NR. Textul de mai jos este cu totul surprinzător. Nu știu ce valoare au informațiile pe care ni le oferă. Ar fi vorba de punctul de vedere al unei israeliene, al unei evreice. Este oare repezentativ și pentru alți evrei, pentru câți?… Acolo unde am putut controla și confrunta cu faptele teoriile „cunoscutei scriitoare”, aceste teorii nu m-au convins. Premisele lor sunt discutabile.

Pericolul islamizării este imens, cel mai mare din istoria bătrânului continent! Dar a spune că europenii ar fi clocit un asemenea proiect pentru a elimina Israelul de pe hartă mi se pare straniu! Să fie cucoana asta un fel de Funar al evreilor?!

Sigur că există o legătură între valul migrator arab și apariția / existența statului Israel, am vorbit despre această legătură, ca despre una din cauzele fenomenului.
Nu cred în existența unei vechi cârdășii europo-arabe împotriva evreilor! Mai degrabă, cu nenumărate exemple, se poate vorbi de o bună și veche colaborare între musulmani și evrei împotriva creștinismului. Dușmănia dintre arabi și evrei este de dată relativ recentă și este legată aproape numai de apariția statului Israel. În rest, mai nimic nu i-a despărțit pe evrei de arabi, de musulmani. Vezi Spania, vezi istoria imperiului otoman…

 

  • RSR 
  • Today at 11:40 AM
To
  • ion coja