Misucroitor
28 aprobate

misucroitor2@gmail.com
109.166.139.79
EVREI IEZUITI

„De ce și-ar folosi iezuiții dușmanul lor implacabil, evreii, pentru a-și promova planurile pentru stăpânirea lumii? Iezuiții nu fac niciodată nimic la vedere unde să poată fi expuși. Dacă sunt recunoscuți ca vinovați, vor fi învinovățiți și vor suferi consecințele, dar dacă pot folosi pe altcineva drept cauză a problemelor lumii, în special un inamic pe care îl pot distruge în acest proces, atunci și-au îndeplinit simultan două dintre obiectivele lor. Poporul evreu este țapul ispășitor perfect. Deoarece Rothschild sunt Agenții iezuiți care operează sub acoperire evreiască, folosindu-i [adică, Rothschild] în formarea Illuminati în 1776, le aruncă efectiv sarcina acestei conspirații asupra evreilor.Rothschild nu sunt cu siguranță singurii agenți iezuiți care operează sub un front evreiesc. ”

– Următoarele surse [Ed. Notă: Bill Hughes enumeră o serie de cărți în paragrafele ulterioare] indică faptul că [iezuitul] Adam Weishaupt și Rothschild au fost creierul și bogăția din spatele Revoluției Franceze.
~ Bill Hughes (Din cartea sa The Enemy Unmasked) – – – – – – – Ordinul Iezuit este o organizație sub acoperire de aproape 500 de ani, geo-politică, numai pentru bărbați, structurată ca o operațiune militară secretă: cerând jurăminte secrete și supunere deplină față de fiecare superior direct, care este în celedin Superiorul General (din zece supranumit Papa Negru se îmbracă în negru și „stă în umbra” Papa alb). „

Societatea lui Isus” – așa cum sunt cunoscute oficial – a fost folosită inițial de Vatican pentru a contracara diferitele mișcări de reformă din Europa, față de care Vaticanul și- a pierdut o mare parte din puterea sa religioasă și politică. Puterea de conducere absolut-temporală a fost întotdeauna obiectivul principal al instituției Vaticanului…”
http://vaticannewworldorder.blogspot.com/2012/11/jesuit-order-all-roads-lead-to-black.html?m=1