011.
Pe atunci, negrii și-au exprimat durerea profundă față de nedreptate prin comiterea de crime, incendierea clădirilor și jefuirea de pantofi, haine și tehnologiei strălucitoare. Dar au lăsat librăriile în mare parte neatinse.

Zece ani mai târziu, co-etnicii lor din Africa de Sud și-au exprimat durerea față de nedreptate în același mod:
Peste 300 de persoane au fost ucise și peste 50 de școli din KZN [KwaZulu-Natal] au fost devastate; mii de magazine, inclusiv supermarketuri mari, asigurate, deținute de albi și magazine mici, neasigurate, deținute de negri, au fost distruse; farmacii și clinici au fost atacate și camioane și autobuze au fost incendiate. Autostrada principală de la Johannesburg la Durban este adesea pur și simplu închisă. Pagubele se ridică acum la miliarde de moneda Rand. Doar librăriile par să fi scăpat de jefuitori, ceea ce ne-ar putea spune ceva. (Motivele reale ale revoltelor din Africa de Sud, The Spectator, 31 iulie 2021)

Ne spune ceva: că cărțile nu contează pentru negri. Dar cărțile contează enorm pentru grupul a cărui magie intelectuală și ideologică a transformat aurul Africii de Sud in capital banker care stipendiaza ideologiile si dogmele iubite de negri.
Evreii ashkenazi ca Joe Slovo, Denis Goldberg și Helen Suzman au fost esențiali pentru lupta eroică împotriva rasismului și apartheidului. Ei au furnizat intelectul și ideologia pentru nu tocmai inteligentul, dar carismaticul Nelson Mandela și camarazii săi negri.

Succesul ca savant
Negrii nu sunt carturari/cititi, dar evreii sunt renumiti pentru devotamentul lor pentru cărți și succesul lor ca academicieni, jurnaliști, și editori. După cum a remarcat Kevin MacDonald privind cultura evreiască medievală din Europa: succesul ca savant a fost valoros, deoarece i-a permis savantului să contracteze o căsătorie de dorit, adesea cu o femeie dintr-o familie bogată. Prin urmare, în centrul iudaismului se afla un set de instituții care ar fi dus în mod fiabil la procese eugenice legate de inteligență și capacitatea de dobândire a resurselor.”
Chiar dacă evreul Steven Pinker nega că lectura a lăsat o „amprentă asupra genomului”, este posibil ca propriul său genom să fi purtat urme de selecție pentru alfabetizare.
Același lucru este valabil și pentru evreii Ashkenazi care au luptat cu negrii pentru a pune capăt dominației albe în Africa de Sud. Și astfel evreii foarte cititi pun negrii foarte necititi responsabili pe o societate industrială avansată. Rezultatele au fost în întregime previzibile:

În 1994, ANC – Congresul Național African – a moștenit cea mai puternică economie din Africa, cu o infrastructură excelentă, inclusiv electricitate ieftină și fiabilă. În 2021, ANC a distrus totul. Avem pene de curent continue; căile ferate de călători se prăbușesc în ruină; majoritatea localităților sunt disfuncționale, pe străzi se circula în condiții îngrozitoare la fel si cu alimentarea cu apă și canalizare; South African Airways este în faliment; economia este paralizată; sărăcia profundă este larg răspândită, iar șomajul este de 43 % (inclusiv mulți dintre cei care au renunțat la căutarea unui loc de muncă). Această tragedie a fost cauzată de corupția sistematică, de un guvern umflat, de legile rasiale ruinătoare și de un asalt neobosit asupra întreprinderilor private. Crimele violente îi alarmează pe cei bogați și îi îngrozesc pe săraci. (Motivele reale ale revoltelor din Africa de Sud, The Spectator, 31 iulie 2021)

Savantul, matematicianul și inginerul grec Arhimede a fost unul dintre cele mai mari genii din istorie și a înțeles puterea uriașă a pârghiilor și a forței limitate aplicate în mod corect. El are reputația de a fi spus: „Dă-mi un loc unde să stau și voi muta lumea.” Dar pârghiile există și în sens sociologic. Evreii au fost o minoritate mică în Africa de Sud, dar au folosit pârghii de ideologie, retorică, metodologie a urii și finanțe pentru a muta societatea vastă și extrem de reușită din Africa de Sud Albă – și a o arunca de pe stâncă in abis.

Direct din gura ebraicului
Evreii folosesc acum aceleași pârghii pentru a muta societatea chiar mai vasta și mai de succes din America Albă. Și cu aceeași intenție: să o arunce de pe stâncă. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. Sunt cum zic unii poate un antisemit turbat și irațional, la urma urmei. Dar puteți avea o evaluare similară a națiunii evreiești-distrugand America direct din gura ebraică, așa cum au fost. evreul David Cole care a publicat un articol numit „Duo disgenic” in TakiMag. Duo-ul sunt la fel cum
au fost în Africa de Sud, și anume, evrei și negri.

