rodica bratulescu
11:26 (acum 43 de minute)
către

„ ………..casa cu capcană conținea o forță sionistă în tabăra Shaboura din orașul Rafah”.
Gratie lui CD
https://www.theinteldrop.org/2024/06/10/my-goodness-dozens-of-jewish-looters-killed-in-playstation-warehouse-ambush-scam/
Aripa militară Hamas, Brigăzile Qassam, a ucis câțiva soldați israelieni și i-a rănit pe alții într-o ambuscadă la Rafah, în sudul Gazei, se arată într-un comunicat emis de grup pe 10 iunie.
🔻ASTA ESTE NEBUNAL.

Noul videoclip al Hamas îi arată că ademenesc soldați israelieni într-o ambuscadă în Beit Hanoun, nordul Gazei, apoi îi lichidează. pic.twitter.com/0wOBki9VAM

— Știri suprimate. (@SuppressedNws) 23 mai 2024
Brigăzile Qassam au anunțat că „un număr de soldați israelieni au fost uciși și răniți ca urmare a luptătorilor săi care au detonat o casă cu capcană în orașul Rafah, la sud de Fâșia Gaza”.

US Delta Force a asistat IDF în timp ce au folosit debarcaderul construit american pentru a intra în Gaza, unde s-au ascuns în camioane de ajutor pentru a putea ține ambuscadă într-o tabără de refugiați pic.twitter.com/gwsr6gRlRy

— Billy O (@billiamocean) 9 iunie 2024
Declarația a adăugat că „casa cu capcană conținea o forță sionistă în tabăra Shaboura din orașul Rafah”.

„Imediat după sosirea forțelor de salvare, luptătorii noștri au distrus vecinătatea casei care a fost aruncată în aer cu obuze de mortar”, se spunea în declarație, menționând că luptătorii Qassam „au terminat forțele inamice staționate la sud de cartierul Tal al-Sultan și în vecinătatea Spitalului Kuweitian, în orașul Rafah, cu obuze de mortar.”

Al Jazeera a raportat că elicopterele israeliene au început să evacueze răniții către spitalele israeliene pentru tratament.

În cadrul operațiunii, forțele israeliene au reușit să arunce grenade fumigene pentru a asigura acoperirea soldaților evacuați.

Atacul lunetist Qassam al-Ghoul împotriva soldaților IDF în tabăra Jabaliya. [Brigadele Qassam 26/5] pic.twitter.com/70lK1M0djz

– Jon Elmer (@jonelmer) 27 mai 2024
După opt luni de război și sprijin militar masiv din partea SUA și a altor națiuni occidentale, armata israeliană nu a reușit să învingă Hamas. Forțele israeliene continuă să fie supuse atacurilor luptătorilor Qassam în toate zonele din Gaza, de la sud la nord.

Ambuscada de succes a Brigăzilor Qassam de luni urmează masacrului sângeros al Israelului din Lagărul Nuseirat de sâmbătă. Masacrul a fost efectuat în cadrul unei operațiuni de salvare a patru prizonieri israelieni luați de Hamas la 7 octombrie în schimbul prizonierilor palestinieni deținuți în închisorile israeliene.

Brigăzile Al Qassam lucrează

Priviți atacul asupra soldaților și vehiculelor IDF din axa Al-Taqaddum din tabăra Yabna, la sud de orașul Rafah, la sud de Fâșia Gaza. pic.twitter.com/cuPgYcF94g

— cvetko35 (@cvetko35) 10 iunie 2024
Hamas a anunțat că Israelul a ucis și trei prizonieri israelieni în timpul raidului, care a implicat bombardarea puternică a zonelor civile.

Potrivit New York Times , 43 din cei 253 de prizonieri deținuți de Hamas au fost uciși. Captivii eliberați au declarat că cea mai mare teamă a lor a fost să fie uciși de bombardamentele israeliene necruțătoare care au ucis peste 37.000 de oameni, ca parte a genocidului palestinienilor din Gaza.

Qassam Brigades trap, kill Israeli soldiers in booby-trapped Rafah home