CD
1.006 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

 

ESTE CORPUL TĂU PROPRIETATEA LEGALĂ A LUI BIG PHARMA?
Analiza dr. Joseph Mercola
https://www.youtube.com/watch?v=w-d3jFIGxdQ&t=2s

În videoclipul de mai sus, comentatorul Glenn Beck o intervievează pe jurnalista de investigație Whitney Webb despre cartea ei, „One Nation Under Blackmail: The Sordid Union Between Intelligence and Crime That Gave Rise to Jeffrey Epstein” – “ O Natiune Sub Santaj: Sordida Uniune Intre Serviciile Secrete Si Crimă Care A Dus La Aparitia Lui Jeffrei Epstein”, Volumele 1 și 2.
Aceste cărți oferă cadrul necesar pentru a înțelege nu doar rolul și funcția geopolitică a lui Jeffrey Epstein, ci și, mai larg, conexiunile profunde dintre comunitatea de informații din SUA și crima organizată.

Corupția politică pe care o vedem astăzi a apărut din această alianță nesfântă, care a dus la șantaj și mita fiind două strategii cheie prin care „elitele” bogate autodescrise își mențin puterea și influența din culise.
După cum a menționat Beck, Webb „este o amenințare masivă pentru oamenii puternici. Dacă oamenii vor asculta și… vor explora ceea ce spune ea, jocul este terminat.” Sunt de acord. Oamenii trebuie să înțeleagă cum funcționează de fapt sistemul pe care credeam că îl cunoaștem, cum a fost folosit împotriva noastră și care este jocul final.

Crima organizată la cele mai înalte niveluri

Întreprinderea de pedofilie și șantaj sexual a lui Epstein a fost un element central al acestei rețele de corupție timp de decenii. De asemenea, a fost implicat în multe alte întreprinderi discutabile și/sau criminale, inclusiv în infracțiuni financiare, dar nu era neapărat la cel mai înalt nivel în niciuna dintre ele. Webb îl descrie mai degrabă ca un personaj de tip mediu de management, care execută ordine de la superiori, inclusiv de la serviciile de informații din SUA.

În general, acești „înalți” sunt oameni care favorizează globalismul și guvernarea globală și care nu doresc ca Statele Unite să aibă monopol asupra puterii. Aceasta este o parte din motivul pentru care puterea SUA este acum demontată în fața ochilor noștri, dar subminarea și infiltrarea au loc de zeci de ani.
După cum au remarcat Beck și Webb, guvernul nostru este, practic, condus de crima organizată, iar acest grup de crimă organizată stabilește o formă tehnocratică de feudalism, un sistem digital de sclavie.

Motivul pentru care crimele financiare ale lui Epstein contează este pentru că sunt ca un microcosmos al ceea ce se întâmplă în SUA de zeci de ani. Potrivit lui Catherine Austin Fitts și Mark Skidmore, aproximativ 21 de trilioane de dolari din banii contribuabililor americani au fost deja jefuiți, furați și evacuați. Unde s-au dus toți acei bani? Cine l-a luat?
Pe fondul acela de a fi fost deja jefuiti, acum ne confruntăm cu o degradare radicală a standardului nostru de trai, cu inflație în creștere și crize de energie manufacturată și alimentară îngrămădite una peste alta.

Toate aceste lucruri, spune Webb, fac parte dintr-un plan de a ne constrânge să acceptăm inacceptabilul. A se asigura că oamenii sunt reci, înfometați, săraci și disperați este o modalitate sigură de a-i determina pe oameni să coopereze cu preluarea globalistă, care include o tranziție radicală la transumanism.

Transumanismul este eugenismul redenumit

În interviu, Webb trece în revistă istoria transumanismului, ale cărui rădăcini se întorc la Julian Huxley, fratele celebrului autor Aldous Huxley. Julian a fost președintele Societății Britanice de Eugenie.
Când Națiunile Unite au fost create după al Doilea Război Mondial, el a fost pus la conducerea Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO), al cărei scop declarat este de a promova pacea și securitatea mondială prin cooperarea internațională în educație, arte, stiinte si cultura.

