Ion Coja site
07:07 (acum 4 ore)
către eu

De la: viorel roman
Subiect:

Textul mesajului:
Evreii conduc lumea? Hitler si Antonescu
Führer si Conducator a doua natiuni intarziate pierd lupta de emancipare statala in al Doilea Razboi Mondial. Adolf Hitler se sinucide, Ion Antonescu e lichidat si proiectele nationale Germania Mare si Romania Mare esuiaza, sunt dezmembrate si supuse de anglo-mozaici si ortodocso-maxisti unui procesului de reeducare cu larg caracter de masa, decenii de a randul.
Inainte de 1853, de Razboiul Crimeii, germanii ca si romanii traiau in tarisoare fara importanta geopolitica, pe cand in Vest, Anglia, Franta, Mari Puteri atlantice cu traditii colonialiste si imperialiste remarcabile, stapaneau o buna parte din toata lume, iar in Est, Imperiul Rus, de la Marea Baltica la Oceanul Pacific, era la fel, o Mare Putere intercontinentala imperialista.
Dupa Razboiul Crimeii Marile Puteri din Est si Vest, inclusiv Imperiul Turc si Austriac privesc neputincioase expansiunea Prusiei, singura nebeligeranta 1853/6, care dupa ce-i bate pe austrieci si francezi, reunifica tarisoarele in Imperiu German II, proclamat la Paris.
Renasterea si succesul Imperiului German II era intolerabil, in Vest pentru Franta si Anglia, si in Est pentru Rusia, asa ca in Primul Razboi Mondial e lichdat si poporul condamnat la un secol de obligatii de tip colonial intolerabile in Europa Centrala. Asta face posibila ascensiunea Partidului National-Socialist al Muncitorilor Germani sub Hitler, care proclama Imperiul German III.
Stradania lui Hitler sa puna bazele unui Reich in care sa traiasca cam toti germanii, cam ca rusii, francezii, spaniolii sau englezii in statele lor multiseculare, succesul sau economic era la fel de intolerabil ca Imperiul German II, asa ca dupa al Doilea Razboi Mondial, tara e ocupata militar si impartita in RDG ruso-sovietica si RFG euro-atlantica, pana la reunificare 1991.
*
Unirea moldo-valaha sub Cuza e incurajata la Paris pentru a bara drumul Rusiei spre sud. Dupa implozia Imperiilor German, Austro-Ungar, Rus si Turc, Mariile Puteri atlantice, SUA favorizeaza aparitia Romaniei Mari, stat tampon intre Europa Centrala si URSS, dar care in loc sa se orienteze spre vest printr-o unire cu Roma, continua traditia greco-fanariota a Vechiului Regat obedient ortodoxiei constantinopolitane si moscovite si in doua deceni pierde 1/3 din populatie si teritoriu.
Rest-Romania lupta in cel de al Doilea Razboi Mondial ca vasal al lui Hitler impotriva lui Stalin in speranta refacerii tarii, apoi invers, ca vasal al lui Stalin impotriva lui Hitler, pentru ca dupa Tratatul Hitler-Stalin asupra statalitatii romanilor atarna mereu sabia lui Damocles. Dupa razboi, RPR si RSSM ajung in Cordonul Sanitar ortodoxo-comunist anti-imperialist pana in dec. 1989.
Romania 1859 si Germania 1871, profita de Razboiul Crimeei, in istoriografia germana Primul Razboi Mondial esuat, si sunt victime ale Razboaielor Mondiale. Azi, apartenenta la UE/NATO le ofera perspective optimiste emanciparii nationale si sociale fara granite intr-o lume globalizata.
*
Evreii, inca fara un stat national, sunt in Primul Razboi Mondial in tabara germana si ajung in al Doilea Razboi Mondial intre toate fronturile in slujba Marilor Puteri din Vest si Est, inpotriva lui Hitler, asta poate explica inexplicabilul, Holocaustul si aparitia apoi a statului Israel.
Singurul aliat a Axei, maresalul Antonescu refuza sa-i extradeze pe evreii in Imperiul German si ii proteja, pe cat putea, pe cei care fugiau din Ardealul ajuns sub amiralul maghiar Miklós Horthy.
Dupa razboi, evreii din Rest-Romania, mai numerosi decat inainte de razboi, emigreaza. Azi numarul lor este minor, cu toate astea, ca mai in toate tarile subdezvoltate, exista un antisemitism fara evrei. Evreii conduc lumea. Antioccidentalismul este imbatabil si tabuizat pentru ca din Vest vin ajutoarele de dezvoltare nerambursabile, umanitare etc., asa ca in locul lui, antisemitismul ca substitut este raspandit.
*
https://www.academia.edu/40434394/Evreii_conduc_lumea_conspiratiile
https://www.academia.edu/40443079/Evreii_conduc_lumea_moldo-valahii
https://www.academia.edu/27240962/Germanen_und_Rumänen
https://www.academia.edu/36349078/Evreii_conduc_lumea_destineliterare_Steinhardt
https://d-nb.info/1025131827/04
https://www.academia.edu/36267172/Evreii_conduc_lumea_recolonizarea
https://www.academia.edu/39880529/Evreii_conduc_lumea_holocaustul
http://www.badpolitics.ro/evreii-conduc-lumea-viorel-roman/
https://www.academia.edu/36701780/Tiganii_si_evreii_romani
https://www.academia.edu/40434394/Evreii_conduc_lumea_conspiratiile

http://bentodica.blogspot.com/2018/06/viorel-roman-evreii-conduc-lumea.html
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/article-die-transformation-rumaniens-durch-juden-freimaurer-und-kommunisten-119156741.html
https://books.google.ro/books/about/Evreii_conduc_lumea.html?id=cI6iMwAACAAJ&redir_esc=y