caroline gunderode
354 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

VA ROG FRUMOS CITITI CUM AM SCAPAT EU DE UN PITBULL – VA POATE FI UTIL CU ORICE CAINE .
(SCUZATI FORMA FRUSTA – CONSTITUIE MIJLOCUL UNEI CONTROVERSE ) :

caroline gunderode
June 30, 2022 at 12:16 pm

Cum sa nu sterilizezi animalele ?
Nu vezi ca se inmultesc nonstop ?
Cum sa nu controlezi asa un fenomen ?

Aici in Belgia tin 25-26 de pisici abandonate in curtea mea venite de la o vecina care a trebuit sa se retraga intr-o clinica de batrani, (sunt poate si mai multe caci apar din vecinatate) pe care primaria vine le prinde in custi bagand o conserva cu peste in cusca, intra pisica la peste, cade portita, vine voluntarul(platit totusi dar modic) al primariei, ia custile si le preda unui veterinar care le sterilizeaza si le administreaza un antibiotic care se dizolva in vreo 5 zile , deci dureaza efectul lui gradat in corp – mie-mi aduce pisicile sterilizate la 24 ore dupa operatie cu antibioticul in ele, si le da drumul din nou in curte !
PRIMARIA IMI LIVREAZA CRACKERI regulat iar tot ce fac eu este sa -i administrez pisicilor . Le-am gaurit usa garajului meu in care se ascund noaptea cand e frig si le-am mai facut si cateva cotete in curte . Am legitimatie speciala de voluntar cu care pot fi sanctionata daca nu tratez animalele cu omenie si cu respect uman!

DA CONSIDER CA ANIMALELE TREBUIESC RESPECTATE CA PE OAMENI, IN SENS DE SIMPATIE SI EMPATIE FATA DE SUFERINTA LOR !

CATEGORIC NU!!!!!!!!!!! TRATAMENTELOR HORMONALE SI DISTORSIUNII RASIALE GENETICE !!! IN NICIUN SENS DE “PERFECTIONARE” CE NE-A DAT BUNUL DUMNEZEU PRE PAMANT TREBUIE SA RAMANA RASIAL INTACT SI NEATINS SI LA OAMENI SI LA ANIMALE !

SUNT PENTRU EUTANASIERE FACUTA CIVILIZAT SPRE A ECONOMISI/PROTEJA DE SUFERINTA GRATUITA . SI LA OAMENI SI LA ANIMALE . LA OAMENI DOAR IN CONDITIILE IN CARE OMUL IN SUFERINTA O CERE SINGUR SI DOAR CU DECIZIA LUATA DE O COMISIE DE DOCTORI CUM A FOST CAZUL SOTULUI MEU .

DAR FARA EDUCATIE BARBARIA CRASA VA CONTINUA .

IAR BANII VOR DISPAREA DIN BUGETUL STATULUI ROMAN , SUBTILIZATI DE MAFIA MAI CUMPLITA DECAT CAMORRA, CUM I-A MARTURISIT JUDECATORUL CARE A EXTIRPAT-O IN ITALIA, A MARTURISIT-O AVOCATEI DIANA SOSOACA CARE A OFERIT SA-L ADUCA PE JUDECATOR IN PERSOANA, LA NASUL TV .
IERI SEARA A FACUT-O .

INSA FARA EDUCATIE, INTR-ADEVAR, NU VOM FACE NIMIC .

RESPECTIV LA PITBULLI :
ERAM LA PLIMBARE INTR-O ZI, IN USA, CU O PRIETENA CARE AVEA CU EA O FETITA SI O CATELUSA .
LA UN MOMENT DAT , DE LA 30-50 m distanta, dintr-o curte, ne vede un pitbull care sare gardul charjand turbat catre noi caci vazuse catelusa :intr-o vijelie i-am spus prietenei sa ia catelusa in brate si impreuna cu fetita le-am impins in spatele meu facand ce m-a invatat sa fac barbata-miu care a facut razboiul din Coreea si care era instruit cum sa se apere de caini :

M-AM RASCRACARAT REDUCANDU-MI INALTIMEA, APROPIINDU-MA DE TERRA , MI-AM EXTINS SI ROTUNJIT BRATELE CA SA PAR UN ANIMAL CAT MAI VOLUMINOS SI AM URLAT DIN TOOOOTI BOJOCII, CAT DE GROS AM PUTUT SI DE TAREEEE SI DE FIOROS AM PUTUT , GOOOOOOOOO!

DECI GROHAITI CAT DE TARE PUTETI SEMICOCOSATI SI RASCRACARAT, GOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spre stupoarea mea, caci era prima oara ca fusesem in atare situatie, fiorosul animal a intrat in ralenti, EU URLAND LA EL NONSTOP, s-a oprit, s-a uitat bine la fiara gros urlatoare ce eram, si s-a carat acasa in final, sarind gardul la loc !

Bineinteles ca actionasem in desperare crezand ca de fapt ma va sfasia pe mine .
Miscarile si deciziile mele fusesera luate in cateva secunde sub spaima animalului .

MAI TREBUIE LEGALIZATA INTERDICTIA DE A CRESTE ANIMALE PERICULOASE PENTRU ABSOLUT TOATA LUMEA .
TREBUIESC CONFISCATE PE LOC SI EUTANASIATE ANIMALELE CARE S-AU DOVEDIT AGRESOARE ASUPRA CUIVA .
ASTEA-S LEGILE UNUI STAT CIVILIZAT .

FILOZOFUL ARTHUR SCHOPENHAUER AVEA UN POODLE DREPT SINGURUL COMPAGNON DE VIATA .
EL ARGUMENTA :

UN ANIMAL ARE RUSINE, DACA-L CERTI , PLEACA CAPUL JOS SI SE RETRAGE !
UN OM NU FACE ASA CEVA CACI NU ARE RUSINE .

Inline image

arthur schopenhauer poodle photos

arthur schopenhauer poodle photos – Google Search

arthur schopenhauer poodle photos – Google Search