Există un nucleu al comunității evreiești americane care nu va înceta niciodată să fie „revoluționar”. Ei pot face acest lucru de la un colț de stradă cu un megafon, sau din pozitia sigura a unui profesor universitar titular, sau de la un studio de la Hollywood, sau din confortul propriei lui case scriind cecuri pentru Democrati sau unui Soros, dar este o trăsătură care este in continua transmise, din generație în generație.
Așa cum există un nucleu de evrei care nu vor înceta niciodată să fie revoluționari, există si un nucleu de negri care nu vor înceta niciodată să fie criminali și nerealiști. Nu vorbesc despre toți negrii. Dar în centrul comunității există un putregai de nesalvat – IQ scăzut, control scăzut al impulsurilor, criminalitate ridicată.

Acest nucleu de negri va da întotdeauna carne de tun pentru nucleul de evrei care continua traditia lor revoluționara. Cel mai rău dintre cei mai răi evrei anti-vest de astăzi, cum ar fi Soros, nu dau doi bani dacă un chinez este închis într-o închisoare din SUA, sau un indian. Pentru că aceste grupuri, chiar și cu toate imigrația împinsa de evreii de stânga, ar schimba fundamental America, dar nu-i legitimeaza ca o entitate.. O Americă asiaticizată (o Americă cu un procent asiatic la nivel columbian britanic) nu ar mai fi America. Dar ar funcționa. O Americă hispanicizată nu ar mai fi America. Dar ar funcționa (prost). Dar o Americă neagră ar eșua de una singură pentru că acel grup are întotdeauna nevoie de altcineva care să facă calculele și să cultive mâncarea și să creeze locuri de muncă și să trateze bolnavii. …

Este o relație simbiotică; negrii care nu ar putea atinge acest nivel de dominare si control, de importanță, pe cont propriu, și evreii care își canalizează dorințele revoluționare printr-un popor fără speranță carora le oferă doar surogate permanente. Cele două grupuri nu trebuie să se placă reciproc (și nu o fac), dar ambele profită de relație. (Duo dysgenic, TakiMag, 20 iulie 2021).
Cole numește alianța negru-evreiască „simbiotică”, dar simbioza cauzează mii de decese inutile în rândul negrilor, pe măsură ce poliția se retrage din a-și face treaba în districtele negre, iar criminalii negri devin din ce în ce mai violenți și impulsivi.
Black Lives Matter (BLM) este un cult al morții pentru negri, condus, ca și ANC – African National Congres, de creiere evreiești carturare/citite. Cea care lucrează în centrul BLM este o evreică pe nume Susan Rosenberg.

Cum de’au făcut-o negrii necarturari/cititi?
Milioane de albi se opun BLM, recunosc problemele negrilor și sunt consternați de anti-albul din ce în ce mai strident și răuvoitor al complexului industrial.
Dar câți dintre acești albi au auzit de Susan Rosenberg și știu despre rolul evreiesc central în ideologiile anti-albe, cum ar fi Teoria Rasei Critice (CRT)?
Nu sunt destui. Prin urmare, rolul nostru este să-i educăm pe albii neștiutori și să subliniem o anomalie care îi privește în față. Dacă negrii sunt atât de inadecvati și intelectual nerealizati, cum au reușit să creeze atât de multa turbulența și angoasă în societățile occidentale avansate?
De ce mass-media și alte instituții îi venerează pe negri cu atâta ardoare și găsesc scuze atât de absurde pentru comportamentul lor neadecvat?

Răspunsul este simplu, după a subliniat David Cole in articolul sau din TakiMag. Negrii nu au fost de unii singuri cei care au făcut toate astea. Cu ei sunt evreii mult mai inteligenți și machiavelici. De fapt, evreii s-au aliat cu negrii încă de la începutul secolului trecut și au avut un rol esențial în mișcarea pentru drepturile civile Același lucru este valabil și pentru musulmanii non-negri din țări precum Marea Britanie și Franța. Și ei au o inteligență medie scăzută și realizări slabe, dar și ei beneficiază de închinarea minorităților și comit crime oribile împotriva albilor cu complicitatea și chiar colaborarea autorităților. Musulmanii nu au atins această elevație culturală și privilegiul criminal pe cont propriu. Încă o dată evreii au fost aliații lor. Într-adevăr, puteți găsi multe exemple de evrei care proclamă în mod explicit că „evreii și musulmanii sunt aliați naturali”.

„Aliați naturali” împotriva cui?
Împotriva albilor, desigur. Evreii se văd, de asemenea, ca aliați naturali ai negrilor împotriva albilor. Asta este ceea ce prea mulți albi în prezent nu reușesc să vadă. Ei ar putea vedea adevărul mai mic despre inteligența scăzută și criminalitatea ridicată a negrilor și musulmanilor, dar nu văd adevărul mai mare despre modul în care evreii folosesc negrii și musulmanii ca arme împotriva civilizației occidentale albe. Cu toate acestea, cu cât negrii și musulmanii se comportă mai rău, cu atât mai evident va deveni adevărul mai mare. Și apoi evreii vor fi aduși la lege sa raspunda pentru balamucul pe care l-au creat.

Sursa: https://www.theoccidentalobserver.net/2021/08/03/blacks-books-and-bedlam-what-jews-did-to-south-africa-theyre-now-doing-to-america

Traducerea CD