caroline gunderode
20 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Corectarea titlului comentariului de mai sus:

Escroaca asta trebuia de mult bagata dupa gratii in loc sa fie lasata sa vorbeasca :

Contractele Comisiei EU (o mafie autonumita in aceasta functie, nimeni nu i-a votat !) cu companiile farmaceutice sunt secretizate desi banii pe vaxxuri sunt ai popoarelor UE .

In Germania tot ea a facut o escrocherie identica in calitate de Ministru al apararii . E o penala .

Covid-19: Comisia Europeană se pregătește deja pentru „următoarea fază a pandemiei”
Publicat la 28.04.2022 la 18:20 – Actualizat la 29.04.2022 la 15:14

„Trebuie să intensificăm și mai mult vaccinarea și administrarea de doze de rapel”, a exclamat Ursula Von Der Leyen pe 27 aprilie.
Yves Herman / Pool / AFP
DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL:
Autor(i): FranceSoir
-A _+ A
Într-un articol publicat pe 27 aprilie, Comisia Europeană solicită statelor sale membre să-și intensifice eforturile pentru a face față următoarei „faze” a pandemiei de Covid-19. În ciuda nivelurilor scăzute de infecție, Comisia dorește ca țările UE să ia măsuri „înainte de toamnă” . Luptând împotriva unei potențiale reluări a epidemiei, cuvintele sale de ordine sunt „pregătire” și „vigilență” … însoțite de un arsenal de măsuri. Va trebui să ne obișnuim din nou cu certificatul digital european Covid de la începutul următorului an școlar?

În ciuda exploziei efectelor secundare în mai multe țări, Comisia Europeană este încântată că a „salvat sute de mii de vieți datorită vaccinului” … fără a menționa nici cel mai mic efect advers. În timp ce documentul raportează faptul că „mulți oameni încă mor de Covid în întreaga lume” , Ursula von der Leyen consideră că „este nevoie de a intensifica și mai mult vaccinarea și administrarea de doze de rapel, precum și testarea țintită” .

Citește și: Explozie de efecte secundare în urma vaccinării împotriva Covid în Statele Unite

Apărătorii fervenți ai vaccinării nu se mișcă: trei doze, sau chiar o a patra, ar „stimula sistemul imunitar” . Pentru a justifica interesul mai multor doze de vaccin anti-covid, Consiliul Științific susține în nota sa publicată pe 11 martie 2022 că „imunitatea protectoare împotriva infecției conferită de o a treia doză de rapel și/sau infectarea cu Omicron începe să scadă și va probabil să fie tranzitorie .

Comisia a implementat, de asemenea, o strategie reală de luptă împotriva „teoriilor conspirației” privind originea virusului, vaccinurile ARN, eficacitatea sau nu a măștilor și a izolărilor. Susținând că nu trebuie să te lași „păcăliți de roboți” și să raportezi „ dezinformarea și dezinformarea pe platforme” , organizația spune că trebuie să știi și să „recunoaștem teoriile conspirației” , rămânând în același timp vigilenți în fața „escrocherilor online” . Motivul pentru care preluarea Twitter de către Elon Musk este dezbătută…

Citește și: Oligarhia trezită deposedată de Twitter intră în panică

În plus, Comisia Europeană dorește să-și arate solidaritatea cu alte țări, datorită unei îmbunătățiri a „guvernanței globale” . Se adresează aici producătorilor de vaccinuri, preocupați să-și distribuie produsele în mod echitabil în întreaga lume? Cu toate acestea, vânzarea de vaccinuri ARN rămâne înainte de toate un comerț real, cu „o capacitate de producție echivalentă cu trei până la patru miliarde de vaccinuri pe an” , după cum a subliniat Thierry Breton, comisarul european pentru piața internă. Fără un cuvânt despre fractura socio-economică a spitalelor , Comisia dorește să investească și în refacerea sistemelor de sănătate.

În plus, în timp ce starea psihologică a populațiilor a fost pusă la încercare pe tot parcursul crizei de sănătate, Comisia dorește să lupte împotriva „formelor lungi de Covid și a poverii care cântăresc asupra sănătății mintale”, accelerând în același timp „digitizarea în sectorul sănătății ”. . Dezvoltând principiul „identității digitale europene” , Comisia Europeană evocă înființarea unor „sisteme de monitorizare” pentru a obține „estimări fiabile și reprezentative” ale cazurilor de Covid.

„Modul în care COVID-19 continuă să ne afecteze viețile în anii următori va depinde în mare măsură de deciziile pe care le luăm astăzi, atât în ​​UE, cât și pe scena globală” , adaugă Stella Kyriakides, comisarul UE pentru sănătate și siguranță alimentară.

Cu toate acestea, par să rămână niște basturi ale rezistenței în Europa, pentru care vaccinarea în masă nu mai este prioritatea: Polonia nu mai vrea să plătească pentru livrările de vaccin, iar Danemarca și-a suspendat campania de vaccinare . Cum îi va convinge Uniunea Europeană pe cei mai reticenți?

Autor(i): FranceSoir

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL: