CD
1.005 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

JAMES CLYBURN SPUNE CĂ REPUBLICA DE LA WEIMAR A FOST „CEA MAI MARE DEMOCRATIE” VREODATĂ
De Andrew Anglin

James Clyburn era cunoscut ca „Regele muzicii Soul”. Mai târziu a fost cunoscut drept „Soul Daddy” – “Tatal cantecelor Soul” și „The Love Docta” – “Doctorul Dragostei”, înainte de a deveni în cele din urmă „Arhiducele Funk”.
Dar acelea au fost zile diferite.

Cariera lui Clyburn a atins apogeul odată cu lansarea cantecului „Strokin” în 1986. „Când fac dragoste, nu fac doar dragoste”, a cântat Clyburn, „I be strokin” – “Aș mangaia/excita”.
După o serie de scandaluri debilitante alimentate de cocaine, crack și probleme nerezolvate cu mama sa, împreună cu incapacitatea lui de a-și atenua stilul de dans bombastic, care devenise din ce în ce mai periculos din cauza creșterii lui rapide în greutate, cariera lui Clyburn a intrat în declin brusc la sfârșitul anilor 80.

CONFRUNTAT CU FALIMENTUL, CLYBURN NU A MAI AVUT DE ALES DECÂT SĂ ACCEPTE UN LOC DE MUNCĂ, DEPUTAT ÎN CONGRESUL SUA.

În zilele noastre, Clyburn este „Biciul majoritatii in Congres”. El este cunoscut și sub numele de „Jack Flash”.
Săptămâna aceasta, el nu vorbea funk și nici nu-și spunea prostiile obisnuite când a apărut vineri la Fox News pentru a declara că Republica de la Weimar a fost cea mai mare republică din toate timpurile.

Reprezentantul majoritar al Camerei James Clyburn declară: „Această țară este pe cale să repete ceea ce sa întâmplat în Germania în anii 1930, dacă republicanii câștigă”. pic.twitter.com/lbkdPXVCMQ
— Greg Price (@greg_price11) 4 noiembrie 2022

„Asta se întâmplă într-o țară care urmează ceea ce s-a întâmplat în Germania la începutul anilor ’30”, a mormăit Clyburn pentru Fox News.
„Am spus asta în 2018 și am fost injurat de mulți oameni pentru că am spus-o. Dar era adevărat atunci, și este adevărat acum: această țară este pe cale să repete ceea ce s-a întâmplat în Germania, când era cea mai mare democrație, când și-a ales un cancelar care apoi a controlat mass-media. Acest fost președinte a numit presa dușmanul poporului. Asta e o grămadă de prostii. Și asta este ceea ce se întâmplă acum în această țară.”
Acest lucru este literal „și apoi într-o zi, fără niciun motiv, oamenii l-au votat pe Hitler la putere”.

Dacă Weimarul german a fost cea mai mareață republică din toate timpurile, de ce au votat oamenii extremistul militarizat?
După cum se dovedește, Weimarul inainte de Hitler era practic exact așa cum sunt Statele Unite în prezent. Prin urmare, are sens ca democrații, care susțin că Joe Biden este cel mai mare președinte din toate timpurile și că totul merge bine în această țară, să nu vadă nici că au existat probleme în Republica de la Weimar.

Cu toate acestea, mulți oameni au văzut probleme în Weimar, la fel cum mulți oameni văd probleme în America acum. Problemele au fost economice, sociale și politice și nu este greu de spus ce i-a determinat pe oameni să îmbrățișeze agenda de extremă dreaptă a lui Adolf Hitler.
În perioada de după Primul Război Mondial și înainte de alegerea lui Hitler, Germania a fost forțată să plătească o grămadă imensă de bani țărilor străine ca despăgubiri pentru război.

