nicu bar cohen
189 aprobate

nickvegetarian@gmail.com
24.244.23.196

 

Scrie , sigur ca da ! Dar mai scrie ca totul a fost  o neintelegere temporara  depasita  , neschimbind nimic  in relatiile de dependenta a Angliei fata de Vatican . Henry desi  a decis , in disputa cu divortul de  Catherin  de Aragon  fara   aprobarea Vaicanului , ca el este Capul bisericii  protestante , el  insusi   niciodata  nu a devenit  protestant , a ramas catolic  toata  viata , ca sa numai zic de Regina Mary  fiica lui Henry  care  a persecutat si ucis  protestantii   de unde a primit numele  Mary  Sangeroasa . Protestantismul  a fost  si este numai  o culoare politica , fiind sub  administrarea  completa a Vaticanului .
In America -SUA – omul  cel mai puternic nu este Praesidentul  , Administratorul  Corporatiei  USA , oricare ar fi el , ci  Praetorul  , Episcopul  catolic de Baltimore , Maryland . Asta e informatie din interiorul  cabalei  oculte  americane .
Voi cititi  numai  limba  romana care o limba vulgara , nu ati fost  doxati  sa cititi  si sa si  corelati  in limba simbolistica , un limbaj  de care am aflat  de la masoni . Descrie o altfel de realitate  si structura  sociala pe care care Adrian bonzaificatul  copilul minune  inca nu a perceput-o , dar e tinar si are timp , daca are capacitate .
A fost o experienta fascinanta  sa particip la anumite discutii .
Eu cu  numai 10 clase facute la comunisti  dar  cu  capacitate naturala nelimitata , am fost acceptat  in cercuri  sociale  unde  am primit respect si de la evrei  , desi  le-am criticat anumite aspecte   si de la catolici la care le-am reamintit mereu  crimele , pe care nu le-au contestat , dar pentru care au  incercat sa  gaseasca  explicatii  politice  si chiar  culturale …
Scolile  din Romania  au fost   si sunt extrem de rudimentare  , unde  tinerii au fost  si sunt  plafonati mental …
Universul la care am avut acces  prin  sansa , este altul decit  cel in care  va invirtiti in cerc ca hamsterii  pe roata .
Si lui Ion i-am atras atentia de multe ori sa lase aroganta ca ce Diplome de  carton presat  a primit el de la  Scolile si Universitatile  de  prostologie  si sa isi  deschida  al treilea ochi , ochiul  analizei  critice  si a concluziilor  logice  care sunt altele  decit cele  vehiculate in oceanul de  maculatura  al intelectrucilor . Pot sa spun ca in Romania toti intelectualii  din ultimii 500 de ani au fost  cretini . Cu execeptia lui Eminescu dar si nici el , desi  a fost un geniu recunoscut  de masoni , nu a perceput  realitatea , tot in fictiune traia  sau cel putin  nu a lasat  mesaje ca ar fi perceput-o , s-au daca a lasat ,poate inca nu au fost  publicate . Cretin nu este  o jignire  ci  este starea unui om  cu  capacitate de analiza  redusa  extinsa pe toata durata  vietii .