Sorin
740 aprobate

george-turle@t-online.de
93.229.30.21

 

Aiureli pe banda. Military watch e un blog fara peer review, care se auto intituleaza „Magazine”. Cu laude de sine sub genericul „About Us”. A publicat tot felul de tampenii halucinante, gen povestea acelui Su-35 care cica ar fi bruiat elecronic un F35…patetic, jenant.

Estimarile pierderilor armatei rusesti vin si din partea Pentagonului. Satelitii au stat pe Ucraina ca pe musca sub miscroscop, parte din succesele ucrainienilor datorandu-se si comunicarilor satelit pe care ucrainienii le primeau de la americnai asupra miscarii trupelor ruse, in felul asta facnd posibile interceptarile si ambuscadele. Acum mai bine de o saptamana si ei vorbeau de minim 7000 de morti. Bineinteles, propaganda occidentala, va trebui s-o cred pe aia rusa care a declarat 478 de morti la inceputul lui Martie, dupa care s-a blocat acolo si nu a mai publicat nimic.

La naiba, sunt de o luna in Ucraina si au ocupat un singur obiectiv important, Hersonul. Nu-s capabili sa ia doua orase precum Mariopol si Harkov, desi au recurs in disperare de cauza la nivelarea lor.
asta e mariopolul acum
https://www.youtube.com/watch?v=Puk5trBxRBI&t=44s

Au zone rosii (pe care nici macar nu le controleaza inca), in regiuni care oricum erau ca ale lor (Donetz si o parte din Luhansk, partea de sud, venind üractic direct din Crimeea), iar tu incerci sa ma contrezi cu un articol care pretinde ca, „luptatori vestici fug dupa ce atacurile cu rachete rusesti au omorat „zeci” „. Uau, si daca ar fi adevarat, asta s-a intamplat si in prima zi a invaziei. In prima jumate de zi rusii au dat covor de rachete prin Ucraina, distrugand aerodroame, radare, infrastructura militara si a folosit cluster bombs. Si de atunci tot acolo sunt.

„Deci,în Rusia există Komsomolskaya Pravda ( kp.ru ) . DAR NU DESPRE EA ESTE VORBA SORINE!
Este vorba despre omonima sa de la Kiev (kp.ua) ”

Pune dovada. Captura si arhila este kp.ru, nu „kp.ua”.

Filmele alea nu stiu de ce mi le mai dai, n-am negat prezenta unor astfel de organizatii, nici necesitatea eliminarii lor. De aici pina la invazia unei tari si transformarea ei in ruina e cale lunga, ca si faptul ca oligofrenul de la Kremlin ameninta tari europene pentru ca „se simte amenintat” de eventualele alegeri pe care le-ar putea lua (scandinavii si Bosnia). Tu ai auzit ce se canta pe stadion pe data de 18? Ca tarile baltice sunt „tara mea”? Pe propagandistii moscoviti care inseamna la actiuni miltare impotriva statelor baltice sau Poloniei i-ai auzit?