Mihai
128 aprobate
mihai@yahoo.com
82.76.117.175
.
,,Prigozhin și PUTIN au joacat un JOC. Au intins o capcană.

WAGNERGROUP/
Prigojin a condus o lovitură de stat militară completă împotriva lui Putin/Rusia, inaintand cu 7.000 de oameni spre Moscova.

De asemenea, a păcălit mai multe unități militare rusești să i se alăture la LOVITURA, spunând că trebuie să se grăbească pentru a apara Moscova de un atac.

Adevărul era ca informațiile militare rusești au descoperit cu doar câteva zile înainte celulele militare ucrainene în interiorul Moscovei, care se pregăteau pentru atacurile teroriste, și Prigozhin ar fi fost salutat ca erou după uciderile în masă, deoarece regimul său militar ar fi salvat Moscova și l-ar fi învinovățit pe Putin.
La mai bine de 32 de ore, lovitura de stat se termină când Prigojin își cheamă armata să se oprească și să se retragă, iar apoi BELARUS ii oferă lui Prigozhin și grupului sau gazduire în interiorul țării lor.
Câteva ore mai târziu PUTIN RENUNȚĂ LA TOATE ACUZATIILE ÎMPOTRIVA LUI PRIGOZHIN , iar WAGNER GROUP campeaza LA DOAR 100 DE MILE DE KIEV, în interiorul BIELORUSIEI !!!!

Astazi au fost trimise mesaje catre comandamentele militare rusești că Prigozhin a fost un atu și nu trebuie atins. Așa că acum Prigozhin nu este prea atins și este în siguranță în interiorul Belarusului ( Belarus este controlat practic de PUTIN și RUSIA și de informațiile ruse.
PUTIN IL PUTEA ARESTA SAU UCIDE PE PRIGOZHIN ÎN ORICE MOMENT… DAR NU A FACUT-O.

Ce se întâmplă?

Prigozhin este un TRIPLU AGENT care lucrează cu Rusia. Marea Britanie și CIA …..
Și a fost racolat de CIA+ MI6 apoi RERACOLAT de FSB.

CE INFORMAȚII ARE PRIGOZHIN ÎMPOTRIVA CIA.si MI6?
SISTEMUL MONDIAL DE SPĂLARE A BANILOR CONECTAT LA SISTEMUL COMPLEX INDUSTRIAL MILITAR AL SUA? CE DATE ARE DESPRE NATO? ONU?

Ceea ce se știe acum este că Prigojin este un agent triplu, iar serviciile secrete rusești știau cu mult timp în urmă despre ultima încercare de lovitură de stat a MI6, CIA si Regimul Rockefellers de a prelua RUSIA în Red Russian Maidan.
Și acum, grupul Wagner are peste 18.000 de forțe în estul Ucrainei și 7.000 de forțe militare la doar 100 de mile de capitala Ucrainei, Kiev.

Între timp ce PUTIN TRAGE SFORI în spatele scenei și întinde o capcană.

RĂZBOIUL INFORMAȚIONAL; PANICĂ LA PENTAGON

MI6 CONDUS DE CIA (ROCKEFELLERS +ROTHSCHILD REGIMEN 4 RTH RIECH ) ÎN SPATELE LOVITURII MILITARE WAGNERGROUP ÎMPOTRIVA PUTIN ȘI A RUSIEI

PUTIN știa de-a lungul timpului că grupul Wagner avea să dea o lovitură de stat militară.
In ultimele două luni, grupul Wagner a început să facă evaluări militare false și să-i dea lui Putin rapoarte militare false că Ucraina rupe liniile și atacă masiv, în timp ce unitățile reale de infanterie rusesti spuneau că grupul Wagner minte și oferă intenționat informații proaste că Ucraina câștiga războiul în părți majore ale Ucrainei.

Se știa că Yevgeny Prigozhin a investit puternic în corporația din Marea Britanie sub investitori și companii subsidiare și a fost conectat la BLACKROCK CIA ROCKERFELLER OPS) iar companiile Fortune 500 conectate la comitetul 300 au ajutat să distribuie bani către Yevgeny Prigozhin în operațiunile de spălare a banilor .

GRUPUL WAGNER OBȚINEA INFORMAȚII DE LA INTEL UK ȘI CIA MI6 ..
Au fost poziționați în mod intenționat în UkraineWAR și au ucis în mod intenționat sute de mii de ucraineni pentru a face să pară că grupul Wagner a fost eroul Rusiei (această operațiune neagră a fost creată cu mult timp în urmă, astfel încât poporul rus să glorifice grupul Wagner după ce au intrat în război ca eroi )… Ei (Wagner) se așteaptă ca poporul rus să-i sprijine, în timp ce s-au întors impotriva lui PUTIN și au spus că există tulburări civile în Rusia din cauza lui, și că el nu era capabil să apere Rusia.

La fel cum TRUMP… US military folosesc TEORIA JOCURILOR pentru a doborî Deep State, asa si Putin a declanșat, de asemenea, OPERAȚIUNI DE TEORIA JOCURILOR ÎMPOTRIVA GRUPULUI WAGNER și
i-a lăsat să intre în război și să-și dezvolte agenda.

MIȘCĂRILE TEORIEI JOCURILOR ARATA ULTIMA CARTE A CIA.
Operațiuni NATO DARPA+MI6 care includ unitati militare rusești.
Pălăriile negre au fost plantate în interiorul sistemului Federației Ruse…
ACUM MLASTINA A FOST EXPUSĂ ÎN RUSIA .
SFARSITUL REGIMULUI Deep State
PLANUL MI6 SE PRĂBUȘTE. ULTIMA CARTE CIA, NATO, MI6 – PLANUL DE DISTRUGERE A RUSIEI A EȘUAT. MI6. NAZIST. NATO.CIA ROCKEFELLERS ROTCHIILDS sunt ÎN PANICĂ deoarece ultimul lor plan de a distruge RUSIA A EȘUT, ACUM, GRUPUL WAGNER VA FI DISTRUS.

ÎN SPATELE SCENEI, ALIANȚA MONDIALĂ ZÂMBEȘTE.

Rivalitatea ciudată dintre Wagner și Rusia a luat sfârșit.
Este foarte probabil ca Rusia să continue să folosească forțele Wagner pe diverse fronturi de război.
Nu există nicio schimbare în politica sa.’’
https://pbs.twimg.com/media/FzbH8JhXoAEh1tC?format=jpg&name=small