Mulți oameni ar spune că al Doilea Război Mondial a fost inevitabil pe baza tratatului care a pus capăt Primului Război Mondial.
Germania se confrunta cu o hiperinflație.
Aceasta era la un nivel pe care nu l-am atins încă în Statele Unite, dar este evident că este pe drum. Și am ajuns absolut la criză. Poporul american simte criza inflației la fel ca în Weimar.
Situația de hiperinflație germană a fost de fapt înainte de Marea Depresiune, care a început abia în 1929. Când s-a întâmplat asta, Germania a simțit-o cel mai rău. Din perioada 1919-1933, Germania se afla într-o stare totală de criză economică.

În afară de inflație, a existat șomaj în masă, iar viața din beneficiile/ajutoarele guvernamentale era aproape imposibilă, familiile fiind nevoite să locuiască într-o singură cameră. Bărbații s-au apucat de băut, iar femeile s-au orientat adesea spre prostituție, erau suficienti de multi evrei cu bani care sa platească.
Deși o criză economică de această amploare va fi întotdeauna factorul decisiv pentru a stabili dacă oamenii sunt sau nu pregătiți pentru o schimbare extremă, trebuie remarcat și cât de tulburată a devenit societatea în timpul Weimarului.

Practic, Weimarul a fost testul a tot ceea ce a început să se întâmple în Statele Unite în urmă cu zece ani. Cel mai important, aici au făcut primele operațiuni de „schimbare de sex”. Un evreu pe nume Magnus Hirschfeld conducea Institut für Sexualwissenschaft – Institutul pentru Wissenschaft Sexual, unde efectua tot felul de experimente Frankensteiniene asupra bolnavilor mintal. În primul rând, el doar tăia bărbații, dar cu ajutorul chirurgului șef al Institutului, Ludwig Levy-Lenz, care prin pură coincidență era și el evreu, Hirschfeld a fost de asemenea pionier și chiar a inventat conceptul de „neovagină”.

Operațiile au fost condamnate ca barbare, chiar și de către oameni care nu erau de extremă-dreapta, și mulți oameni au murit ca urmare a intervențiilor chirurgicale greșite. Răspunsul lui Hirschfeld a fost că nici măcar nu voia să mutileze acești oameni, dar ei îi cereau să se facă acest lucru și, prin urmare, nu era responsabilitatea lui.
Naziștii au protestat împotriva institutului chiar înainte ca Hitler să preia puterea.
Inutil să spun că după ce Hitler a preluat puterea, locul a fost închis.

Evreii îl sărbătoresc acum în mod obsesiv pe Hirschfeld și susțin că singurul motiv pentru care a fost închis a fost că Hitler era răul pur.
Au îngropat povestea mai înainte, dar au adus-o acum în discuție ca pe un lucru bun în lumina maniei „trans” pe care au creat-o acum în Statele Unite. Nu veți găsi articole despre el între 1940 și 2017, în afară de oameni care vorbesc despre cât de barbar și de tulburat era – acum insă, fiecare publicație evreiască își face în mod regulat un punct de glorie prin a se lăuda cu faptul că au fost pionierii mișcării trans.

Ar fi bine să spere că goyim-neevreii „conservatori” nu-i aud vorbind așa. Dacă oamenii încep să audă cu ce avea de-a face Hitler, probabil că vor incepe a avea mult mai multă simpatie fată de el și vor începe să pună câteva întrebări despre felul în care acest om a fost portretizat de câștigătorii istoriei.
S-au întâmplat tot felul de alte chestii sexuale ciudate în Weimar, Hirschfeld este doar exemplul cel mai extrem. Desigur, evreii profitau serios de faptul că situația economică le punea pe femei în prostituție, făcându-le să facă lucruri foarte perverse si neplacute.

Întreaga țară a fost complet sexualizată ca parte a unei agende utopiste evreiești, care a fost, de asemenea, foarte profitabilă pentru ei, tot prin coincidență.
Aici aveti un clip video in engleza: https://www.youtube.com/watch?v=1QhATJbQrvE&t=568s
Alături de cultura sexuală, care a fost centrul culturii Weimar, s-au întâmplat și alte chestii culturale evreiești grosolane, până la Bauhaus inclusiv.