Dar scriind despre viziunea sa pentru UNESCO, Julian a spus despre eugenie: „Trebuie să facem din nou inimaginabilul imaginabil”. Zece ani mai târziu, în 1957, el a inventat termenul „transumanism” și l-a descris ca eugenie prin îmbinarea omului cu mașina.
Așadar, transumanismul este redenumit ca eugenie. Acest lucru este coroborat și de faptul că aceleași persoane, familii și organizații care în trecut susțineau eugenia susțin acum transumanismul.
De asemenea, fuziunea companiilor din Silicon Valley cu Big Pharma nu este altceva decât eugenie încadrată ca îngrijire a sănătății. Și COVID ne-a arătat acum că această formă rebrandată/redenumită de eugenie ne poate fi impusă.

Transumanismul nu este pentru îmbunătățirea persoanei medii

După cum a menționat Webb, în timp ce transumanismul ne este vândut ca o modalitate prin care toți oamenii pot obține sănătate și longevitate – echitate în sănătate pentru toți! — realitatea va fi departe de a fi echitabilă.
Ea subliniază că scriitorul de science-fiction H.G Wells a descris odată viitorul transumanist ca unul în care există o clasă de elită crescută fizic și intelectual și o clasă de elită ghemuită, asemănătoare unui pitic, care mănâncă insecte și nici măcar nu are capacitatea cognitivă de a devein rebel.

Suna familiar? Forumul Economic Mondial și rețelele lor aliate fac eforturi pentru o tranziție de la carnea adevărată la insecte. Unul dintre principalele efecte secundare ale armei biologice, denumită „vaccinul COVID-19”, în afară de moartea timpurie, este disfuncția neurologică, iar mascarea, blocarea și închiderea școlilor au dus la copii care sunt nonverbali, cu deficiențe cognitive și/ sau cu ani în urmă cu privire la abilitățile de bază de citire și matematică.

Planul transumanist este accelerat

După cum este detaliat în „Planul de a te transforma într-un cyborg uman editat genetic”, un raport din 2021 al Ministerului Apărării din Regatul Unit și al Biroului German Bundeswehr pentru Planificarea Apărării oferă perspective șocante asupra viitorului ciberneticului distopic către care ne împing tehnocrații globali.

Raportul, „Human Augmentation — The Dawn of a New Paradigm, a Strategic Implications Project” – “Imbunatatirea/Augmentarea Umana_ Apusul Unei Noi Paradigm, Un Strategic Proiect ”, analizează obiectivele științifice ale ministerelor de apărare ale Regatului Unit și ale Germaniei și sunt exact ceea ce sugerează titlul. Augmentarea umană este subliniată ca fiind un domeniu cheie al dezvoltării.
Este demn de remarcat faptul că orice stire eliberată publicului este cu un deceniu sau mai mult în urmă capacităților actuale, așa că totul din acest raport poate fi considerat déjà știri învechite, chiar dacă se citește ca o ficțiune științtfică pură.

Foarte important, raportul notează că „Mărirea umană are potențialul de a… schimba sensul a ceea ce înseamnă să fii om”. Acesta este exact ceea ce Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial (WEF), a declarat că este scopul celei de-a patra revoluții industriale.
Schwab a declarat că „A patra revoluție industrială va duce la o fuziune a identităților noastre fizice, digitale și biologice.” Dincolo de propriul tău sine „îmbunătățit” conectat la cloud 5G, WEF prevede un viitor apropiat în care identitatea digitală a tuturor sunt conectate între ele printr-un „Internet of Bodies” (IoB).

Faptul că ne îndreptăm cu viteza fulgerului în viitorul transumanist imaginat de WEF și de armatele din întreaga lume este evidențiat și de Ordinul executiv al președintelui Biden din septembrie 2022 privind avansarea biotehnologiei, care plasează dezvoltarea tehnicilor de inginerie genetică „pentru a scrie circuite pentru celule și, în mod previzibil, programează biologia” pe calea rapidă.

Departamentul de Apărare al SUA lucrează și la Cyborgi umani

Într-un articol din 14 septembrie 2022, Substack6, dr. Robert Malone a trecut în revistă și planurile Departamentului de Protecție al SUA pentru o armată de cyborgi umani. Numai anumite titluri ale rapoartelor spun povestea, cum ar fi raportul Consiliului Biotehnologii pentru Sănătate și Performanță Umană „Cyborg Soldier 2050: Fuziunea umană/mașină și implicațiile pentru viitorul DOD- Departamentul de Aparare”. Conform rezumatului de evaluare:

„Obiectivul principal al acestui efort a fost de a prognoza și de a evalua implicațiile militare ale mașinilor care sunt integrate fizic cu corpul uman pentru a crește și a îmbunătăți performanța umană în următorii 30 de ani.
Acest raport rezumă această evaluare și constatări; identifică patru cazuri potențiale de utilizare militară pentru noile tehnologii în acest domeniu; și evaluează impactul acestora asupra structurii organizaționale a DOD, doctrinei și tacticii luptătorilor și interoperabilitatea cu aliații SUA și societatea civilă.”

