Cinci sute medici acuză escrocii Covid

Fapte: Peste 500 medici și oameni de știință germani s-au înscris ca reprezentanți ai unei organizații numită „Comitetul de Investigație Extraparlamentară Corona” pentru a investiga ceea ce se întâmplă pe planeta noastră cu privire la COVID-19.

Reflectează asupra: De ce atât de mulți profesioniști și experți în domeniu sunt cenzurați, ridiculizați și opriți de organizații precum OMS? Nu ar trebui să avem dreptul să examinăm informațiile în mod deschis, liber și transparent?

Este acest articol știre falsă? Nu, pentru că afirmația din titlu care spune „avem o mulțime de dovezi că este o poveste falsă în întreaga lume” este un citat actual al unui reprezentant al grupului despre care se vorbește în articol.

Dacă ceea ce spune citatul este adevărat sau nu, sunteți dvs. care decideți sau, conform mai multor guverne, este Organizația Mondiala a Sănătății (OMS) cea care decide.

Titlul este înșelător sau inexact? Nu, din nou, este un citat direct și reprezintă opinia mai multor profesioniști din domeniul sănătății. Acești profesioniști din domeniul sănătății insinuiază că COVID-19 este un virus fals?

Nu, ei pur și simplu insinuiază că nu este atât de periculos cum se pretinde, și prezint câteva dintre aceste informații în continuare, care îi determină să ajungă la această concluzie.

Acești medici și oameni de știință sunt cenzurați puternic pe toate platformele de socializare, în timp ce cei care scriu despre ei se confruntă cu același lucru.

Multe dintre afirmațiile pe care le fac acești medici au fost „discreditate” de către principalele mijloace de comunicare, agențiile federale de reglementare a sănătății și „fact-checkers” – „verificatorii de fapte” care patrulează pe Internet.

Orice informație care nu provine de la (OMS) nu este considerată fiabilă, veridică sau exactă, și asta ar include informațiile prezentate în acest articol și informațiile împărtășite de acești experți în domeniu. Oamenii sunt încurajați să viziteze site-ul web al OMS pentru informații reale și exacte despre COVID-19 în loc să asculte medicii și oamenii de știință care se opun narațiunii acestor autorități sanitare.

Ce s-a întâmplat în realitatePeste 500 medici și oameni de știință germani au semnat ca reprezentanți ai unei organizații numită „Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss” – „Corona Extra-Parliamentary Inquiry Committee”. S-a stabilit să investigheze totul relaționat cu noul coronavirus, cum ar fi gravitatea virusului și dacă acțiunile care au fost întreprinse de guvernele din întreaga lume și, în acest caz, guvernul german, sunt justificate sau nu cauzează mai mult rău decât bine.

În calitate de Comisie de Anchetă Extraparlamentară Corona, vom investiga de ce s-au impus aceste măsuri restrictive în țara noastră ca parte a COVID-19, de ce suferă oamenii acum și dacă există proporționalitatea măsurilor la această boală cauzată de virusul SARS-COV-2.

Avem îndoieli serioase că aceste măsuri sunt proporționale. Acest lucru trebuie examinat și, deoarece nici parlamentele, nici partidele de opoziție, nici partidele de guvernământ, nu au convocat o comisie și nici măcar nu este planificat, este timpul să luăm acest lucru în propriile noastre mâini.

Vom invita și vom asculta experți aici în grupul de vorbitori Corona. Este vorba despre experți din toate domeniile vieții: medicină, afaceri sociale, drept, economie și multe altele. Puteți accesa transcrierile complete în limba engleză pe website-ul organizațiilor , dacă vă interesează.

Acest grup a ținut mai multe conferințe în Germania, într-una dintre cele mai recente, Dr. Heiko Schöning, unul dintre liderii organizației, a declarat  „Avem o mulțime de dovezi că acesta (noul coronavirus) este o poveste falsă peste tot, în toată lumea.’

Pentru a-l pune in context, nu se referea la faptul că virusul ar fi fals, ci doar că acesta nu este mai periculos decât gripa sezonieră (sau la fel de periculos) și că nu sunt justificate măsurile care se iau pentru combaterea acestuia.

Video Footage at Reichstag Berlin on 29th of August

Articol tradus din The Ethnic European – autor MICHAEL WALSH, jurnalist la nivel mondial, locutoror și autor a 64 de titluri de cărți cu 36 de ani de experiență. La fel ca alți jurnaliști de integritate, el nu mai scrie pentru mass-media corporativă, optând în schimb pentru jurnalism adevărat.