În timp ce toate acestea se întâmplau, politicienii nu au făcut nimic. Țara era condusă în întregime de bancheri evrei – în primul rând bancheri evrei americani care colaborau cu verii lor pe teren în Germania. A existat, de asemenea, o influență relevantă asupra direcției națiunii, venită din partea comunității marxiste utopice active, care era, la fel ca comunitatea evreiască de degenerescență sexuală, foarte avansată.

Cel mai important rol l-a avut Școala Evreiască din Frankfurt, un grup creditat cu inventarea „marxismului cultural”, care a fugit în America după ascensiunea lui Hitler. În mijlocul ruinelor unei țări, în care bărbații erau toți beți și femeile erau prostituate, acești evrei împingeau orice fel de proiect utopist bizar în corpul politic.

Pur și simplu nu poate fi exagerat cât de evreiască era elita conducătoare a Germaniei de la Weimar. Evreii s-au referit la Weimar ca fiind un „paradis evreiesc”, de fapt. Atât stânga, cât și dreapta au disprețuit guvernul și chiar și moderatii l-au urât. Este posibil ca motivul pentru care lui Hitler i-a fost atât de ușor să preia conducerea a fost că guvernul era într-adevăr complet corupt, doar o fațadă pentru stăpânirea străină și nu era nimeni în guvern căruia să îi pese cu adevărat ce s-a întâmpla cu el.

La 30 ianuarie 1933, Hindenburg l-a numit pe Adolf Hitler cancelar la conducerea unui guvern de coaliție; Partidul Nazist de extremă-dreapta al lui Hitler a deținut două din zece locuri în cabinet. Von Papen, în calitate de vicecancelar și confident al lui Hindenburg, urma să servească drept eminență gri care avea să-l țină sub control pe Hitler; aceste intenții au subestimat insă foarte mult abilitățile politice ale lui Hitler. Până la sfârșitul lunii martie 1933, “Decretul incendiului de la Reichstag” și “Actul de abilitare din 1933” au folosit starea de urgență percepută pentru a acorda efectiv noului cancelar o putere largă de a acționa în afara controlului parlamentar.

Hitler a folosit cu promptitudine aceste puteri pentru a contracara guvernarea coruptă și a suspenda liberalitățile exagerate, ceea ce a dus la prăbușirea rapidă a “democrației elitiste”.
Până la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial în Europa în 1945, naziștii au guvernat Germania respectand toate măsurile și legile extraordinare pe care le puneau în aplicare erau constituționale; în special, NU A EXISTAT NICIODATĂ O ÎNCERCARE DE A ÎNLOCUI SAU DE A MODIFICA SUBSTANȚIAL CONSTITUȚIA DE LA WEIMAR.

Cu toate acestea, preluarea puterii de către Hitler (Machtergreifung) a pus capăt efectiv Republicii Desfraului, completand cadrul constituțional cu Führerprinzip, principiul că „cuvântul Führerului este lege.”

Este de înțeles că evreii caută comparații între Weimar și America de acum, dar adevărul este că ei au făcut cu succes imposibil ca cineva să preia guvernul SUA prin sistemul electoral correct si onest. Am văzut asta cu Donald Trump. Nu putea face nimic. Acest lucru se datorează în primul rând puterii agențiilor de informații americane care masluiesc alegerile cum vor ele.

Guvernul ales este un spectacol de clovn Potemkin care nu joacă un rol real în conducerea țării, dar există o putere reală în spatele lui Joe, în birocrația corruptă si înrădăcinată, cat și în rețeaua de informații.
Nu există nicio șansă posibilă ca democrații să piardă controlul din cauza acestor mandate intermediare. Ar fi grozav dacă Tucker Carlson ar înceta să spună că “oamenii trebuie să voteze”. Da, trebuie să votăm. Dar să nu ne înșelăm; nu se va întâmpla nimic.

Sursa: https://www.unz.com/aanglin/soul-brotha-says-weimar-republic-was-the-greatest-democracy-ever

Traducerea CD