Tehnologiile de augmentare umană considerate fezabile din punct de vedere tehnic până cel târziu în 2050 includ îmbunătățiri oculare pentru îmbunătățirea vederii și conștientizarea situației, body optogenetic pentru a restabili sau îmbunătăți forța și controlul muscular, îmbunătățiri auditive și îmbunătățirea neuronală a creierului pentru transferuri de date bidirecționale și creier- comunicare la creier.

Având în vedere descrierea lui H.G. Wells a viitorului nostru transumanist (societatea pe două niveluri a super-oamenilor augmentați și a sclavilor devoluți care mănâncă insecte). Merită remarcat faptul că atât raportul „Cyborg Soldier” al DoD, cât și „Human Augmentation” britanic/german rapoartele abordează faptul că creșterea umană va extinde inevitabil disparitățile, inegalitățile și inechitățile deja existente – nu le va închide! — și, prin urmare, „ar trebui depuse eforturi pentru a inversa narațiunile culturale negative ale tehnologiilor de îmbunătățire.”

Cu alte cuvinte, nu lăsați oamenii să ajungă la concluzia că „borgii” umani sunt o idee proastă, pentru că, în cel mai rău caz, asta le-ar putea împiedica dezvoltarea și, în cel mai bun caz, va pune oamenii obișnuiți împotriva elitei augmentatoare, ingreunandu-și eforturile de a guverna. Combaterea narațiunilor negative despre borgificarea omenirii este, de asemenea, necesară pentru a menține minciuna conform căreia transumanismul înseamnă egalizarea condițiilor de joc și a permite tuturor să trăiască mai mult și să aibă o sănătate pe tot parcursul vieții.

Gânduri finale

Nu știu ce va fi nevoie pentru a preveni lumea post-umană distopică imaginată de eliștii transumaniști tehnocrați, dar bănuiesc că educația ar fi piatra de temelie a unui astfel de efort. Pentru a exista o rezistență, destui oameni trebuie să fie conștienți de ce este planul și de unde suntem de fapt conduși cu toate aceste terapii și invenții noi.

Pe termen mai scurt, este esențial să ne dăm seama că scopurile imediate ale „tehnologiilor și tehnicilor de inginerie genetică de a putea scrie circuite pentru celule și de a programa în mod previzibil biologia în același mod în care scriem software și programe pentru computere” înseamnă că aceste scopuri sunt impotriva noastra, desi multi inca nu cred; o mulțime din ei.
În principiu, testarea va fi făcută asupra populației în general, la fel cum au făcut-o cu lvaccinurile COVID. Rezultatele unor astfel de experimente sunt relativ previzibile. Oamenii vor fi grav vătămați și mulți vor muri.

De asemenea, încă nu știm care ar putea fi statutul legal al persoanelor a căror genetică este modificată de ARN, acum sau în viitor, deoarece acesta nu a fost încă stabilit. Elitele au patent pe toate produsele agricole modificate genetic si chiar pe unele naturale, nemodificate si isi sustin proprietatea asupra acestora.

Așa că, vă rog, gândiți-vă mult înainte de a fi de acord să luați oricare dintre aceste terapii genetice viitoare, fie ele stimulatoare COVID sau orice alte „vaccinuri”.
Nu sunt vaccinuri. Sunt tehnologii de transfer de gene mARN, care vă modifică ADN-ul. Ele fac parte din agenda transumanistă, “A Patra Revoluție Industrială” – și amintiți-vă, transumanismul este o agendă de eugenie.
Aceeași agendă, doar instrumente noi.

Sursa: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/18/transhumanism-eugenics.aspx?ui=046374c85aa3d08de8645075fe0dc00f922de95f2bd0391f492e7c88bce11caf&sd=20220803&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20221118_HL2&cid=DM1288951&bid=1648174098

Traducerea: CD