caroline gunderode
288 aprobate
google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

Eseul Maestrului Cornel-Dan Niculae confera o Introspectie de mare acuitate si importanta pentru intelegerea numeroaselor mecanisme de spoliere nepedepsita a Romaniei, intr-o foarte mare varietate de cazuri unde apar si nume evreiesti !

Nu am citit inca o mai perfecta ilustrare si aplicabilitate a teoriei autovictimizarii infractorilor iudei , scosi nevinovati si ‘indreptatiti’ chiar si la despagubiri, pe cale ‘legala’ , decat cea prezentata de gandirea practica si de realismul Maestrului Cornel-Dan Niculae.

Tocmai citesc un articol cu aceeasi abordare psihopatologica asupra autovictimizarii iudaice numita
„Jews and Competitive Victimhood ”
articol care si el analizeaza aspectul acesta cheie pentru intelegerea tacticilor de lupta ale organizatiilor ce practica activismul etnic :

articolul este: „Jews and Competitive Victimhood” de Brenton Sanderson

In acest studiu se arata ca in mentalitatea de autovictimizare permanenta si absoluta a religiei iudaice, nu exista loc si pentru alte grupuri de interese decat cele evreiesti, si anume, in cazul nostru, permanent invinuind grupul de interes al albilor .
Albii sunt permanent si neconditionat cei rai, fapt pentru care cei rai trebuie sa accepte fara remuscari din partea „autovictimizatilor” , sa se lase invadati de imigratie interminabila, in mod neconditionat, spre a nu fi imorali si rasisti, vehiculate fiind impotriva albilor teoriile asa ziselor virtuti ale diversitatii rasiale si multiculturalismului
intrucat albii trebuie neaparat in numele unei datorii morale neclintite si absolute, sa-si accepte dislocarea si in final , extinctia , asa incat: „never again”, cum zic evreii despre Holocaustul care trebuie ocolit cu absolut orice pret. pe viitor.
Omitand faptul ca acest mult incriminator strigat al activismului iudaic , s-a transformat de fapt in strigat agresiv de razboi, permanent incriminatoriu al rasei albe .