Muzeul pentru istoria evreilor din România – un cadou otrăvit?
Contains Link

Nicu Cohen6 hours ago
*
Asa in gluma , mottoul Muzeului ar trebui sa fie : Dumnezeu a facut animalele si oamenii iar Dracul a facut țințarii si evreii .
Istoria evreilor in România este deosebit de picanta …dar pentru a respecta adevarul istoric eu as propune ca in acel muzeu pe linga toate vaicarelile lor , ei insisi sa selectioneze un perete pe care sa puna criminalii evrei si crypto evrei care de-a lungul istoriei au comis crime impotriva natiunii gazda ,romanii ……Nu pot ei sa zica ca nu au fost si d-astia ..
Le dau citeva idei ..evreii domnitori fanarioti -fals prezentati ca fiind greci – Karagea , Mavrocordat ,Suțu ,Hangerliu ,precursorii arendasilor , care luat sapte piei de taranii ….escrocii regali de Hochezolern evrei ghermani in capul listei [ Noble Families of Jewish Ancestry. .recomand acest sait -http://www.almanachdegotha.org… ]….arendasii evrei in frunte cu Moishe Fisher de pe mosia caruia a pornit Rascoala de la 1907 …..crypto evreul Ion Antonescu – poreclit Câinele rosu , generalii Davidescu , Iosif Iacobici , Nicolae Deleanu care au ordonat si comis masacrul populatiei ruso-evreiesti de la Odessa 1941 ….generali crypto evrei Stanculescu , Iulian Vlad care au organizat macelul din decembrie „89 ….plus sleahta de crypto evrei Iliescu ,Birladeanu ,Martian ,Brucan ,Isarescu
CEO , Roman , Nastase , Constantinescu , Zegrean ,Iohanis , Ciolosz ,Basescu care a cedat fraudulos suveranitatea Romaniei ….toti cei care au organizat distrugerea Securitatii dupa „89 si Privatizarea BNR , ducerea aurului romanesc in strainate ….escrocii Steinmetz et Co. si sa mai ne dezvaluie si ei citiva care noi nu-i cunoastem ……Romania zilelor noastre este in ghiarele iudeo masonilor Corporatisti .Punctum.
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Tințarii evreii fanarioti …si ruina adusa de ei in Tarile române …..(in varianta de azi avem ANAF / Agentia Fiscala etc aceasi specie de extortionisti ca fanariotii )

Valahii care mai aveau o bruma de avere erau inchisi in beciurile agiilor si batuti pana plateau tot si ramaneau, in consecinta, pe drumuri. De atunci s-a impamantenit in limba noastra termenul de calic. In fata unei asemenea existente zilnice, multe familii romanesti si-au luat lumea in cap, plecand fie peste munti la fratii din Ardeal, fie in stepele de peste Nistru sau in muntii inaccesibili din Balcani. Alti romani s-au organizat in fratii de arme al caror scop era pedepsirea si atacarea familiilor fanariote. Asa se naste pe meleagurile noastre, nobila si pretuita indeletnicire a haiduciei! De teama renumelui de darji si nesupusi luptatori a romanilor, fanariotii interzic bastinasilor portul armelor. Se estimeaza de catre specialisti ca 6-7 generatii de valahi nu au mai continuat traditia militara, cu exceptia haiducilor care ne-au mai salvat din onoarea de popor viteaz si de temut, pe care o aveam in trecut. In vremurile de glorie ale voievozilor pamanteni se obisnuia ca orice barbat valah sa poarte arme si sa se antreneze. Doar robii tigani, tatari sau evreii erau scutiti de serviciul militar obligatoriu, deoarece voievozii nu se incredeau in calitatile lor militare.
http://www.descopera.ro/descop…

http://storage0.dms.mpinteract…
Ce asa arata grecii ? Asta era evreu get beget .

less